Гриль для курей - обладнання для ресторану, кафе, бару
Якщо у вас є бажання придбати таке професійне обладнання як гриль для курей, то найпростіше втілити цю ідею у реальність саме у нас у магазині. Велика різноманітність грилів дозволить вам вибрати саме те обладнання, яке вам найбільше підходить як за своїми габаритами, так і за функціональністю. Також, напевно, для вас буде важливе джерело живлення такого агрегату: електрика або газ.
Курка гриль – неймовірно смачна, красива та ароматна страва, яку не вдасться приготувати без спеціального обладнання. Якщо ви хочете продавати таку страву, варто купити гриль для курей.
Таке обладнання набуло широкого застосування у сфері громадського харчування, зустріти такі апарати можна скрізь – від вуличних точок з фаст-фудом до престижних кафе. Особливості конструкції дозволяють отримувати ароматне та соковите куряче м'ясо під апетитною хрусткою скоринкою. Щоб виготовляти таку страву, варто лише купити гриль для курей.
Апарат відмінно справляється з приготуванням цілої курки або її частин – крил, гомілок, стегон, грудки. Існує кілька різновидів грилів за типом конструкції – шампурні та карусельні. Перш ніж купити гриль для курей, варто визначитися з обсягами та цілями виробництва, щоб отримати максимальну віддачу від обладнання.
Шампурний гриль є камерою, в якій обертаються тушки птиці, нанизані на рожен, і печуть при високій температурі. Карусельний гриль відрізняється наявністю знімних кошиків, в які і міститься м'ясо. Також грилі можуть бути електричними чи газовими. Вибираючи модель, враховуйте зручний для вашої кухні тип споживання.
Наше обладнання для курок гриль – дуже вигідне придбання. При порівняно малих енерго- та трудовитратах ви отримуєте пристойний прибуток, адже кури гриль – це завжди бажаний продукт на столі, чи то свята чи будні. Їхній апетитний вигляд привертає увагу і спокушає навіть тих, хто випадково проходив повз, абсолютно не думаючи про їжу.
Дане обладнання для кури гриль продумано таким чином, щоб легко можна було стежити за готовністю продукту, і весь технологічний процес відбувався на очах – було видно через прозоре скло. Напевно, ваші покупці вишикуються в чергу, коли побачать заповнений бажаною продукцією гриль для курей.
Вид рум'яних курей, рівномірно обсмажених з усіх боків, викликає у відвідувачів закладу громадського харчування природне бажання купити і негайно з'їсти привабливий продукт. Вам знадобляться невеликі вкладення коштів, які виправдають і окуплять себе в найкоротші терміни. Немає жодного сумніву, що купуючи гриль обладнання для ресторану, кафе чи супермаркету, будь-який їхній власник робить стрімкий крок до збільшення своїх доходів.
При приготуванні продукту за допомогою гриля абсолютно не потрібна обсмажування на якомусь маслі, а значить, - економія очевидна. Технологія така, що кури обертаються в панорамному кошику або на рожні біля нерухомого джерела тепла, приймаючи рівномірні порції теплової енергії. Ви можете вибрати обладнання для гриля певного типу, який може враховувати положення продукту щодо джерела теплового впливу, спосіб обертання та обсяг заповнення продукцією.
Вибрати та купити професійне обладнання - гриль для курей
Існує три основні типи джерел живлення, які використовують для підтримки працездатності комерційні грилі для курей: електрика, природний газ та зріджений пропан. У кожного є свій набір переваг та недоліків. Ось стислий виклад факторів, які слід враховувати при виборі типу джерела живлення, який захочете використовувати у своєму грилі. Крім «плюсів» і «мінусів», які ми розглянемо нижче, також врахуйте комунальні витрати. Вони варіюватимуться залежно від регіону – в одному регіоні природний газ може бути більш економічно ефективним, тоді як електрика є найкращим методом скорочення витрат в іншому.
