Нейтральне обладнання
Нейтральне обладнання з нержавіючої сталі широко представлене у нашому каталозі. Це досить міцне та довговічне обладнання, виконане з екологічно чистого матеріалу, придатного для використання на будь-якій промисловій кухні, у харчовому цеху, ресторані, їдальні, піцерії. Воно швидко і просто монтується, так само просто демонтується, при необхідності. Ви зможете підібрати обладнання потрібного вам розміру, враховуючи весь спектр технологічних процесів і операцій, які планується виконувати в цеху або на кухні. Матеріал, з якого виконане дане обладнання, легко піддається чищенню та миття навіть найпростішими засобами. Купуйте кухонне обладнання у нас і тоді вам буде складно підтримувати належну гігієну у своєму робочому приміщенні.
На сайті представлене таке нейтральне обладнання як столи виробничі, зонти витяжні, полиці навісні кухонні, стелажі багаторівневі, мийні ванни з різною кількістю секцій. Дане обладнання не тільки дозволяє раціонально розміщувати продукти та готові страви і тим самим утримувати кухню в ідеальній чистоті, але й застосовується як допоміжне для приготування їжі, складування та переміщення. Крім того, таке обладнання як зонт витяжний дозволяє швидко позбутися пари, гару і запахів, які зазвичай панують на будь-якій кухні або в цеху.
Нейтральне обладнання призначення
Якщо вам необхідно правильно обладнати кухню всім необхідним для того, щоб мінімізувати час, що витрачається на робочі процеси, якщо вам важливо створити прийнятні умови для ефективної та безпечної діяльності ваших працівників, то наше нейтральне обладнання для ресторанів - це саме те, що ви шукаєте.
Для того, щоб робоча зона кухні була заповнена меблями та обладнанням з урахуванням послідовності технологічних процесів, що виконуються в даному приміщенні, а також вимог техніки безпеки, необхідно подбати заздалегідь про купівлю обладнання певних розмірів. Для цього проаналізуйте план існуючого приміщення, визначте проектне положення меблів та кухонного обладнання, зверніть увагу на мінімальні та максимальні розміри. При покупці нового обладнання прагнете, щоб його розміри відповідали проектним. Якщо цього не дотримуватися, то в результаті може вийти так, що окремі частини, кути або деталі кухонного обладнання стирчать, частково виступаючи за межі зазначеної площі. Це може призвести в гіршому випадку до травмуючих наслідків або в кращому випадку до вимушених перестановок обладнання з місця на місце, що може спричинити зниження ефективності робочих процесів, що виконуються персоналом.
Нейтральне обладнання для кафе, ресторанів, їдалень, піцерій цілком може бути ідентичним, а може відрізнятися призначенням, формою, розмірами. Наприклад, призначення виробничих столів може бути найрізноманітнішим. Стіл може бути призначений для установки кухонного електромеханічного обладнання, для обробки м'яса або риби, їх викладки, для обробки м'ясних і рибних напівфабрикатів, а також використовуватися як допоміжна поверхня, до якої кріпиться кухонний інвентар. Різні продукти харчування, у тому числі овочі, легко та швидко обробляти, використовуючи плоску та гладку, досить жорстку поверхню виробничого столу. Ми пропонуємо купити у нас виробничі столи з бортом, а також з бортом і полицями (верхніми або нижніми), з отвором для харчових відходів. Зробіть вашу кухню максимально зручною, подбайте про те, щоб обладнання, розташоване в її межах, було функціональним, стійким, безпечним.
Цілком зрозуміло, що жодна кухня не може нормально функціонувати без мийної ванни, будь то кухня в кафе, ресторані або їдальні – не важливо. Однак у невеликому кафе на околиці селища, можливо, достатньо встановити ванну мийну односекційну, а ось у ресторані або їдальні в центрі мегаполісу буде мало ванни мийної трьох секційної.
Ви можете придбати у нас нейтральне обладнання для їдалень та інших підприємств громадського харчування, яке може бути використане для зберігання, сушіння, а також пересування. Пропонуємо вам купити багаторівневі полиці навісні кухонні та стелажі. Зверніть увагу, що їх розміри широко варіюються, вибирайте саме ті, які найбільше відповідають необхідному призначенню. Ви можете зберігати на полицях спеції, посуд, інвентар, столові прилади та розноси. Полиці навісні кухонні багаторівневі дозволять вам заощадити місце в приміщенні, максимально використовувати додатковий обсяг простору над столом. Таке обладнання як стелажі можна використовувати для зберігання, складування, пересування продукції (якщо стелажі мають поворотні коліщатка), а також як вітрина для демонстрації готових виробів. Це можуть бути, наприклад, кондитерські вироби, хлібобулочні та багато іншого. Цілком підійде таке нейтральне обладнання для барів.
