Перш ніж обговорювати п'ять причин купити пароконвектомат, необхідно розібратися, що це таке і навіщо він потрібен. Популярність цього приладу обумовлена функціями, які він виконує. Грубо кажучи, пароконвектомат поєднує в собі можливості пароварки і фритюрниці.
На сьогодні вибір гастрономічних ємностей у продажу просто величезний. Тому недосвідченому покупцеві часто важко визначитися з вибором. Вибирати гастроємності необхідно відповідно до кількох критеріїв. Розглянемо їх детально.
Перед тим як розібратися з питанням, як грамотно підібрати і вигідно купити гастроємності, необхідно дати короткий опис цих виробів. Гастроємності повсюдно використовуються в різних закладах громадського харчування. Вони являють собою пластикові або металеві ємності, в яких зберігається вже готова їжа або напівфабрикати.
Піцерії дуже популярні заклади громадського харчування в даний час. Тому мережі піцерій розширюються, а деякі відкриваються заново. Однак найчастіше адміністрація ще до відкриття закладу ставить перед собою важливе питання - яке обладнання потрібне, щоб відкрити піцерію? Постараємося відповісти на нього максимально конкретно.
Тостер - незамінний апарат для тих компаній громадського харчування, які пропонують для своїх клієнтів сніданки. Особливо для великих закладів, у яких потік оброблюваних булочок має становити близько 400...1000 штук за одну годину робочого часу. У цьому випадку тостер - машина незамінна. Однак у багатьох керівників подібних закладів виникає питання про те, як вибрати конвеєрний тостер?
Гастрономічні ємності (або як їх скорочено називають - гастроємності) - це корисні предмети, які використовуються при приготуванні та зберіганні продуктів харчування. Найчастіше ці предмети можна побачити в різних закладах громадського харчування, а також у продуктових магазинах. Для того, щоб правильно підібрати ту чи іншу ємність, необхідно звернутися по допомогу до гіда з гастроємностей. Це полегшить процес вибору.
Під час облаштування приміщень, де знаходяться заклади громадського харчування, часто виникають питання з вибором того чи іншого обладнання. Особливо, якщо власники бізнесу раніше не займалися подібними питаннями. Одним з таких популярних запитань є наступне - як вибрати холодильник для ресторану?
Нині існує великий ринок обладнання для пекарень, яке вже було використано раніше. При цьому вибір асортименту на ньому досить широкий. Так, обладнання для пекарні б/в дає змогу власникам бізнесів заощадити на придбанні нового обладнання. Це особливо актуально в умовах фінансової кризи. Наприклад, у разі, якщо власник тільки вирішив власну пекарню, але не впевнений, чи піде його бізнес за наміченим раніше планом.
Багато підприємств, що займаються виготовленням продуктів харчування, часто купують обладнання, що було у використанні. У тому числі, ротаційні печі б/в. Використання вживаного обладнання в деяких випадках має свої переваги. Наприклад, у разі, якщо розвиток бізнесу піде не за планом, то дешевше обладнання не так сильно тиснутиме на фінансове становище власників. До того ж, його можна буде продати.
Останнім часом триває жорстка конкуренція між виробниками різних хлібобулочних і кондитерських виробів. Все це призводить до того, що компанії змушені використовувати у своїй роботі сучасне тістомісильне обладнання. Зокрема, це дає змогу використовувати прискорені технології з виробництва найрізноманітнішого тіста. Зокрема, виготовленим за опарною і безопарною технологіями.
Альтернативні джерела енергії нині набувають дедалі більшої популярності. Зокрема це стосується і джерел енергії для різного устаткування, яке використовується в харчовій промисловості. Так, останнім часом широкої популярності набули так звані пелети - спресовані відходи деревообробної промисловості.
Нині власники бізнесів із виробництва різноманітних хлібобулочних виробів намагаються максимально оптимізувати відповідні технологічні процеси. Зокрема й з виробництва мафінів з начинкою в промислових умовах. Для цього необхідне технологічне обладнання, яке дасть змогу мінімізувати витрати на випуск згаданої продукції, і при цьому не зіпсувати її якість.
Багатьох власників різних ресторанних і кондитерських цікавить питання про те, як вибрати ротаційну піч для випічки хлібобулочних кондитерських виробів? Питання це актуальне через те, що різні ротаційні печі працюють на різному типі палива;
Унікальна презентація пароконвектомата iCombiPro і багатофункціональної сковороди iVarioвід Rational
Дані апарати призначені для: варіння, смаження, приготування у фритюрі і під тиском страв вашого меню. ДевайсиiCombi ProіiVario - це альтернатива вашому кухонному обладнанню, їх функціонал допоможе оптимізувати робочий процес і робоче місце на вашій кухні.
Жоден заклад громадського харчування не зможе обійтися без професійного обладнання для приготування їжі. Так і у випадку з пароконвектоматом та конвекційною піччю. Перш ніж вибрати щось певне, доводиться вивчати масу нюансів і зважувати всі "за" і "проти".