Пароконвектомат
Підприємства харчування для своєї ефективної роботи повинні бути обладнані всім необхідним, у цьому випадку, є можливим поставити на потік випуск продукції, постійно збільшуючи її обсяги, асортимент та регулюючи режим її приготування протягом доби. Таке професійне обладнання, виконане з нержавіючої сталі, відноситься до теплового і буде прекрасним другом та помічником у ресторані, кафе, супермаркеті та в будь-якому іншому підприємстві громадського харчування.
Пароконвектомат купити в нашому інтернет-магазині легко і просто: необхідно зареєструватися, вибрати необхідне обладнання та додати його до кошика замовлень. Після цього наш менеджер зв'яжеться з Вами, щоб уточнити необхідні деталі. В результаті ви отримуєте просте у використанні кухонне обладнання, яке дозволяє максимально оптимізувати роботу на кухні, легко регулюючи як режими пари, так і підбираючи оптимальний температурний режим приготування різних страв, випічки, кондитерських виробів. Масу операцій можна виконувати за допомогою такої печі: варити і пропарювати, запікати і смажити, причому смажити також можна у фритюрі, а варити на пару. Асортимент харчових ресурсів, з яких можна готувати в печі також різноманітний: ви можете приготувати рибу та овочі, м'ясні страви, випічку хлібобулочні та кондитерські вироби. Таким чином, вам вдасться використовувати в роботі одне багатофункціональне обладнання замість кількох інших, при цьому ви заощадите час та зменшите кількість традиційного кухонного обладнання на своїй кухні більш ніж у два рази.
Якщо ви хочете оптимізувати роботу своєї кухні та знизити витрати на енергоспоживання, варто купити пароконвектомат. Це теплове обладнання здатне замінити відразу кілька апаратів, забезпечивши професійну кухню всіма необхідними функціями, зібраними в одному агрегаті.
Якщо вирішите купити пароконвектомат, отримаєте обладнання, яке є жаровою шафою та пароварним апаратом одночасно. Особливості конструкції дозволяють використовувати обробку гарячою парою та повітрям, а також комбінувати і те, й інше. Пароконвектомат здатний смажити, варити, тушкувати, випікати, пасерувати, запікати та готувати на пару.
Враховуючи просторість камери та наявність безлічі поличок, можна за один раз приготувати велику партію продукції, що значно підвищує продуктивність будь-якої кухні.
Для комплектації кондитерського цеху краще придбати конвекційну піч. Для випічки цей тип обладнання підходить більше, тому що не використовує пар, який не потрібен для обробки тіста. Який би тип обладнання ви не обрали, ви отримаєте багатофункціональний та економний апарат. Для випікання краще купити конвекційну піч, а для різнобічного підприємства – пароконвектомат.
У нас ви можете придбати як великі та потужні пароконвектомати, так і невеликі, компактні, дуже зручні в роботі, що відносяться до напівпрофесійних. Все залежить від бажаних об'ємів їжі, що готується. Малогабаритні, мініатюрні печі можна використовувати вдома або в невеликому кафе. Вони обійдуться вам значно дешевше за професійні, та й енергоспоживання їх значно нижче, але панель управління вміщує в собі такий самий набір функцій для регулювання режимів.
Пропонуємо придбати у нас екологічно чисті моделі від лідерів з виробництва конвекційних печей. Зробіть ваш вибір, наважтеся прямо зараз пароконвектомат купити саме у нас, спираючись на такі характеристики як:
- Тип керування. Це можуть бути електронні, механічні або електромеханічні печі
- Місткість та кількість напрямних. Наприклад, великі (до 24 рівнів), середні (до 10 рівнів), малогабаритні, компактні (до 6 рівнів)
- Енергоносій. Можуть бути, наприклад, електричні чи газові.
- Спосіб утворення пари. Можуть бути інжекторні та бойлерні.
Як правило, пароконвектомати обладнані вогнетривким склом і системою освітлення, крім того, можуть мати сенсорне програмоване управління, систему примусового вентилювання, систему для прискореного насичення камери парою, системи автоматичного миття.
Печі
Пароконвекційні печі можуть підтримувати різні режими і точно дотримуватися їх завдяки контролеру – електронному блоку управління, який є «мозковим центром» обладнання. Використовуючи задані алгоритми, цей блок здійснює безпечне керування системою. Вартісний показник окремого виду контролера, який був використаний під час створення конструкції, значною мірою впливає на вартісні показники печі в цілому.
