З усіх способів консервування холод - найбільш характерний і поширений. За низьких температур біохімічні реакції сповільнюються, тому початкові властивості продуктів залишаються майже незмінними протягом тривалого періоду часу. Без холодильників не обходиться жодне підприємство м'ясної, переробної, рибної, молочної, плодоовочевої та кондитерської промисловості.
Огляд від компанії "Європейські технології обладнання". Ми пропонуємо професійне барне та кухонне обладнання для ресторанів, кафе, барів надійних італійських і німецьких виробників: Bertos SPA, Gel-Matic, Essedue, Krupps, Pizza Group, Rational, Reber, Remidag, Tecnoeka, Unox та ін.
Економічний спад зачепив і сектор ресторанного бізнесу: від кафе і ресторанів до барів і закусочних. Успішне рішення для врегулювання кризи полягає в наданні якісних послуг, що обов'язково включає в себе вибір надійного обладнання з високою продуктивністю.
Що потрібно знати, щоб почати свій ресторанний бізнес або відкрити кафе.
Рекомендації щодо вибору професійного посуду для кухні ресторану.
Корисні поради щодо вибору холодильного обладнання.
Все про піцу - походження, історія та приготування піци за різними рецептами.
Школа майстрів піци. Як стають легендарними піцайоло.