Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Ні для кого не стане відкриттям те, що холодильні та морозильні столи - це важливе обладнання, яке має бути присутнім на кожній кухні. Саме воно дає змогу правильно зберігати продукти, а також може використовуватися як робоча поверхня, що є важливим. Якщо віддавати свою перевагу сучасним моделям обладнання, то вони порадують вас своєю місткістю і комфортною робочою поверхнею.

  Детальніше

Для того щоб приваблювати клієнтів, необхідно до дрібниць продумати всі деталі свого закладу. Перше, на що звертає увагу відвідувач, - це оформлення приміщення, ввічливість персоналу, професіоналізм обслуговування та подача страви. Саме тому вкрай важливо потурбуватися про те, щоб правильно вибрати посуд для свого закладу, що дасть змогу професійно подавати страви.

  Детальніше

На кухні кожного ресторану має бути сучасний, якісний і надійний обробний стіл із нержавіючої сталі. Такі моделі обладнання можуть без проблем витримувати велику вагу, вплив різноманітних хімічних очищувальних засобів і перепади температурного режиму. Але перед тим, як зробити свій вибір, треба знати основні особливості, які важливо враховувати під час купівлі виробничого столу з нержавіючої сталі.

  Детальніше

Якщо ви хочете оптимізувати робочий процес на своїй кухні, то вам необхідно підібрати якісний посуд, що дасть змогу не лише прискорити приготування страв, а й заощадить фінансові кошти. На сьогоднішній день на ринках представлена величезна різноманітність каструль, кожна з яких має як свої переваги, так і недоліки;

  Детальніше

Ні для кого не стане відкриттям те, що кожен другий відвідувач ресторану або кафе, як гарнір віддає свою перевагу картоплі фрі. Зовсім не важливо, перебуваєте ви в ресторані або у звичайній їдальні, така смачна й ароматна закуска припаде до душі кожному відвідувачу. Для того, щоб мати можливість порадувати відвідувачів свого закладу смачною стравою, необхідно мати професійну фритюрницю.

  Детальніше

Кондитерська вітрина - це незамінне обладнання, завдяки якому ви зможете не тільки продемонструвати всю продукцію, яка є в наявності, а й збільшити кількість продажів. Якщо дотримуватися всіх умов щодо вибору цього обладнання і правильно його заповнювати, то ви незабаром уже окупите всі фінансові витрати на його придбання;

  Детальніше

Багато власників ресторанів, які тільки починають свою справу, часто припускаються помилок при замовленні обладнання.

  Детальніше

Якщо ви хочете відкрити власний заклад, але не знаєте, з чого почати, то далі ми розповімо основні поради, які допоможуть вам без проблем відкрити свій власний ресторан і швидко зробити його успішним;

  Детальніше

Завдяки використанню вакууму можна запобігти утворенню різних паразитів, які можуть з'являтися в крупах, борошні, сухофруктах та інших продуктах харчування, що можуть зберігатися як у холодильнику, так і без нього. Завдяки використанню вакууму, вам не доведеться турбуватися про те, що на продуктах може утворитися пліснява і вам доведеться купувати нові товари. Давайте розглянемо основні переваги застосування вакуумного пакування.

  Детальніше

Якщо ви працюєте на кухні громадського харчування, то ви напевно знаєте про нейтральне обладнання. Але, якщо ви хочете, щоб воно прослужило вам тривалий період часу без втрати свого первісного зовнішнього вигляду і функціональності, то необхідно правильно за ним доглядати. Для того, щоб ви правильно проводили очищення обладнання, необхідно ознайомитися з деякими правилами, дотримуючись яких ви зможете збільшити термін служби обладнання виготовленого з нержавіючої сталі.

  Детальніше

Кожен бармен має знати особливості та різновиди барного скла, а також те, у чому подавати різні напої.  Кожен професійний бармен знає, що подача спиртного напою - це справжній витвір мистецтва.  Приміром, кожен напій має свій спосіб подачі та оформлення, чого важливо дотримуватися.

  Детальніше

Попри те, що кожна людина впевнена, що приготування пасти або макаронів - це досить просто, справжні професіонали знають, що приготування таких страв вимагає професіоналізму і необхідного досвіду. Отже, наявність сучасної макароноварки - це незамінне обладнання, яке повинно бути присутнім на кухні кожного ресторану.

  Детальніше

Значення теплового обладнання в сучасних закладах громадського харчування важко переоцінити. Багато клієнтів, які користуються послугами сучасних ресторанів, піцерій та інших закладів стикаються з тим, що після замовлення необхідно дуже довго чекати готову їжу. Пов'язано це часто з тим, що застаріле теплове кухонне обладнання не в змозі забезпечити високу швидкість приготування тих чи інших страв.

  Детальніше

Питання з вибором кращого теплового обладнання для ресторану часто виникає у господаря відповідного бізнесу в разі, якщо до цього він з таким не стикався. Нині на ринку представлений дуже великий асортимент теплового обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування. Вибір тієї чи іншої техніки необхідно проводити на підставі їхніх характеристик, наявності додаткових функцій, вартості, розмірів.

  Детальніше

Перш ніж обговорювати п'ять причин купити пароконвектомат, необхідно розібратися, що це таке і навіщо він потрібен. Популярність цього приладу обумовлена функціями, які він виконує. Грубо кажучи, пароконвектомат поєднує в собі можливості пароварки і фритюрниці.

  Детальніше


Показано з 91 по 105 із 333 (23 сторінок)