Холодильне обладнання варіанти
Холодильне та морозильне обладнання, представлене на сайті, відповідає європейським стандартам якості, як у плані функціональності та технологій, використаних у виробництві обладнання, так і в плані дизайну, що дозволяє застосовувати дане обладнання на торговій площі будь-якого рівня – від економ-класу (ринки, продуктові магазини) до елітного (фірмові супермаркети, продуктові бутіки). У нас Ви завжди зможете знайти та замовити: холодильні та морозильні шафи, столи, холодильні столи для піци, льодогенератори, вітрини для топінгу, морозильні скрині, моноблоки та багато іншого.
Наш асортимент постійно оновлюється, ми намагаємося всі нові позиції одразу розміщувати на сайті в каталозі. У нас Ви завжди зможете купити холодильне обладнання для магазинів, їдалень, кафе, ресторанів з поточного асортименту. Продаж торгового та промислового холодильного обладнання – наш безпосередній профіль, тому не переймайтесь щодо підводного каміння та несподіванок. У наших інтересах Ваше процвітання.
Холодильні шафи
Шафа з температурою від 0 до - 8 °С можна використовувати як холодильну камеру. Конструкція цього виду обладнання має вертикальне виконання, що дозволяє суттєво заощадити виробничі або складські площі та зберегти ідентичний корисний обсяг. Професійні холодильні шафи виготовляються переважно з харчової нержавіючої сталі. З метою зниження вартості зовнішньої обробки можуть застосовуватися інші види матеріалів з наступним забарвленням.
Морозильні шафи
Шафа з температурою від 0 до -24°С можна використовувати як морозильну камеру. Конструкція цього виду обладнання має вертикальне виконання, що дозволяє суттєво заощадити виробничі або складські площі та зберегти ідентичний корисний обсяг. Професійні морозильні шафи виготовляються переважно з харчової нержавіючої сталі. З метою зниження вартості зовнішньої обробки можуть застосовуватися інші види матеріалів з наступним забарвленням.
Морозильні скрині
Призначаються як для короткострокового, так і для тривалого зберігання різних швидкопсувних продуктів харчування. Особливістю цього обладнання є не тільки зберігання, а й експонування, і відповідно реалізація збереженої продукції. Майже морозильні скрині комплектуються колесами. Це суттєво полегшує переміщення у торговому приміщенні, та робить їх унікально практичними у використанні не лише у залі супермаркету, а й практично на будь-якій точці реалізації харчових продуктів.
Холодильні вітрини
Цей вид холодильного обладнання є невід'ємною частиною будь-якого магазину продуктів, супермаркету, гіпермаркету, продуктового ринку, кафе, ресторану, точки швидкого харчування, ярмарки, їдальні, магазину фірмової торгівлі від м'ясокомбінату, пивоварні, кондитерської фабрики. Холодильні вітрини – це унікальний вид обладнання, завдяки якому забезпечуються умови зберігання для будь-якого виду продуктів. Крім того різноманіття їх форм, розмірів, обробки і дозволяють створити унікальний дизайн будь-якого продуктового магазину.
Морозильні вітрини
Без цього виду холодильного обладнання не може обійтися жоден великий продуктовий магазин або супермаркет, в якому реалізуються товари, що пройшли глибоке заморожування та підлягають реалізації за низьких температур. Морозильні вітрини повинні забезпечувати необхідну температуру для заморожених виробів та напівфабрикатів. Крім того, забезпечувати хороший і чіткий огляд для покупців усіх пропонованих товарів. Крім того різноманіття їх форм, розмірів, обробки дозволяють створити унікальний дизайн будь-якого продуктового магазину.
Холодильні та морозильні бонети
Бонети являють собою «ванни», призначені для короткочасного збереження та експонування охолоджених або заморожених продуктів та напівфабрикатів у торгових залах магазинів та супермаркетів. Розрізняють середньотемпературні, температурою від -1С до +5С – «холодильні бонети», та низькотемпературні – від -18С до -25С, відповідно «морозильні бонети». Крім того «холодильні бонети» та «морозильні бонети» можуть бути відкритого та закритого типу – відповідно без скла та зі склом.
Холодильні гірки, стелажі, регали
Є холодильним обладнанням, яке встановлює вздовж стінок великих магазинів і супермаркетів. Призначені для короткочасного зберігання та демонстрації різних харчових продуктів та напівфабрикатів, завдяки своїм конструктивним особливостям холодильні гірки, холодильні стелажі та холодильні регали забезпечують максимальну площу демонстрації та зберігання продуктів, при цьому дозволяють уявити пропонований товар покупцеві максимально вигідно, та крім того, значно економить торгові площі. магазину.
Холодильні та морозильні столи
Запорукою успіху та якості будь-якої страви чи кулінарного виробу є максимально свіжі та якісні продукти. Крім того, існує необхідність забезпечення збереження свіжості продуктів та економії виробничої площі. Для реалізації цих завдань доцільно використовувати такий вид холодильного обладнання як холодильні столи та морозильні столи. Це обладнання дозволяє не тільки зберігати невеликий сировинний запас, але й використовувати робочу поверхню столу для приготування продуктів.
Льодогенератори
Цей вид холодильного обладнання призначений і широко застосовується для виробництва різних видів штучного льоду для підприємств торгівлі, сфери харчування та різних харчових виробництв. В даний час використовуються три основні типи льоду - це "кубиковий", "гранульований" і "лускатий" лід. Льодогенератори вибираються у відповідність необхідного типу та кількості льоду в одиницю часу.
На що звертати увагу вирішивши купити холодильне обладнання?
Одна з найважливіших частин будь-якої професійної кухні – це холодильне обладнання (Київ). Коли ви намагаєтеся знайти найкращі пристрої для Вашого робочого місця, буде легше, коли зрозумієте, що потрібно і чого не можна робити при покупці цього типу обладнання, оскільки є багато важливих аспектів, які слід взяти до уваги.
Подумайте про догляд та обслуговування. Охолодження, яке Ви обрали для свого бізнесу, має бути простим в обслуговуванні та догляді. Оскільки високий рівень гігієни харчування важливий для бізнесу, пов'язаного з приготуванням та зберіганням продуктів, підтримання чистоти обладнання, що використовується Вами, є важливою частиною повсякденної роботи. Нержавіюча сталь завжди хороший варіант, тому що її дуже легко утримувати у чистоті. Якщо ви шукаєте невелике морозильне обладнання, вибирайте моделі зі знімними стелажами та аксесуарами, оскільки їх набагато легше чистити. При виборі великих холодильників та іншого подібного обладнання, будьте обережні, щоб перевірити, чи немає незручних куточків та засувок, які можуть бути не просто важкими для чищення, а тому, що вони можуть утримувати бруд, що майже неможливо підтримувати на високому рівні чистоти.
Виберіть правильний діапазон температур. Надзвичайно важливо купити холодильне обладнання для магазину, яке охоплює температурні діапазони, необхідні для Вашого бізнесу. Різні продукти потребують різних налаштувань температури. Щоб спростити процес, оберіть обладнання із вбудованими датчиками температури.
Марка та модель важливі. Як і має бути при будь-якій великій покупці обладнання, Ви повинні ретельно досліджувати різні бренди та моделі, перш ніж купувати будь-які пристрої, щоб гарантувати, що вони прослужать стільки часу, скільки потрібно, і працюють так, як повинні. Відгуки експертів та клієнтів завжди є добрим джерелом інформації. Це дасть Вам чітке і об'єктивне уявлення про фактичне повсякденне використання одиниць, що Вас цікавлять.