Електричний соковитискач Robot Coupe J80 - це інструмент для створення свіжовичавлених соків у ресто..
76349.00 грн.
Соковижималка професійна Altezoro KZ/CL/G 20000 - велика, потужна і продуктивна, ця соковижималк..
23478.00 грн.
Професійна електрична соковижималка KZ/CL/G 10000 одного з провідних китайських виробників х..
37464.00 грн. 33417.00 грн.
Соковижималка для цитрусових Remidag SP-M1 EN. У конструкцію соковижималки входить знімне си..
8827.00 грн. 8436.00 грн.
Італійський бренд Fimar здавна славиться своїм професійним барним обладнанням. Його техніка вже ..
48457.50 грн.
Соковижималка Zummo Z40 Cabinet - потужне self-service рішення для супермаркетів і великих магазинів..
339202.50 грн.
Професійна соковижималка для гранатів self-service Zummo CTV40APA-N80-PG - підійде для супермаркетів..
347802.00 грн.
Соковитискач ZumeX SPEED Tank Podium обладнаний тумбою і завантажувальним ящиком на 15 кг апель..
303758.00 грн.
Соковитискач професійний ZumeX (Іспанія) SPEED Self Service з автоматичною системою дозування с..
269906.00 грн.
Автоматичний настільний соковитискач з електронним програматором і лічильником ZumeX Speed..
250568.50 грн.
Соковитискач ZumeX SPEED Cooler Podium обладнаний тумбою і завантажувальним ящиком на 15 кг апе..
344389.50 грн.
Соковитискач професійний ZumeX (Іспанія) MULTIFRUIT Speed Control (універсальний) 1. Потужна (8..
81263.00 грн.
Соковитискачі професійні для бару, кафе чи ресторану
Якщо вам для професійного використання знадобився соковижималка, то в нашому каталозі, в розділі барне обладнання ви знайдете величезну різноманітність агрегатів даного виду. Вони різняться не тільки за зовнішнім дизайном, але й за габаритами, місткістю, швидкістю, вагою і споживаною потужністю.
Професійний соковитискач ціна від виробника
Вибираючи обладнання для бару або пабу, обирайте якісні професійні соковижималки (Київ, Харків та інші міста України), щоб вони були довговічними та приносили чудові результати при кожному їх використанні. Наша компанія пропонує широкий вибір різноманітних продуктів та брендів, доступних для задоволення ваших потреб за конкурентними цінами.
Соковитискачі професійні видаляють сік із цілих шматочків фруктів без очищення та подрібнення заздалегідь. Сік в основному збирається в глеку, а залишки відокремлюються в інший контейнер. Якщо плануєте пропонувати свіжий сік для своїх клієнтів, то Вам потрібний високоякісний високопродуктивний соковитискач, який розрахований на тривале використання і здатний обробляти будь-які фрукти. Для використання в барах і пабах при прийнятті цього дуже важливого рішення необхідно враховувати такі елементи:
Швидкість. Останнє, що хоче клієнт, - втомитися від очікування, поки замовлення, про яке вони просили, не буде виконано. Якщо тривіальний напій подається зі швидкістю равлика, клієнт може піти і більше ніколи не увійти до дверей Вашого закладу. Отже, Вам потрібно купити професійну соковижималку, здатну творити дива в найкоротші терміни. Хороший комерційний соковитискач повинен бути швидким, щоб виробляти достатньо рідини, щоб наповнити склянку за лічені секунди, отже, її габарити не повинні бути маленькими. Крім того, у неї повинен бути кормовий жолоб, досить великий, щоб брати цілі овочі та фрукти, без необхідності спочатку їх різати вручну.
Простота використання. Вам потрібний комерційний соковитискач, який не кине Вас у прірву плутанини при погляді на її елементи управління? Зрештою, соковитискач зі складним управлінням призведе до того, що клієнтам доведеться чекати ще більше, щоб отримати свої напої. Керування має бути досить простим, щоб Ви знали, що робити, просто глянувши на пристрій. Тому, якщо соковитискач для бару занадто складний, у Вас будуть співробітники, які можуть бути неефективними у його використанні.
Збирання. Іншим важливим фактором при пошуку комерційної соковижималки є збирання. Важливо розуміти, що вони не можуть бути виготовлені з пластику, тому що зламаються в найкоротші терміни. Як правило, ці машини виготовляються з металу, такого як литий алюміній та нержавіюча сталь. Через шорсткість, яка залучена в процес виготовлення соку, потрібна тверда статура, оскільки деякі пристрої використовуються кілька разів протягом дня. Крім того, оскільки місцеві робітники зазвичай працюють у швидкісному режимі, вони спішно користуватимуться машиною.