Машини для переробки овочів - обладнання нового покоління
Обладнання для переробки овочів призначене для обробки (натирання та нарізки) великої кількості сирих та варених інгредієнтів у закладах громадського харчування із солідним числом клієнтів, які у процесі роботи використовують великі обсяги такої продукції у приготуванні різних страв, а також на малих підприємствах з переробки овочів.
Як використовується обладнання для нарізки овочів?
Існують різновиди подібного обладнання, які включають функції натирання та нарізки інгредієнтів, а є такі, які призначені тільки для різання овочів та фруктів:
• капусти,
• картоплі,
• моркви,
• яблук,
• огірків,
• цибулі та ін.
Оснащена різною кількістю насадок, машина для різання овочів, абсолютно виключаючи у створенні форми продуктів людський фактор, що дозволяє здійснювати бездоганну салатну нарізку, може бути використана для нарізування моркви та буряків для корейських салатів з максимальною довжиною отриманої соломки. Продуктивність такого обладнання становить від 350 до 600 кг овочів та фруктів.
Такі пристрої відрізняються:
• порівняно невеликими габаритами,
• невеликою вагою,
• високою продуктивністю,
• ергономічністю,
• легкістю в застосуванні,
• надійністю.
Купити обладнання для переробки овочів означає відповідати високим стандартам
Якщо у приготуванні страв на кухні вашого закладу задіяне подібне обладнання — це означає, що ви рухаєтеся в ногу з часом, ні на крок не відстаючи від мейнстриму кухонного етикету, оскільки у його виробництві використані лише екологічні та перевірені матеріали — харчова нержавіюча сталь, алюміній, що дозволяють довго та безпечно експлуатувати обладнання, отримуючи при цьому максимальну вигоду та прибуток.