Як вибрати низькотемпературну піч?
Низькотемпературна піч здійснює теплову обробку продукту з подальшим збереженням при заданій температурі. Також цей вид агрегатів називають печами повільного приготування. Основна їхня відмінність від інших агрегатів полягає в рівномірному нагріванні робочої камери.
При приготуванні в таких печах продукти не втрачають вологу, тому в даному випадку немає необхідності наливати воду в піддони, як у випадку з пароконвектоматами.
Особливості вибору низькотемпературних печей
Якщо ви хочете купити піч низькотемпературного приготування, то слід враховувати при виборі цілий ряд нюансів:
- Об'єм робочої камери. При виборі печі за цим параметром необхідно виходити з необхідних обсягів приготування продуктів. Слід зазначити, що низькотемпературні печі підходять для приготування всіх видів м'ясних страв.
- Опція копчення. Є в деяких низькотемпературних печах. Є дуже корисною, дозволяючи коптити не тільки м'ясо, а й навіть сир.
- Режим підтримки готових страв. У більшості агрегатів цей режим включається автоматично, коли після приготування страва може підтримуватися гарячою протягом тривалого часу.
Переваги нашого інтернет-магазину
Купуючи низькотемпературні печі у нас, ви гарантовано отримаєте такі переваги:
- Ціни на низькотемпературні печі в нашому інтернет-магазині є більш ніж прийнятними.
- Ви можете проконсультуватися з будь-якого питання з нашими фахівцями.
- Доставка по території нашої країни.
- Воістину великий асортимент продукції.
Переконайтеся у всіх перевагах вже зараз, замовивши піч у каталозі нашого сайту!
У Києві та Харкові постійно працюють наші офіси та розташовуються централізовані склади з обладнанням.