Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Кондитерський інвентар допомагає зробити роботу кондитера більш зручною та якісною. До цієї групи товару належать: силіконові форми, форми для випікання, кондитерські насадки, мішки та пістолети, трафарети, сита, дека, пензлики, лопатки, шкребки, сітки для глазурування, температори, мірні чашки, контейнери, дозатори та інше.

  Детальніше

За технологією виготовлення розрізняють два види ножів - це штамповані і ковані. Ковані ножі вважаються кращими, бо вони міцніші та надійніші. Процес виготовлення кованих ножів більш трудомісткий, формування сталі починається під високим тиском і коли сталь ще гаряча, після чого ножі проходять процес шліфування і заточування.

  Детальніше

Бар - невід'ємна частина й одне з найпопулярніших і найприбутковіших місць будь-якого нічного клубу або ресторану. Тому багато рестораторів стикаються з необхідністю вибору барного обладнання та організацією барної стійки.

  Детальніше

Усі заклади такого класу потребують якісної та професійної кавомашини. Побутова серія кавоварок, яка має дуже вузький асортимент, один або два види напоїв, не підійде для поставленого завдання.

  Детальніше

Вітрини скляні дуже часто використовуються торговими організаціями, і вже стали звичним і навіть невід'ємним торговим обладнанням. Проте, не існує кращих меблів для природної презентації товарів покупцеві, які водночас забезпечують його збереження.

  Детальніше

Одним із показників рівня кафе, бару чи ресторану є барний посуд та інвентар.

  Детальніше

Зовсім нещодавно кейтеринг був абсолютно новим напрямком ресторанного бізнесу, але на сьогодні кейтерингове обслуговування активно розвивається, удосконалює свою роботу з клієнтами, розширює асортимент пропонованих послуг.

  Детальніше

Нині такі страви японської кухні, як суші, роли, сашимі тощо, стали дуже популярними, і лише за кілька років зі страви для гурманів перейшли в розряд буденних. Така популярність пояснюється не тільки їхнім вишуканим смаком, а й користю.

  Детальніше

Нині будь-яка  сучасна кухня потребує оснащення професійною технікою. Давно відомо і з успіхом застосовується таке обладнання як:  жарочні  і пекарські шафи, електричні і газові плити, котли харчоварильні, електросковороди, і т.д. Віднедавна на допомогу кухарям і пекарям прийшов новий вид обладнання - пароконвектомат.

  Детальніше

У перекладі з французької сервірування столу означає "все на місці". Є загальні правила сервірування, яких слід дотримуватися працівникам ресторану для високої якості обслуговування, але чітких правил, яких слід суворо дотримуватися, у сервіруванні немає. Можна виокремити одне основне правило для предметів сервірування - при виборі потрібно спиратися на рівень закладу, напрямок і загальну стилістику.

  Детальніше

Необхідно знати, що нейтральне обладнання являє собою різні "меблі", виготовлені з нержавіючої сталі. Це можуть бути столи виробничі різних конфігурацій, з верхніми і нижніми полицями, з бортом або без; столи для приймання відходів з отвором, ванни мийні 1, 2, 3-х секційні, зварені та суцільногнуті, зі столом і без.

  Детальніше

Одна з причин популярності алюмінієвого посуду - це те, що алюміній є чудовим провідником тепла. Через цю якість тепло швидко і рівномірно поширюється нижньою частиною посуду, піднімається стінками і через кришку повністю оточує продукти приготування.

  Детальніше

Найважливішою властивістю чавуну є тривале збереження та розподіл тепла, а також міцність матеріалу. Правильно дбаючи, чавунний посуд служитиме Вам протягом кількох поколінь.

  Детальніше

Атмосферу теплої Італії з її традиційною кухнею та особливим затишком надає піч для піци на дровах, встановлена безпосередньо в залі ресторану. У такій печі можна готувати не тільки піцу, а й традиційну італійську лазанью, кальцоне, канеллоні тощо.

  Детальніше

Морозиво - дуже популярні ласощі людей різного віку. Великим попитом користується італійське "джелато", для демонстрації та продажу якого кафе і торгові точки купують спеціальні вітрини. Ніжне італійське морозиво виготовляється з натуральних продуктів, з великою різноманітністю сортів і смаків. Тому для презентації та продажу необхідні спеціалізовані вітрини.

  Детальніше


Показано з 211 по 225 із 334 (23 сторінок)