Пили для м'яса від виробника
Пили для м'яса призначені для обробки м'яса та риби. Вони дозволяють швидко і легко нарізати великі шматки м'яса, як охолодженого, так і замороженого, у тому числі шматки з кістками, а також дають можливість нарізати рибу, розпиляти кістки.
Стрічкові пили можуть мати різний розмір та продуктивність. Якщо для невеликого кафе достатньо буде і компактної настільної пилки, то у великому м'ясному магазині не обійтися без великої моделі, різ яких має велику висоту, що дозволяє розпилювати дуже великі м'ясні блоки.
Професійні пили для м'яса виготовляються переважно з хромонікелевої сталі (корпус) та нержавіючої сталі (пила). Конструкція корпусу продумана таким чином, щоб можна було легко здійснювати миття і санітарну обробку поверхні. Привідний барабан забезпечений системою самоочищення, основні вузли машини знаходяться у легкій доступності. Стрічкове розпилювальне полотно натягується і проходить через мінімально можливий зазор у обробній площині.
Для збору відходів розпилювання передбачено знімну скриньку. Пилки для м'яса безпечні у використанні – для запобігання можливості порізатись, вони оснащені штовхачем шматка.
Стрічкова пила для м'яса
Якщо вас зацікавили представлені в нашому магазині пили для обробки м'яса, риби та напівфабрикатів, то наші менеджери зможуть проконсультувати вас з усіх питань, що стосуються потужності, ваги, габаритних розмірів, довжини полотна тощо. Звичайно, дуже важливо знати які бажані габарити та довжина полотна необхідного вам обладнання.
Пила для різання м'яса, яку ви знайдете в нашому каталозі, може мати довжину від 1550 мм до 2400 мм. Ви можете обрати проміжні розміри, якщо це необхідно, наприклад, 1830 мм. Це може бути стрічкова пилка для розпилювання кісток Fimar SE/1830 або Пила для м'яса Fama FSG 103 1830 A.
Ми рекомендуємо купити пилку для м'яса з корпусом із нержавіючої сталі і тоді вам вдасться користуватися нею тривалий час, оскільки вона надійна та міцна. Також матеріалом корпусу деяких запропонованих нами варіантів може бути анодований алюміній.
Звертайте увагу не лише на загальну вагу та габаритні розміри товару загалом, але й на розміри робочої поверхні пили для оброблення риби та м'яса. Ви можете підібрати для свого цеху, магазину, гіпермаркету стаціонарне або настільне обладнання.
У нашому каталозі є великий вибір агрегатів як настільних, малогабаритних, що мають невелику вагу, так і стаціонарних, вага яких приблизно в 4-5 разів більша, ніж у настільних.
Наприклад, найменша габаритна настільна пилка для розпилу кісток і різання невеликих шматків м'яса має вагу 32 кг при габаритних розмірах 530х400х850 мм, тоді як найбільша і потужна важить 147 кг, а її габаритні розміри 870х820х1.
Щодо цін на товари з цієї категорії можна помітити наступне: випереджають у ціновій ніші товари фірми ALTEZORO. Однак, зверніть увагу, що купити пилу для м'яса та кістки Altezoro EMP.ETK.01 у нас ви зможете менше ніж за 35 тис. грн.