Не дивлячись на те, що гастроємність найчастіше представляє собою дрібний інвентар на кухні, його важливість беззаперечна. Будь-який об'єм гастроємності відіграє дуже важливу роль і дає змогу готувати, переносити вже готову їжу, а також демонструвати її відвідувачам чи покупцям.
Компанія Технології Обладнання спільно з німецьким виробником теплового обладнання RATIONAL 8 липня 2020 року провели майстер-клас на базі Кулінарної Академії AL.CUISINE (м. Харків, вул. Культури, 8).
Попри те, що гастроємності являють собою дрібний кухонний інвентар, вони є незамінними на будь-якій кухні громадського харчування. Адже можна приготувати їжу в першій тарі, а потім перемістити її в другу для тривалого зберігання, або, скажімо, транспортування. Гастроємності дають змогу забути про багато незручностей на кухні.
Перший планетарний міксер з'явився у XX столітті, і одразу змінив життя кулінарів. Ця новинка прискорила і максимально спростила роботу з фаршем, соусами, кремами і тістом. Сьогодні планетарний міксер залишається обов'язковим обладнанням для будь-якої професійної кухні, де цінують час персоналу і робочий простір. Незважаючи на поширеність цього обладнання, мало хто знає, чому планетарний міксер так називається?
З 1940 року в продажу з'явилися мікрохвильові печі, і відтоді вони міцно засіли в категорії обов'язкового обладнання для будь-якої кухні. Ця техніка має безліч додаткових функцій, позмагатися з нею в цьому може хіба що конвекційна піч. Сьогодні багато хто задається питанням, чим відрізняється конвекційна піч від мікрохвильової.
Так уже вийшло, що Посудомийна машина стала справжнім порятунком від рутинної роботи, а саме миття посуду. До того ж, впоратися з великою кількістю брудного посуду в будь-якому закладі громадського харчування не впорається жодна людина. До того ж, жодна людина не зможе відмити бруд і залишки їжі настільки якісно.
Тістоміс відноситься до такого устаткування, без якого не обійтися на жодній великій пекарні, або ж кондитерській. Позитивні якості тістомісів є незаперечними, а його наявність на кухні дає змогу виконувати всі операції, що пов'язані із замішуванням тіста, набагато швидше та якісніше.
Існує велика кількість професійного мийного обладнання. Крім того, його наявність суворо необхідна на будь-якій кухні, особливо у сфері громадського харчування. Жоден процес приготування їжі, навіть найпростіший, не обходиться без забруднення посуду. Що вже говорити про брудні тарілки після її вживання.
Пароконвектомат являє собою універсальне обладнання для кухні, яке здатне поєднати в собі всі види термічної обробки їжі, що готується. Уперше світ побачив таке обладнання понад 40 років тому, коли його винайшли німецькі інженери і представили широкій публіці. З кожним роком набір функцій, виробники і всі моделі змінювалися, роблячи вибір такого термічного обладнання складнішим з кожним разом.
Кожна пекарня чи кондитерська повинна мати максимально якісне обладнання для випікання. Із цим погодиться як будь-який пекар, так і власник такого закладу. Однак щоб воно підійшло, слід навчитися обирати його, бо професійне обладнання має безліч особливостей і видів.
Успіх у хлібопекарській справі безпосередньо залежить від вибору обладнання. Якщо планується міні-пекарня - це ротаційна піч, така техніка посяде почесне місце в робочій зоні й забезпечить стабільну видачу якісних виробів із якісних виробів.
Не дивлячись на складну назву,ротаційна піч для випікання хліба являє собою простий, зрозумілий та незамінний пристрій. Завдяки його конструкції, обладнання для випікання рівномірно готує хлібобулочну продукцію за допомогою обробки гарячим повітрям. Однак хлібопічки мають також масу особливостей, про які важливо знати.
Посуд з такого матеріалу як полікарбонат, швидко став досить незамінним на будь-якій професійній кухні. Мало хто з відвідувачів закладу громадського харчування віддає себе думкам про те, що там відбувається, і про те, наскільки важливо готувати швидко і при цьому комфортно. Впоратися з низкою завдань із приготування, транспортування та зберігання вже готової їжі допомагають саме місткості для готування саме гастроємності, зокрема з полікарбонату, зокрема й з полікарбонату.
Любу кухню громадського харчування неможливо уявити без такого незамінного пристрою як міксер. Завдяки широкому набору функцій, цей пристрій може виконувати цілий спектр кулінарних і творчих завдань. Міксери призначаються для подрібнення, збивання і доведення продуктів до однорідної маси. Існує кілька видів цього обладнання, давайте розберемо їх.
У будь-якому закладі громадського харчування, а особливо в кондитерських або пекарнях, не обійтися без професійного обладнання, такого якротаційна піч. Сучасні види цього обладнання мають безліч особливостей і переваг, про які не завадить дізнатися не лише пекареві, а й людині, яка хоче відкрити свою справу.