Підігрівачі для страв – вибір обладнання для Вашого ресторану!
Більшості підприємств громадського харчування потрібно в деякій формі обладнання для підігріву їжі, щоб тримати продукт при безпечній температурі до тих пір, поки він не буде подано клієнту і, якщо Ви працюєте в буфеті, де велика кількість їжі завжди знаходиться під рукою, її правильне нагрівання стає ще більш важливим моментом. Оскільки є так багато варіантів, доступних на ринку, важливо знати, що найкраще підходить для Вашого бізнесу, і що є найбільш затребуваним пристосуванням - лампи теплові.
Теплові лампи купити Харків, які рекомендують саме на нашому сайті, здатні тимчасово підтримувати тепло їжі, але не рекомендуються для тривалого зберігання, оскільки концентроване джерело тепла може висушити або продовжувати готувати їжу. Вони або постійно встановлені над їжею, або підвішені на рамку стільниці, зазвичай портативні. Підвісні теплові лампи найкраще підходять для обігріву окремих страв, а стрічкові лампи призначені для обігріву у великих приміщеннях. Деякі компанії пропонують сильно орієнтовані на замовника світильники і дозволяють змішати та сполучати типи лампочок, варіативність колірних відтінків та форм, варіанти установки.
Як вибрати потрібні теплові лампи для кухні?
Лампи теплові для обігріву страв можна розділити на два основних типи – підвісні та стрічкові лампи. Яку з них ви виберете, багато в чому залежатиме від того, де і як плануєте її використовувати, але важливо спочатку зрозуміти, для чого ці пристрої призначені.
Гарні для:
- Підтримка їжі теплою на короткі періоди часу.
- Утримування в теплі предметів з досить невеликою площею поверхні, таких як картопля фрі, курка, хліб та овочі.
Не підходять для:
- Довгострокового підігріву. Вони виділяють сухе тепло, яке може позбавити Ваші продукти бажаного смаку та текстури, якщо залишити під ними надто довго.
- Дійсно щільних ємностей, таких як каструля або каструля з картопляним пюре. Спека не може проникнути дуже ефектно для підтримки безпечних температур, тому в цих випадках доцільно використовувати аналоги.
Залежно від того, що і де Ви готуєте, є різні варіанти нагріву та утримання, які працюватимуть найкраще для Ваших потреб. Спочатку розгляньте тип їжі, яку готуватимете, і те, що має бути проведено.
Сухе чи вологе тепло? Купити теплові лампи можна у варіаціях сухого та вологого тепла. Ці різні види теплових програм найкраще працюють з конкретними пунктами меню, тому завжди слід враховувати своє меню, перш ніж підбирати нове обладнання. Наприклад, лампи теплові, які покладаються на вологе тепло, використовують воду для створення пари для топлення. Цей метод нагрівання допомагає запобігти висиханню та випалюванню предметів. Хоча з вологим теплом Ви будете використовувати більше енергії, виявите, що воно нагрівається швидше, ніж сухі аналоги тепла.