Представляємо вашій увазі зонти витяжні з жироуловлювачем різних розмірів, починаючи від 600*600 мм до 2000*1500 мм, які ви можете вибрати в залежності від розмірів вашого приміщення та режиму його роботи. Пам'ятайте, що комфортне робоче середовище та сприятливі умови для роботи дозволяють працівникам не тільки ефективно виконувати свою роботу, виробляти на світ шедеври, але й пишається своєю причетністю до даного конкретного підприємства.
Нейтральне обладнання для ресторанів та кафе: контрольний список покупки
Обладнання з нержавіючої сталі для ресторанів
У ресторанах особливо важливо дотримуватися чистоти на кухні, тому ідеальним рішенням буде купити обладнання з нержавіючої сталі для ресторанів. Це спеціалізовані робочі поверхні, обробні столи, стелажі, шафи, мийки, парасольки з витяжкою та інше. Купити обладнання з нержавіючої сталі для ресторанів – значить забезпечити не тільки чистоту в приміщенні, але й оптимізувати використання робочого простору.
Виготовлені за стандартами такі кухонні елементи добре поєднуються між собою, встановлюючись компактно і максимально зручно. Обладнання з нержавіючої сталі для ресторанів добре показує себе в умовах кухні – у постійній експлуатації, жорсткому очищенні, при підвищеній вологості тощо. Нержавіюча сталь – довговічний матеріал, який не втрачає своїх початкових властивостей з часом. Купити обладнання для ресторанів на нашому сайті можна з доставкою в Тернопіль, Кременчук, Краматорськ та по всій Україні.
Устаткування з нержавіючої сталі для супермаркетів
Для успішного робочого процесу необхідно придбати обладнання із нержавіючої сталі для супермаркетів. Це та область, де не допускається використання неякісних матеріалів – як для зберігання, так і для виробництва продуктів. Нержавіюча сталь забезпечить довговічне використання обладнання та дотримання санітарних норм завдяки можливості проводити належну обробку поверхонь.
Виготовлені за стандартами такі кухонні елементи добре поєднуються між собою, встановлюючись компактно і максимально зручно. Обладнання з нержавіючої сталі для ресторанів добре показує себе в умовах кухні – у постійній експлуатації, жорсткому очищенні, при підвищеній вологості тощо. Нержавіюча сталь – довговічний матеріал, який не втрачає своїх початкових властивостей з часом. Купити обладнання для ресторанів на нашому сайті можна з доставкою в Тернопіль, Кременчук, Краматорськ та по всій Україні.
При купівлі ресторанного обладнання необхідно пам'ятати про декілька речей, таких як:
1. Необхідність ресторану. Нейтральне обладнання, яке Вам знадобиться, значною мірою залежатиме від концепції, теми та кухні Вашого ресторану. Найважливіша частина покупки ресторанного обладнання – вирішити, яке обладнання потрібне у Вашому ресторані. Таким чином, спочатку необхідно визначити своє меню, а потім проаналізувати, яке необхідно купити нейтральне обладнання для його приготування.
2. Вартість та рентабельність інвестицій. Купуючи нейтральне обладнання для громадського харчування, легко заплутатися та купити все, що здається корисним. Тим не менш, саме тут слід бути обережним! Якщо працюєте з обмеженим бюджетом, проаналізуйте, яке обладнання Вам потрібне насамперед. В ідеалі ви повинні мати можливість відшкодувати вартість обладнання.
3. Використання вільного простору. При купівлі ресторанного обладнання слід враховувати вимоги до простору. Важливо визначити місце, необхідне кожного обладнання, та був придбати предмет відповідним чином. Якщо Ви цього не зробите, можете отримати захаращену кухню та робочий простір, які ще більше ускладнюють роботу. Не забудьте виміряти обладнання на момент покупки, щоб забезпечити правильне використання простору. Ви також можете придбати багатоцільове обладнання, щоб заощадити місце.
4. Зручність користувача. Ще одним важливим аспектом покупки того, щоб підібрати правильне нейтральне обладнання для кафе, є його простота у використанні та зручність для користувача. Зрештою, його обслуговуватиме персонал ресторану; таким чином виберіть обладнання, яке Ваші співробітники зможуть легко використовувати. Обладнання ресторану використовується для скорочення ручної праці та підвищення ефективності, тому, якщо обладнання надто складне для роботи, це в першу чергу зводить нанівець необхідність в обладнанні.
5. Швидкість. Не забудьте перевірити швидкість обладнання, перш ніж купити його. Подивіться, чи виконане завдання швидше, ніж те, що потрібно, щоб виконати його вручну. Якщо працюєте на кухні, що швидко змінюється, великого обсягу, то обладнання не повинно займати багато часу для роботи.
6. Матеріал. Матеріал ресторанного обладнання відіграє істотну роль у терміні служби та зручності використання обладнання. Нержавіюча сталь, оцинкована сталь, алюміній та дерево є популярними типами матеріалів для обладнання громадського харчування.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів в наявності та за доступними цінами. Доставка по Києву, Харкову та іншим містам України.