Як обрати коптильну камеру
Коптильна камера - це пристрій, призначений для копчення різних продуктів харчування, включаючи рибу, м'ясо, сало і т. д. Для отримання якісного кінцевого продукту вам знадобиться хороша коптильня, купити яку ви можете в нашому інтернет-магазині.
Особливості вибору коптильної камери
Якщо ви хочете купити коптильню в Києві, то в першу чергу вам слід звернути увагу на ряд технічних нюансів, властивих кожному з таких агрегатів. Розглянемо, яке обладнання для копчення широко представлене на сучасному ринку:
Продуктивність. Плануючи купити коптильню в Україні, вам слід приділити особливу увагу продуктивності такого обладнання. На виході продукт повинен мати мінімальні втрати у вазі але мати високі смакові якості.
Циркуляція диму може здійснюватися у трьох варіантах: проточному, замкнутому, комбінованому. Від цього залежать смакові якості майбутнього продукту.
Бажано, щоб пристрій мав автоматичний режим миття. У такому випадку ви будете позбавлені від додаткового клопоту, пов'язаним з миттям обладнання.
Холодне чи гаряче копчення? Кожна із сучасних коптилен здатна здійснювати або перший або другий варіант. Тому і вартість коптильні холодного копчення відрізняється від гарячої.
Чому коптильню найвигідніше купити на нашому сайті?
Купуючи коптильні у нас, ви отримуєте наступні бонуси:
- Швидка доставка територією України.
- Великий асортимент продукції.
- Низька ціна коптильних шаф від відомих виробників.
- Можливість проконсультуватися із нашими спеціалістами.
Здійсніть замовлення коптильного обладнання вже зараз і переконайтесь у справді низьких цінах та чудовому сервісі нашого інтернет-магазину!
В інтернет-магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів у наявності та за доступними цінами.