Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Ви вирішили відкрити свій бізнес, але не знаєте, з чого почати? Це зовсім не проблема, адже ви вже прийняли важливе рішення;

  Детальніше

Якщо ви вирішили відкрити своє місце громадського харчування, то ви маєте подбати про те, щоб усі види робіт були оптимізовані. Для того, щоб ви могли готувати з комфортом, ми пропонуємо вам звернути свою увагу на такі вироби як гастроємності. Вони вважаються універсальними і дають змогу не тільки готувати різні страви та правильно зберігати їх, а й презентувати. Для вибору вам представлені гастроємності, виготовлені з нержавіючої сталі та полікарбонату. Давайте ж розберемося, яким виробам віддати свою перевагу.

  Детальніше

Пароконвектомат вважається професійним тепловим обладнанням, яке має бути присутнім на будь-якій кухні місця громадського харчування. Досить незручно, коли всі страви потрібно готувати на різних поверхнях, тому багато кухарів почали віддавати перевагу представленому обладнанню, адже воно є універсальним і дає змогу готувати будь-які страви.

  Детальніше

Багато сфер діяльності не зможуть вести свій бізнес, якщо в них не буде якісного та сучасного холодильного або морозильного обладнання. Якщо говорити про холодильні установки, які використовуються в торгівлі, то вони дають змогу не тільки правильно зберігати різні продукти і товари, а й красиво презентувати їх. Кожен продавець знає, що для отримання прибутку від продажу, товар має перебувати в найкращому стані. Навряд чи хтось купить у вас прострочений товар. Тому, якщо ви займаєтеся продажем товарів, які потрібно зберігати в холодильнику за певної температури, то представлене обладнання - це саме те, що вам потрібно.

  Детальніше

Ні для кого не стане новиною те, що для приготування фаршу знадобиться таке обладнання як м'ясорубка. У тому випадку, якщо для використання в побуті буде цілком достатньо використовувати ручні моделі, то для промислового використання потрібно буде вибрати потужні електричні моделі. Дехто думає, що вибір такого обладнання досить простий, але насправді це доволі складно, оскільки потрібно враховувати велику кількість чинників.

  Детальніше

Таке обладнання як промислова м'ясорубка з'явилося ще в середині 19 століття. Раніше використовувалися різні ножі для того, щоб подрібнити м'ясо. Але, щойно з'явився представлений пристрій, цей процес значно спростився. Точно так само, як і будь-яке інше кухонне обладнання, м'ясорубка може бути як побутовою, так і професійною. Якщо розглядати побутові м'ясорубки, то вони є найбільш простими. Залежно від ваших побажань ви зможете вибрати як ручну, так і електричну м'ясорубку.

  Детальніше

Можна без перебільшення сказати, що пароконвектомат - це важливе обладнання, яке повинно бути присутнім на будь-якій сучасній кухні. Ще в далекому 1976 році відома компанія Rational порадувала випуском першого пароконвектомата, який швидко став популярним серед професійних кухарів. Основною перевагою такого обладнання стало те, що воно дало змогу готувати різні страви в режимі пари і конвекції, як разом, так і окремо.

  Детальніше

У нашій країні сфера громадського харчування розвивається з неймовірною швидкістю, і багато кулінарів намагаються розвивати свої навички та дивувати чимось смачним і оригінальним. Повертаючись з інших країн, вони привозять до нас нові ідеї, однією з яких стало використання пароконвектомата. Це обладнання швидко почало набирати популярності, і на сьогодні неможливо собі уявити, щоб на кухні професійного ресторану його не було. Але мало просто купити обладнання, потрібно ще й правильно його підібрати. Саме про це ми й поговоримо далі.

  Детальніше

Кожен кухар прагне радувати гостей свого закладу смачними стравами, які викличуть бажання повертатися знову і знову. Якщо ви хочете порадувати своїх клієнтів чимось смачним, то вам потрібно купити таке обладнання як пароконвектомат. Такий пристрій має велику кількість функцій, які вам обов'язково знадобляться. Ви зможете займатися приготуванням будь-яких страв і не сумніватися в тому, що отримаєте відмінний результат.

  Детальніше

На кухні будь-якого ресторану популярністю користується таке обладнання, як пароконвектомат. Вони практичні у використанні, і багато хто вже не уявляє свій робочий процес без них. Якщо брати до уваги затребуваність, то найчастіше перевага віддається саме газовим моделям обладнання. Це пов'язано з тим, що вони дають змогу приготувати велику кількість страв, не докладаючи до цього особливих зусиль. Але, при цьому, варто пам'ятати, що газові моделі дуже потужні.

  Детальніше

Парокнвектомати, так само, як і конвекційні печі, користуються великою популярністю серед професійних кухарів. Давайте ж розберемося докладніше в цьому питанні. Отже, конвекційна піч являє собою обладнання, яке готує страви за допомогою його обробки гарячим повітрям, що рівномірно розподіляється по камері обладнання. Якщо готувати випічку в такому обладнанні, то ви можете бути впевнені в тому, що вона вийде золотистою і смачною. Крім того, приготування відбувається без жиру, що вкрай важливо. Тому, якщо ви хочете радувати своїх відвідувачів смачною випічкою, то вам необхідно купити конвекційну піч.

  Детальніше

Кожен досвідчений кухар знає, наскільки важливо правильно облаштувати свою кухню, адже від цього залежатиме робочий процес. Спочатку, увага віддається кухонному обладнанню, але при цьому, не варто забувати про важливість інших виробів, без яких не обійтися на професійній кухні. Зараз мова йде саме про гастроємності, які швидко стануть невід'ємною частиною будь-якого робочого процесу на кухні. Давайте ж розберемося, чому вони настільки важливі?!

  Детальніше

Гастроємності - це універсальне обладнання, яке відмінно справляється з великою кількістю завдань: приготування страв, їхнє правильне зберігання і презентація. Тому, без перебільшення можна сказати, що гастроємності - це незамінні вироби на кухні будь-якого професійного ресторану.

  Детальніше

Перше, що хочеться сказати, так це те, що гастроємності являють собою професійний посуд, який підходить для приготування страв, їхнього зберігання та презентації, що є досить зручним. Якщо розглядати сферу їх застосування, то вони використовуються

  Детальніше

Кожен досвідчений кухар знає про те, наскільки незручно займатися приготуванням їжі в одній ємності, після цього зберігати її в іншій, і презентувати в третій. Для того, щоб позбутися такої проблеми і прискорити робочий процес на кухні, все, що потрібно зробити, так це купити якісні та сучасні гастроємності.

  Детальніше


Показано з 31 по 45 із 334 (23 сторінок)