Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Безперечно, компанія Bassanina посідає лідируючі позиції у світі професійного пекарського обладнання. Навіть не дивлячись на те, що компанія була заснована всього лише в 1979 році, рівень, на який вдалося зійти, досить високий. Саме тому обладнання компанії Bassanina встановлено в Європі, Північній Америці, на Близькому Сході та ін.

  Детальніше

Компанія Stalgast - виробник професійного кухонного посуду та інвентарю з нержавіючої сталі для підприємств громадського харчування.

  Детальніше

Одним з актуальних завдань сучасного ринку хлібобулочних виробів є впровадження прогресивних технологій хлібопечення, які б дали змогу швидко реагувати на зміну смакових вподобань споживачів і забезпечити їх завжди свіжою та смачною продукцією. Одним зі шляхів вирішення цього завдання є виробництво хлібобулочних виробів на основі заморожених або частково випечених напівфабрикатів.

  Детальніше

Компанія Mibrasa (Іспанія), безперечно, займає перші позиції на світовому ринку, представляючи широкий вибір вугільних печей високої якості.

  Детальніше

Питання "Чим здивувати клієнта?" завжди актуальне у всіх сферах бізнесу, а особливо в професійній кухні. Пропонуємо Вам звернути увагу на гриль, що вміщує в собі цілу свиню або бика. Таке видовище не тільки залишить яскраві та глибокі враження, а й добре запам'ятається навіть найвибагливішим гурманам.

  Детальніше

Зовсім скоро в наші домівки прийде Новий рік, а разом із ним вишуканий аромат традиційної різдвяної випічки. Без неї неможливо уявити зимові свята. У багатьох сім'ях випічка різдвяних кексів, печива - це своєрідний ритуал, уособлення дружної, веселої родини.

  Детальніше

У 2014 році одними з головних трендів виділено високу харчову цінність продукту та його екологічність. Ідея про здорову та корисну їжу є актуальною, незалежно від кухні, чи то висока кухня, чи то фаст-фуд.

  Детальніше

Світовий ринок професійного пекарського обладнання в наші дні досить широкий. Серед лідерів професійного обладнання яскраво виділяється італійська компанія Effedue. Адже саме ця компанія представляє найширший асортимент тістомісильних машин.

  Детальніше

Приготування рису - один з основних процесів приготування кулінарних страв. Рис - це і самостійна страва, і невід'ємний інгредієнт багатьох рецептів.

  Детальніше

Гастроємність - це контейнер, виготовлений зазвичай з нержавіючої сталі, призначений для приготування, зберігання, транспортування страв, викладки продуктів харчування у вітринах. Також гастроємності бувають виготовлені із пластику, полікарбонату і скла.

  Детальніше

Важливим елементом під час сервірування столу є столові прибори.

  Детальніше

У наш час м'ясорубки знайшли широке застосування практично у всіх сферах громадського харчування: від елітних ресторанів до маленьких кафе і їдалень. Сучасний модельний ряд цього обладнання пропонує комбіновані моделі м'ясорубок-терок, з додатковими насадками та аксесуарами.

  Детальніше

Посуд для японської кухні може знадобитися ресторану, в меню якого входять японські кулінарні страви: суші, роли, сашимі, місо-супи та інше. Останнім часом японська кухня стала дуже популярною і зараз у меню майже кожного ресторану можна знайти цей розділ.

  Детальніше

Льодогенератор - один із видів холодильного обладнання, призначений для виготовлення різноманітних видів харчового льоду, таких, як "порожнистий наперсток", "кубик", "крижана крихта" тощо. Цей вид обладнання широко використовується на професійних кухнях у кафе, барах, ресторанах.

  Детальніше

Якщо Ви вирішили відкрити піцерію і вибрали вже необхідне обладнання для цього, в цій статті ми розповімо про такі здавалося б дрібниці, як інвентар і посуд для піцерії, але, як то кажуть, все складається з дрібниць і правильно підібрані посуд та інвентар допоможуть полегшити роботу кухарям і складуть позитивне враження у Ваших клієнтів.

  Детальніше


Показано з 241 по 255 із 333 (23 сторінок)