Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Поспішаємо представити вашій увазі сучасну кулінарну систему іVario Pro, яка має контактний спосіб приготування, і здивує вас своїми інтелектуальними функціями. Великою її перевагою є те, що вона споживає практично вдвічі менше енергії, ніж стандартні котли або перекидні сковороди.

  Детальніше

Посудомийна машина - це професійне обладнання, яке обов'язково має бути присутнім на кухні будь-якого місця громадського харчування. Багато хто вибирає таке обладнання і для побутового використання, так як воно дійсно дуже зручне і практичне у використанні. На сьогоднішній день, популярністю користуються саме фронтальні моделі обладнання, так як вони можуть функціонувати без перерви до 6-ти годин, і при цьому, протягом 1-ї години здійснювати мийку в середньому близько 500 одиниць посуду.

  Детальніше

На кожній професійній кухні місця громадського харчування має бути все необхідне обладнання, яке дасть змогу швидко готувати ті чи інші страви. Дуже важливим є занурювальний міксер, який являє собою обладнання невеликих розмірів, і використовується для механічного змішування або збивання різних продуктів харчування. Занурювальний міксер може використовуватися як блендер для подрібнення, і як міксер для процесу збивання або перемішування.

  Детальніше

На кожній професійній кухні є таке обладнання як вакууматор. Він необхідний для того, щоб мати можливість правильно зберігати продукти харчування. На сьогоднішній день є як камерний, так і безкамерний вакууматор. Давайте ж розберемося, в чому полягають їхні відмінності;

  Детальніше

Якщо ви займаєтеся продажем продуктів або їх виробництвом, то вам не обійтися без якісного і сучасного холодильного обладнання. Вкрай важливо серйозно поставитися до його вибору, оскільки від цього залежатиме правильність зберігання продуктів, термін їхнього зберігання та інше. Тому потрібно вибирати обладнання тільки від відомих і сертифікованих виробників, які можуть гарантувати його бездоганну якість.

  Детальніше

Якщо у вас професійна кухня, то вам не обійтися без якісного пароконвектомата, який може виконувати велику кількість функцій. На сьогоднішній день є велика кількість різноманітних моделей обладнання, тому зробити свій вибір може бути непросто. Для того, щоб ви придбали саме те, що вам потрібно, ми більш детально розповімо про пароконвектомати.

  Детальніше

Конвекційна піч - це сучасне і якісне обладнання, яке широко використовується на багатьох професійних кухнях. Але мало просто придбати це високоякісне обладнання, оскільки потрібно розуміти, як правильно ним користуватися, щоб воно прослужило вам тривалий період часу і не втратило своєї функціональності. Давайте спробуємо розібратися в цьому питанні.

  Детальніше

На сьогоднішній день представлена велика кількість слайсерів, кожен з яких має свої особливості, які важливо враховувати для того, щоб зробити правильний вибір. Для того, щоб не помилитися, потрібно розуміти: який продукт ви будете нарізати на даному обладнанні і який період часу обладнання має функціонувати без перерви. Найбільшою популярністю користуються саме виробничі слайсери, які використовуються у великих супермаркетах.

 

  Детальніше

Якщо ви облаштували свою кухню таким професійним обладнанням, то вам варто подбати про те, щоб правильно за ним доглядати. Багато споживачів думають над тим, чи можна використовувати різні мийні засоби для чищення того чи іншого обладнання? Давайте ж розберемося в цьому питанні.

  Детальніше

Гастроємності - це універсальне кухонне обладнання, без якого важко собі уявити робочий процес на кухні. Вони дають змогу займатися приготуванням різних страв на різних варильних поверхнях, а також правильно зберігати вже приготовані страви або сирі продукти. На лінії роздачі або презентації, так само не обійтися без гастроємностей. Тому, якщо ви вирішили професійно облаштувати свою кухню, то без гастроємностей вам не обійтися.

  Детальніше

Блендер, швидко став необхідним обладнанням як на професійних, так і на побутових кухнях. На сьогоднішній день є кілька типів цього пристрою, кожен з яких необхідний для виконання того чи іншого робочого процесу. Отже, перший вид блендерів необхідний для змішування рідких і напіврідких структур. Це класичний варіант обладнання, який має невелику потужність, компактні габарити, пластикову основу і підходить для нечастого побутового використання.

  Детальніше

Кожен досвідчений кухар знає про те, що дріжджове тісто дуже примхливе, і потрібно вміти правильно його замісити, щоб воно було пишним і ароматним. Але для того, щоб отримати бажаний результат, вкрай мало просто змішати всі інгредієнти. Давайте більш детально розберемося в цьому питанні.

  Детальніше

Гастроємності - це важливе професійне обладнання, яке має бути на будь-якій кухні місця громадського харчування. Вони необхідні для того, щоб займатися приготуванням продукції, а також правильно її зберігати. Але, на сьогоднішній день гастроємності представлені в широкому розмаїтті, тому досить складно зробити правильний вибір. Для того, щоб ви не прогадали зі своїм рішенням, ми розповімо про те, як правильно вибрати гастроємності.

  Детальніше

Доставка різних страв у столиці нашої країни користується популярністю вже не перший рік, і існує велика кількість організацій, які надають ці послуги. Деякі компанії займаються доставкою страв, приготованих на власній кухні зі свого особистого меню. Для того, щоб прорекламувати себе, їжу доставляють у брендованій тарі та комплектують флаєрами.

  Детальніше

На кожній професійній кухні має бути присутнім таке обладнання як пароконвектомат. Він поєднує в собі велику кількість функцій, тому без проблем може замінити велику кількість іншого кухонного обладнання. Віддаючи свою перевагу представленому промисловому обладнанню, ви зможете заощадити вільний простір, а також готувати страви, які зберігатимуть у собі всі корисні речовини, що містяться в продуктах харчування.

  Детальніше


Показано з 46 по 60 із 333 (23 сторінок)