Шпильки кондитерські та гастрономічні
Кондитерська і гастрономічна шпилька - це багаторівневий стелаж із нержавіючої сталі на колесах, що істотно спрощує процеси завантаження і вивантаження товарів із різних печей. Шпильки застосовуються в подових, конвекційних, ротаційних печах, пароконвектоматах, розстійних шафах.
Шпилька кондитерська
Шпилька кондитерська являє собою багаторівневий стелаж на колесах з направляючими для дек. Нерідко колеса шпильки облаштовані стопами, для фіксації шпильки на площині. Виготовлені візки-шпильки з нержавіючої сталі, щоб уникнути іржі та корозії на обладнанні.
Шпилька гастрономічна
Шпилька гастрономічна являє собою точно такий самий вид обладнання, як і шпилька кондитерська. Єдина відмінність - це напрямні не під деко, а під гастроємність. Таким чином, завантаження і вивантаження страв у пароконвектомат виконується швидше і простіше.
Шпильки кондитерські та гастрономічні з нержавіючої сталі доступні в різних об'ємах і довжинах, що дає можливість обрати більш придатний варіант для певного виду виробів. Вони вважаються одним з найфаворитніших приладів на кухні професійних кулінарів, підходять для застосування в ресторанах, кафе, буфетах та інших закладах громадського харчування.
Щоб купити шпильки кондитерські та гастрономічні на нашому веб-сайті радимо Вам звертатися до наших менеджерів за номерами, які вказані на вкладці "Контакти". Наша компанія рекомендує тільки якісні шпильки кондитерські та гастрономічні для Вашого закладу!