Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Піч для піци представляє собою професійне обладнання, без якого не вдасться обійтися для приготування цих смачних ласощів і багатьох інших, не менш смачних страв. Цей пристрій може бути: на дровах, газовим, комбінованим і електричним. Залежно від своїх уподобань ви зможете вибрати саме ту модель представленого обладнання, яка вам необхідна.

  Детальніше

На сьогоднішній день питання про вибір такого обладнання як пароконвектомат достатньо актуальне для власників багатьох місць громадського харчування. Затребуваність даного обладнання пов'язана з тим, що воно може виконувати велику кількість функцій, наприклад, смаження, варіння, випікання і приготування продуктів на пару.

  Детальніше

Представлений італійський виробник посудомийних машин відомий в усьому світі, оскільки його обладнання славиться своєю практичністю, безперебійністю роботи і високою якістю. На сьогодні компанія пропонує 6-ть лінійок різних типів цього обладнання, які можна використовувати як на професійних, так і на побутових кухнях. Серед широкого розмаїття ви зможете знайти моделі обладнання, які можна встановлювати на виробничі лінії або вбудовувати в барні стійки. Завдяки їх оптимальним розмірам, є можливість їх застосування навіть на невеликих кухнях.

  Детальніше

Повільне приготування м'ясних страв забезпечується послідовністю його приготування. Тобто, під час приготування м'яса, температура в печі підтримується на одному й тому ж рівні протягом усього періоду приготування, що сприяє поступовому підвищенню температури самого м'яса, під час його приготування .

  Детальніше

Італійський виробник UNOX є лідером як на вітчизняних, так і на зарубіжних ринках з виробництва та продажу професійних печей. Їхнє обладнання присутнє на кожній кухні професійного ресторану, і дає змогу швидко і просто готувати страви будь-якої складності. Головною відмінністю пароконвектоматів від колишніх печей UNOX є поява нових панелей управління, завдяки чому кухар може встановити необхідний йому режим приготування страв.

  Детальніше

Для того, щоб налагодити виробничий процес на своїй кухні, потрібно враховувати безліч специфічних нюансів, приміром, якими стравами ви тішитимете своїх гостей, як ви зберігатимете продукти і готуватимете їх. Багато кухарів стикаються з такою незручністю, як приготування страви в одній ємності, потім її переміщення в іншу, зберігання в третій, і кінцева презентація. Це досить незручно, оскільки страву необхідно постійно перекладати, а кількість брудного посуду буде тільки збільшуватися. Але розв'язати таку проблему просто, потрібно всього лише купити якісні гастроємності, які стануть незамінними на вашій кухні.

  Детальніше

Відомий у всьому світі Rational прийнято вважати найкращим експертом у сфері передачі теплової енергії для будь-яких продуктів. Компанія враховує всі побажання своїх клієнтів, і тому постійно радує їх якимись нововведеннями. Під час своєї роботи ця компанія спирається на думку європейських фахівців у сфері інженерів-фізиків і дієтології. Давайте розберемося, в чому ж полягає різниця між колишньою та оновленою моделлю.

  Детальніше

Якщо ви вирішили відкрити свій бізнес у сфері громадського харчування, то вам потрібно враховувати безліч нюансів, наприклад, які страви ви плануєте подавати, скільки людей приймати, як організувати свою кухню і багато іншого. Виходячи з цього ви зможете вирішити, яка кількість гастроємностей необхідна, та які форми вони повинні мати.

  Детальніше

Дола представленого виробника - це сучасне кухонне обладнання, яке повинен мати будь-який кухар на кожній кухні професійного закладу громадського харчування. Кожне деко має свої параметри, які важливо враховувати під час їхнього використання. Давайте детальніше розглянемо представлені листи.

  Детальніше

Лід у вигляді кубиків використовується в багатьох ресторанах, барах і кафе, оскільки він необхідний для сервірування певних страв і для правильної подачі багатьох алкогольних або безалкогольних напоїв. З огляду на велику кількість замовлень у ресторанах, з'являється потреба у великій кількості льоду, для чого і потрібен льодогенератор.

  Детальніше

Бар - це улюблене місце зустрічі для багатьох людей, адже саме тут можна розслабитися і відпочити після важкого трудового дня, а також весело провести час у компанії друзів. Бар - це не тільки місце, в якому можна випити, це місце приємної атмосфери, яка допомагає забути про багато труднощів. Але для того, щоб вашим відвідувачам хотілося приходити до вашого бару, потрібно подбати про те, щоб придбати якісне та сучасне обладнання, яке дасть змогу професійно вам виконувати свою роботу.

  Детальніше

Для того, щоб залучити нових клієнтів, багато власників ресторанів намагаються вводити у своє меню щось нове й оригінальне. На сьогодні можна помітити, як у меню багатьох закладів з'являється така страва, як вафлі. Їх можна подавати на сніданок, як десерт, з різними начинками тощо. Вони швидко готуються і вимагають мінімального вкладення фінансових коштів, що є важливим.

  Детальніше

Для того, щоб м'ясорубка прослужила вам тривалий період часу, і постійно радувала своєю практичністю, необхідно обирати її виходячи з технологічних параметрів

  Детальніше

Попкорн досить-таки популярний продукт, який користується затребуваністю в різних точках фастфудів і подобається як дорослим, так і дітям. Виробництво попкорну - це досить-таки прибутковий бізнес, який приносить непоганий дохід, адже його подають у кінотеатрах, парках, різних зонах розваг та інших місцях. 

  Детальніше

Варто почати з того, що всі м'ясорубки зарубіжного виробництва поділяються на класи залежно від діаметра решіток. Показник TS 8 означає діаметр решітки 62 мм, TS 12 - 70 мм, TS 22 - 82 мм і TS 32 - 98 мм. Також варто згадати, що, дивлячись на комплектацію, всі електричні м'ясорубки діляться за типами ножів і систем. Давайте розглянемо їх більш детально.

  Детальніше


Показано з 61 по 75 із 333 (23 сторінок)