Давайте розглянемо основні режими пароконвекційних печей. Це такі режими як:
- Режим «пар». Такий режим можна встановити, коли потрібна подача пари з температурою від 90 до 110 градусів за Цельсієм. У такому режимі можна готувати м'ясні страви, рибу та морепродукти, овочі, макаронні вироби тощо. Якщо ви хочете зберегти смакові якості продукту, зберегти поживні речовини, що містяться в ньому, мінерали і вітаміни, властивий йому натуральний колір, то даний режим буде особливо актуальний. Крім того, якщо ви вирішили купити печі і використовувати даний режим, то завдяки цьому ви зможете збільшити вихід продукції, в порівнянні з традиційним режимом варіння у воді.
- Режим конвекції. Даний режим дозволяє подавати в піч повітря, нагріте до 270 градусів за Цельсієм і готувати продукти традиційним способом. При цьому утворюється тоненька хрумка скоринка, що утримує вологу та м'ясний сік. Якщо ви плануєте випікати в такому режимі хлібобулочні вироби, то отримаєте пишний, повітряний продукт, що має блискучу скоринку.
- Комбінований режим. Це такий режим, при якому здійснюється подача в піч пари та повітря комбіновано (пар плюс конвекція). В результаті установки такого режиму ви зможете захистити страви від висихання в процесі їх приготування за рахунок насичення повітря в камері гарячою парою. Якщо ви запланували печі купити і готувати страви в даному режимі, то втрати вологи їжі, що оброблена будуть нижче 40%. Крім того, витрачений на приготування продукту час буде значно меншим, порівняно з часом, витраченим у результаті традиційного процесу приготування їжі.
Пароконвектомати та Печі варіанти
Пароконвектомати можуть відрізнятися за функціональними можливостями, рівнем складності або легкістю розуміння для користувача даних панелі управління, зручністю користування нею, а також ергономічними особливостями. Існують моделі, де набір функцій мінімальний, робочі режими встановлюються за допомогою спеціальних поворотних ручок. Параметри технологічних процесів можуть встановлюватися простим поворотом рукоятки вліво – вправо. У складніших агрегатах панель управління електронна, вибір режимів здійснюється за допомогою кнопок або піктограм, розташованих на світлодіодних дисплеях, автоматичне регулювання.
Печі комбіновані: особливості
Перед покупкою пароконвектомату для Вашої кухні необхідно врахувати кілька різних факторів. Важливо оцінити потреби Вашої кухні та переваги Ваших кухарів. Це включає електричне або газове варіння, налаштування бройлера і набору.
Комерційні комбіновані печі – відмінний інструмент для Вашої кухні, тому що вони можуть бути легко запрограмовані на будь-які налаштування, які можуть знадобитися для певної страви. Ці печі пропонують багатоступінчасті цикли приготування, які дозволяють готувати кілька різних пунктів меню, які вимагають кількох етапів без комбінованої печі. Багато пароконвектоматів мають заздалегідь запрограмовані рецепти, а також дозволяють зберігати та створювати кілька рецептів із вбудованою пам'яттю; деякі програмовані пристрої мають пам'ять більш ніж 200 циклів приготування з різними етапами процесу готування. Зрештою, комбіновані печі спрощують складні приготування, а кухарі і менш досвідчений кухонний персонал зможуть з легкістю користуватися цією духовкою.
Додаткові риси. Багато нових пароконвектоматів оснащені зручними технологічними інноваціями, які покращують загальне сприйняття користувачів та клієнтів, такими як:
- Керування жиром: для кухонь, які готують багато білка, Ви повинні розробити потрібну стратегію для обробки накопичення жиру. Деякі печі поставляються із насосами, які подають надлишки жиру в каністру для подальшої переробки.
- Системи витяжок без вентиляції: багатьом духовкам потрібен витяжний ковпак для відповідності нормам і правилам, але в деяких нових пароконвектоматах використовуються витяжки без вентиляційних отворів, які дозволяють розміщувати їх у будь-якому місці на кухні, значно збільшуючи Вашу гнучкість.
- Поліпшення на основі продуктів харчування: в духовках можна використовувати додаткові елементи керування для додавання кольору в їжу. Вони також можуть функціонувати як коптильники зі справжньою деревною тріскою для досягнення справжності.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів в наявності та за доступними цінами.