Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Покоління піцайоло. Продовження традицій великих майстрів піци.

  Детальніше

Огляд калорійності різних видів піци.

  Детальніше

Для декого еталоном і кумиром смаку стала піца "Моццарелла". Свіжа, ароматна, справжня, виключно з молока буйволиці. І її шанувальники - брати Матроне, уродженці Кампанії, настільки закохані в цей кисломолочний продукт, що зробили його своїм покликанням.

  Детальніше

Наскільки важлива піч для піци?

  Детальніше

Порівняння продукції TECNODOM із продукцією конкурентів.

  Детальніше

Ця історія присвячена Джанні Скварцоні, власнику піцерії на винос, що знаходиться в районі Валеджо-суль-Мінчо, Верона. Життя цієї людини кардинально змінилося після навчання в Університеті Піци.

  Детальніше

Фризери для морозива - найкраще придбання для бізнесу.

  Детальніше

Таке обладнання Tecnoeka, як пароконвектомати, конвекційні печі, розстоєчні шафи та інше, гідно отримало визнання професіоналами.

  Детальніше

Як вибрати хлібопекарське обладнання?

  Детальніше

Як не розгубитися при виборі соковитискачів?

  Детальніше

Державні будівельні норми України. Будинки та споруди

  Детальніше

p>Норми на проектування нових, реконструкцію та розширення існуючих будинків і окремих приміщень підприємств роздрібної торгівлі (магазинів, ринків)

  Детальніше

Готелі належать до колективних засобів розміщення згідно з визначенням ДСТУ 4527

  Детальніше

Національний стандарт України. Послуги туристичні

  Детальніше

PizzaUp - це перший і єдиний у своєму роді технічний симпозіум, присвячений італійській піці, який щорічно організовує "Universita della Pizza" (Університет Піци), щоб зібрати у своїй Laboratorio di Vighizzolo d'Este (Лабораторії Вігіццоло-д'Есте, Падуя), найкращих піцайоло з усіх куточків Італії.

  Детальніше


Показано з 166 по 180 із 334 (23 сторінок)