Машина для миття овочів: дбаємо про безпеку та корисність овочевих страв
Незамінним помічником на будь-якій кухні ресторану, кафе, де готується багато овочевих страв, є мийна машина для овочів. Вона дозволяє швидко та якісно підготувати продукцію для подальшої переробки за мінімальну кількість часу.
Чистота продуктів - запорука здоров'я споживачів
У процесі миття обладнання ретельно готує продукцію для подальшої обробки. Погане очищення від бруду може спричинити вихід з ладу іншого професійного обладнання на кухні, не кажучи вже про неприпустимість подібного в сенсі дотримання норм санітарії.
Тому не варто навіть задаватися питанням «овочемийні машини купити чи не купити»? Відповідь очевидна, адже вони мають ряд незаперечних переваг, що полягають у:
• оперативності обробки значних обсягів продукції;
• гігієнічності виконання (нержавіюча сталь);
• мінімальній участі в процесі людини;
• високої якості кінцевого результату;
• ергономічності;
• комфортності очищення вбудованих фільтрів;
• перекидні (відрізняються від неперекидних можливістю автоматичного підйому ємності та легкістю вилучення продуктів);
• центрифуги (в них здійснюється дбайлива мийка овочів обладнанням, яке забезпечує збереження їх ніжної фактури, комірчастий кошик, що обертається під невеликим тиском води, та дрібні її струмки забезпечують відсутність її пошкодження).
Функціональність обладнання
Автоматизований процес очищення інгредієнтів від бруду відбувається із залученням миючих засобів, які через спеціальний дозатор подаються до основного контейнера з дотриманням кількості та часових інтервалів. Автомийка - процес, за яким немає необхідності безперервно стежити, передбачається також різнорежимне очищення важких і легких овочів, що заощаджує обсяги води, час та електроенергію.