PizzaUp - це перший і єдиний у своєму роді технічний симпозіум, присвячений італійській піці, який щорічно організовує "Universita della Pizza" (Університет Піци), щоб зібрати у своїй Laboratorio di Vighizzolo d'Este (Лабораторії Вігіццоло-д'Есте, Падуя), найкращих піцайоло з усіх куточків Італії.
Система зворотного осмосу Krupps SO 1000K. Чудові результати з найменшим споживанням мийного та ополіскувального засобів
Компанія "CB" - приклад італійського бізнесу і стилю життя, що поєднує в собі гарний смак, інтелігентність, любов до деталей і найкращих традицій.
Кухонний посуд Ballarini поєднує в собі європейську якість, стильний дизайн і екологічність.
Великий модельний ряд кавомашин WMF дасть змогу укомплектувати будь-який тип підприємств.
Пароконвектомати MKN HansDampf Silver і HansDampf Gold легко адаптуються під Ваші вимоги.
Уже майже 50 років ім'я Elenka відоме в усьому світі й асоціюється з італійським кондитерським і морозивом виробництвом.
Інгредієнти компанії Prodotti Rubicone вже понад 50 років задовольняють смаки справжніх поціновувачів морозива.
Для успішних ресторанів головною метою є надання клієнтам кухні, яка перевищує їхні очікування.
Практично всі продавці стикаються з проблемою "завітрювання" таких продуктів, як свіже м'ясо, напівфабрикати, ковбаси. Уникнути цього допоможе торговельне обладнання, виробники якого подбали про вирішення цієї проблеми.
Плануючи проведення урочистого заходу, організатори івент-агентства часто пропонують своїм клієнтам прикрасити стіл шоколадним фонтаном.
Пропонуємо вам деякі рецепти італійського морозива та сорбетто з натуральних інгредієнтів з використанням морозивниці з бачком 1,5 л.
Гріссіні - типовий продукт П'ємонтської кухні. Представляємо вам рецепт гріссіні з додаванням шоколаду, які стануть ідеальним доповненням Вашого столу.
Представляємо Вам один із традиційних європейських рецептів приготування класичного круасана.
Представляємо вам класичний рецепт панеттона від шеф-кухаря П'єрджорджіо Джоріллі.