Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Варто почати з того, що всі м'ясорубки зарубіжного виробництва поділяються на класи залежно від діаметра решіток. Показник TS 8 означає діаметр решітки 62 мм, TS 12 - 70 мм, TS 22 - 82 мм і TS 32 - 98 мм. Також варто згадати, що, дивлячись на комплектацію, всі електричні м'ясорубки діляться за типами ножів і систем. Давайте розглянемо їх більш детально.

  Детальніше

Для подачі багатьох м'ясних страв необхідно приготувати якісний і смачний фарш, але не завжди є можливість зробити це самостійно, без використання спеціального обладнання, наприклад м'ясорубки;

  Детальніше

Багато професійних кухонь стикаються з незапланованими фінансовими витратами, які виникають внаслідок псування продуктів, що обґрунтоване неправильним їх зберіганням.

  Детальніше

Багато людей люблять молочні коктейлі та намагаються зробити їх самостійно, і купують різне обладнання, щоб не переплачувати зайві фінансові кошти. Але в багатьох не вдається домогтися такої пишної та пінистої консистенції, яка насичена киснем.

  Детальніше

Невід'ємною частиною традиційної американської кухні є саме ароматний і соковитий бургер, приготований з ароматної та соковитої котлетки, солодкої цибулі, скибочки бекону й обов'язково сиру, з додаванням дуже смачного соусу. Завдяки такому поєднанню інгредієнтів бургер швидко набув популярності та став невід'ємною частиною щоденного раціону кожного американця.

  Детальніше

Напевно, кожен знає про те, що французький хот-дог досить-таки затребувана й популярна страва у фастфуді, яка має попит серед людей різного віку. Хто відмовиться поласувати смачним і ароматним хот-догом, який тільки-но вийшов з-під гриля? Для того щоб приготувати таку страву, необхідно мати два типи гриля: роликовий і притискний;

  Детальніше

Важко собі уявити робочий процес на будь-якій кухні громадського харчування без використання сучасного обладнання, яке дасть змогу оптимізувати робочі процеси, прискорити подачу і приготування страв. Дуже часто на кухнях ресторанів, кафе або навіть їдалень замовляють м'ясні страви, для приготування яких необхідно зайнятися обробкою м'яса;

  Детальніше

Перше, що потрібно зробити, так це встановити обладнання на рівній поверхні, щонайменше, на відстані півметра від інших предметів, які можуть спалахнути. Пам'ятайте про те, що поверхня, на якій розміщене обладнання, має бути горизонтальною, чистою та обов'язково сухою. Перед тим, як увімкнути гриль, обов'язково зніміть плівку, що міститься на корпусі.

  Детальніше

Завдяки електрокип'ятильнику можна підігрівати воду до необхідної температури за мінімальний період часу. Сфера використання професійних кип'ятильників доволі широка, їх часто застосовують на різноманітних виїзних заходах, а також на кухнях різних ресторанів та інших місць, де є потреба нагрівати велику кількість води в мінімальний період часу.

  Детальніше

На кухні будь-якого ресторану або місця громадського харчування завжди існує велика кількість замовлень, які необхідно виконувати так, щоб страва не втрачала свою якість. Дуже часто гості замовляють велику кількість нарізок, наприклад ковбасу або фрукти, яку необхідно зробити якісно і швидко.

  Детальніше

Незалежно від того, про яке місце громадського харчування йтиметься, там у будь-якому разі буде потреба в підтримці оптимального температурного режиму приготованих страв до того, як їх видадуть клієнту. Для цих цілей використовується спеціальне теплове обладнання, таке як теплові поверхні, вітрини та інше.

  Детальніше

На сьогоднішній день дуже часто в ресторанах замовляють виїзні банкети та інші заходи, на які потрібно привезти готову їжу, що має транспортуватися за оптимальних температурних режимів. Для цього необхідно мати спеціальні контейнери і термовідра, які призначені для транспортування готових страв.

  Детальніше

Морозильні ларі широко використовуються для облаштування різноманітних магазинів, супермаркетів та місць громадського харчування, завдяки яким є можливість зберігати велику кількість продуктів за правильного температурного режиму, що є досить зручним;

  Детальніше

На сьогоднішній день на полицях супермаркетів і магазинів можна побачити величезну кількість різних хлібобулочних і кондитерських виробів, різноманітність яких просто вражає. Завдяки широкому розмаїттю різної випічки у споживачів не виникає проблем з вибором найбільш підходящого для себе виробу;

  Детальніше

Варто почати з того, що конвекційна піч - це затребуване обладнання, яке користується популярністю на будь-якій кухні ресторану. Воно необхідне для того, щоб мати змогу оперативно приготувати різні хлібобулочні та кондитерські вироби з ароматним запахом і чудовим смаком;

  Детальніше


Показано з 76 по 90 із 334 (23 сторінок)