Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Що таке шафа шокової заморозки? 

Шафа шокової заморозки, або «шокер» - це професійне обладнання, призначене для швидкого та ефективного заморожування або охолодження продуктів. Шокер дає змогу різко знизити температуру продукту до необхідного рівня за короткий час, що зберігає свіжість, текстуру і смак продуктів, а також мінімізує втрату вологи. Цей процес запобігає утворенню великих кристалів льоду, які можуть пошкодити структуру їжі, і дає змогу зберігати продукти довше без втрати якості, зберігаючи всі органолептичні властивості. Шокери широко використовуються в ресторанах, пекарнях, цехах з виробництва напівфабрикатів, супермаркетах та інших підприємствах громадського харчування, де важливо швидко охолоджувати або заморожувати великі обсяги продуктів.

Основні параметри вибору шафи шокової заморозки (шокера):

  Детальніше

Міжнародна виставка хлібопекарської та кондитерської промисловості IBA2023!

  Детальніше

Події, що відбулися після початку повномасштабної війни в Україні 24 лютого 2022 року, спричинили серйозні виклики для всіх сфер суспільства. Зокрема, сфера громадського харчування зіткнулася з низкою складнощів, таких як військові дії, економічні труднощі, погіршення доступності продуктів і послуг, відтік робочої сили. 

Сфера громадського харчування завжди була важливою частиною української культури, надаючи місця для зустрічей, святкувань та обідів. Однак після початку війни, цей сектор зіткнувся з серйозними викликами. Відсутність туристів, інфляція та економічна нестабільність позначилися на доходах багатьох підприємств громадського харчування. Ця ситуація серйозно вплинула на ресторанний бізнес, пекарні, кафе і бари. 

  Детальніше

Глобальна подія для індустрії HoReCa - міжнародна виставка HOST 2023!

  Детальніше

Багато кухарів нашої країни докладають великих зусиль для того, щоб розвинути культуру громадського харчування. Ми ж, у свою чергу, робимо все для того, щоб дати їм можливість досягти поставленої мети, використовуючи кухонне обладнання для кафе від відомих і сертифікованих виробників. Ми допомагаємо не тільки вирішити питання з оснащенням місця громадського харчування, а й надаємо консультацію з питань вибору кухонного обладнання для кафе. Звичайно ж, що від правильності вибору залежатиме його продуктивність, страви, які ви зможете готувати, та багато іншого. Тому, при виборі кухонного обладнання для кафе, потрібно бути вкрай уважним.

  Детальніше

Якщо ви ресторатор-початківець, то вам потрібно знати про те, що успіх роботи будь-якого закладу місця громадського харчування залежить від великої кількості чинників, і наявність професійного обладнання для кухні відіграє в цьому не менш значущу роль. Тому цьому питанню потрібно приділяти велику увагу, і заздалегідь продумувати концепцію свого закладу, меню, кількість гостей, яких ви будете обслуговувати, та інше. Усе це дасть вам змогу вибрати професійне обладнання для кухні та радувати відвідувачів закладу смачними стравами.

  Детальніше

Вибір обладнання для кухні ресторану - це не такий простий процес, як може здатися на перший погляд. Мало хто знає про те, що для правильного вибору необхідно уважно вивчити всі санітарні норми. Це пов'язано з тим, що є деякі стандарти для комплектації кухні, які встановлюються для безпеки як кухарів, так і відвідувачів. Усі знають про те, що робочий день кухаря дуже довгий, тому обладнання кухні ресторану має бути оптимізованим і надійним, щоб робота була злагодженою.

  Детальніше

Вибір професійного обладнання для кафе - це досить складний процес, який більшою мірою залежить від того, який формат має ваш заклад. Тому, звертати увагу на це питання потрібно ще тоді, коли ви розробляєте проєкт свого майбутнього ресторану. Ми розуміємо, наскільки складно може бути взяти до уваги всі аспекти, і не пропустити нічого важливого, тому пропонуємо розібратися в тому, яке професійне обладнання для кафе необхідно купити, щоб запустити свій бізнес;

  Детальніше

Під час відкриття будь-якого місця громадського харчування, а зокрема ресторану, необхідно подбати про те, щоб там було все необхідне ресторанне обладнання , щоб співробітникам і гостям було комфортно. Спочатку потрібно звернути увагу на купівлю ресторанного обладнання, яке дасть змогу займатися приготуванням різних страв і радувати своїх клієнтів. Але, потрібно чітко розуміти, яке обладнання ви хочете придбати, і де це можна зробити. Нагадаємо, що купити все необхідне ресторанне обладнання ви зможете у нас за доступними цінами.

  Детальніше

Якщо ви вирішили відкрити своє місце громадського харчування, то у вас напевно виникають думки про те, яке обладнання для кафе потрібно купити, як правильно організувати роботу закладу, як все облаштувати так, щоб співробітникам і відвідувачам було комфортно? Таких питань може бути дуже багато, але варто завжди починати з головного - з облаштування кухні. Адже саме там кухарі працюватимуть над створенням смачних страв, які тішитимуть відвідувачів вашого закладу. Отже, перше, що ви маєте зробити, так це подбати про те, щоб купити обладнання для кафе. Яке воно має бути, і для чого воно потрібне, ви дізнаєтеся далі.

  Детальніше

Таке обладнання як конвекційна піч або пароконвектомат користується великою популярністю на багатьох професійних кухнях ресторанів, оскільки дає змогу займатися придушенням широкого розмаїття різноманітних страв без втрати їхньої якості. Для того щоб могли зрозуміти, яке саме обладнання вам купити з 2 варіантів, ми пропонуємо докладніше розібратися в кожному з них.

  Детальніше

У сучасному світі на професійних кухнях громадського харчування та в багатьох ресторанах важко уявити собі робочий процес без такого обладнання, як пароконвектомат, що являє собою універсальне обладнання для приготування різноманітних страв без втрати їхньої якості. Пароконвекційна піч може замінити практично все теплове обладнання, що використовується на кухні ресторану, що допоможе вам заощадити не тільки вільний простір, а й час на Приготування страви.

  Детальніше

Якщо розглядати обладнання, яке користується найбільшою популярністю на професійних кухнях, то, звісно ж, туди можна віднести сучасне й універсальне обладнання, яке називається пароконвектомат. Маючи таке обладнання, ви зможете приготувати різні страви, не втрачаючи їхню якість і зберігаючи всі їхні корисні властивості, що є чимало важливим. Багато кухарів віддають перевагу саме газовим моделям пароконвектоматів, оскільки вони є більш потужними, ніж їхні аналоги.

  Детальніше

Щодня в нашій країні відкривається велика кількість місць громадського харчування наприклад професійних ресторанів. Це й не дивно, бо саме наші кухарі вважаються найкращими у світі та користуються великою популярністю. Відтак вони постійно підвищують свою кваліфікацію і приходять до нас нові технології яким потрібно відповідати. Тому справжні професіонали не можуть уявити кухню свого ресторану без такого обладнання, як пароконвектомат, який є просто незамінним;

  Детальніше

Кожен кухар знає, що основна частина кухні це наявність такого обладнання як пароконвектомат. він дає змогу готувати велику кількість страв без втрати їхніх смакових якостей і корисних складових;

  Детальніше


Показано з 1 по 15 із 334 (23 сторінок)