Електричне обладнання для приготування курки гриль. Зазвичай пропонує точніший контроль температури. Це вірно, як щодо можливості установки духовки у ширшому діапазоні температур, так і щодо того, наскільки рівномірно вони готують. Залежно від стилю їжі, яку готуєте, це може бути важливим для Вас. З іншого боку, вони зазвичай не досягають верхнього діапазону температур, який можуть досягати газовий і пропановий курячий гриль, тому приготування їжі може зайняти більше часу. Крім того, нагрівальні лампочки в цих духовках можуть бути дорогими для заміни, і огляди багатьох лампочок вказують на те, що вони особливо крихкі, тому враховуйте це в міркуваннях вартості.
Грилі для курей газові. Цей тип, як правило, готує швидше через його більш високі температури. Вони також можуть вимагати менше обслуговування, оскільки у них немає лампочок, які необхідно замінити. Однак, якщо Вам потрібно більше контролювати температуру, особливо якщо потрібно більш точне нагрівання для особливих страв, краще не купити газовий гриль для курки, а більш підходящий варіант.
Апарат для приготування курки гриль на пропані. Вони мають одну величезну перевагу перед газовими та електричними, але це може бути не тією перевагою, яка потрібна більшості підприємств: вони можуть бути портативними. Тим не менш, для компанії, яка обслуговує, показує або встановлює свої точки у віддалених місцях, портативний апарат для кури гриль на пропані може стати чудовим засобом збуту Вашого продукту, готуючи його свіжим на місці.
Комерційне обладнання для приготування курки гриль буває всіх форм та розмірів, а це означає, що Ви можете знайти те, що ідеально відповідає плануванню Вашого закладу, а також його виробничим потребам.
Якщо ви вирішили купити гриль, то потрібно знати те, на що найкраще звернути увагу насамперед. Необхідно заздалегідь вирішити, де і яким чином буде встановлено нове обладнання, коли ви привезете його до супермаркету, кафе чи ресторану. Заздалегідь треба визначитись з габаритними розмірами та формою грилю.
Наприклад, він може бути встановлений біля стіни та мати прямокутну форму (сильно витягнутий по висоті або не високий, але досить широкий) або ви можете купити гриль, який має форму циліндра, може бути встановлений у будь-якій частині приміщення та доступний відразу з кількох сторін. Другий варіант, як правило, встановлений на циліндричну стійку з колесами, має вигнуті прозорі дверцята для більшого огляду, підсвічування галогенними лампами.
Також необхідно знати тип і максимальну можливість завантаження, а також максимальний вихід продукції, якщо ви вирішили придбати таке обладнання як гриль для курей. Майте на увазі, що завантажують курей або безпосередньо на шампур-рожен або на насадки, кошики або підставки, стаціонарно прикріплені до вертлюга, що обертається.
Обертаються кури, насаджені на шампур або навколо своєї осі (шампурний тип), або за допомогою ротора для завантаження (на кошиках, підставках, насадках, шампурах) навколо вертлюга, що обертається.
Залежно від того, які обсяги виходу продукції вам необхідно мати протягом робочого дня, можна придбати обладнання для курей гриль з необхідною продуктивністю. Для цього потрібно знати місткість (наприклад, 6 вертлюгів по 6 курчат або 48 курей 8 вертлюгів), час приготування (наприклад, 45 хвилин або 60 хвилин) і знаючи ці величини обчислити максимальний вихід продукції за певний період часу.
На обладнання для курей гриль ціна залежить від багатьох факторів, наприклад, джерела живлення (газове або електричне), габаритів, якості матеріалів виконання, потужності, продуктивності, наявності автоматичних програмованих функцій, а також їх кількості, наявності додаткових насадок та пристроїв.
У той же час, у нашому магазині на обладнання для курей гриль ціна є однією з найдоступніших для покупців та відповідає якості.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів в наявності та за доступними цінами. Доставка по Києву, Харкову та іншим містам України.