Теплове обладнання від виробника
Сучасний ритм життя змушує кожного з нас економити найголовніше-час. Прийшовши до кафе, ресторану чи будь-якого іншого закладу громадського харчування, ми хочемо максимально швидко отримати замовлену страву незалежно від складності її приготування. При цьому смакові якості продукту мають залишатися незмінно високими. Це досягається завдяки високому професіоналізму персоналу та технічному оснащенню кухні чи виробництва.
Будь-який кухар знає, що теплове обладнання - це основа основ для громадського харчування. Завдяки ньому втілюються у життя всі кулінарні задуми, а відвідувачі йдуть ситими та задоволеними. Цьому виду обладнання ресторатори приділяють особливу увагу, намагаючись вибрати багатофункціональні та продуктивні моделі. До вашої уваги представлені: апарати для приготування шаурми та хот-догів, машини для поп-корну, котли харчоварильні, макароноварки, рисоварки, супниці. Сучасна промисловість випускає теплове обладнання для підприємств громадського харчування, розраховане як на приготування конкретних страв (картопля фрі, чебуреки, курка-гриль та ін.), так і на виконання найрізноманітніших операцій на професійній кухні від попередньої обробки продуктів до приготування перших та других страв, закусок та десертів. Обладнання для цих технологічних процесів можна замовити на нашому сайті. Ми з радістю допоможемо Вам підібрати якісне обладнання для кухні з оптимальним співвідношенням параметрів ціна-якість.
Асортимент теплового обладнання
Сучасні виробники обладнання пропонують різноманітний асортимент теплового обладнання. Найбільш поширене електричне обладнання, як найбільш практичне та безпечне. Також широко застосовуються газові апарати. Основним обладнанням, без якого не обійтися на жодній професійній кухні, є плити. Це електричні, газові індукційні плити, плити з інфрачервоним нагріванням, різною кількістю конфорок, з духовкою або без неї.
До варильного теплового обладнання для приготування перших та других страв відносяться харчоварильні котли та пароварки. Смажені та тушковані страви, як правило, готуються за допомогою електросковорід. До обладнання для смаження відносяться також фритюрниці, де смаження відбувається у великій кількості жиру, грилі та смажені поверхні. Дане обладнання характеризується високою продуктивністю, витримує інтенсивні навантаження за досить тривалої експлуатації.
Для підтримки температури вже приготовлених страв використовують марміти, чафіндіші, підігрівачі страв, теплові столи. До вузькопрофільного теплового обладнання відносяться рисоварки, супниці, макароноварки, апарати для приготування солодкої вати, хот-догів. Все теплове обладнання виготовляється з нержавіючої сталі високої якості, конструкція передбачає зручну, безпечну експлуатацію та санітарну обробку обладнання, гарантує високу якість та широкий асортимент приготованих страв.
Як обирати кухонне теплове обладнання?
Коли вирішуєте теплове обладнання купити, бюджет часто має вирішальне значення, і Ваше завдання полягає в тому, щоб купити або орендувати високоякісне обладнання, не порушуючи його лімітів. Справді, завдання не з простих, особливо з огляду на те, що практично кожен магазин теплового обладнання пропонує його у величезному асортименті. Це справжнє мистецтво та наука: обрати серед усього доступного різноманіття не просто те, що потрібно, а те, що найбільше підходить під Ваші потреби.
Термін «теплове обладнання для ресторанів» охоплює все: від великих кухонних предметів, таких як котли харчоварильні та грилі для курей, до дрібніших предметів, таких як супниці та рисоварки. Тому, перш ніж замовляти теплове обладнання оптом, слід визначити, які предмети Вам потрібні насамперед.
Ми рекомендуємо залучити Вашого шеф-кухаря до цього процесу: зрештою, саме він буде працювати з обладнанням, і у нього, напевно, є необхідний досвід, щоб визначити інструменти, потрібні для кожного кроку. Пройдіться за імітаційними сценаріями, наприклад, за вечерею, з Вашим шеф-кухарем, щоб визначити, чи є якісь інструменти, які могли б зробити його роботу більш ефективною. Зверніть увагу, що цей список має бути «живим» та «дихаючим»; швидше за все, Вам потрібно буде купити теплове обладнання для ресторану, як тільки Ви почнете працювати і виявите дірки у ваших процесах. Це нормально!
Професійна порада: Ви можете сортувати свої остаточні списки за «бажаними» та «обов'язковими» покупками; ці списки допоможуть Вам зробити правильний вибір серед безлічі теплового обладнання.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів в наявності та за доступними цінами. Доставка по Києву, Харкову та іншим містам України.