Безперечно, компанія Bassanina посідає лідируючі позиції у світі професійного пекарського обладнання. Навіть не дивлячись на те, що компанія була заснована всього лише в 1979 році, рівень, на який вдалося зійти, досить високий. Саме тому обладнання компанії Bassanina встановлено в Європі, Північній Америці, на Близькому Сході та ін.
Одним з актуальних завдань сучасного ринку хлібобулочних виробів є впровадження прогресивних технологій хлібопечення, які б дали змогу швидко реагувати на зміну смакових вподобань споживачів і забезпечити їх завжди свіжою та смачною продукцією. Одним зі шляхів вирішення цього завдання є виробництво хлібобулочних виробів на основі заморожених або частково випечених напівфабрикатів.
Питання "Чим здивувати клієнта?" завжди актуальне у всіх сферах бізнесу, а особливо в професійній кухні. Пропонуємо Вам звернути увагу на гриль, що вміщує в собі цілу свиню або бика. Таке видовище не тільки залишить яскраві та глибокі враження, а й добре запам'ятається навіть найвибагливішим гурманам.
Зовсім скоро в наші домівки прийде Новий рік, а разом із ним вишуканий аромат традиційної різдвяної випічки. Без неї неможливо уявити зимові свята. У багатьох сім'ях випічка різдвяних кексів, печива - це своєрідний ритуал, уособлення дружної, веселої родини.
У 2014 році одними з головних трендів виділено високу харчову цінність продукту та його екологічність. Ідея про здорову та корисну їжу є актуальною, незалежно від кухні, чи то висока кухня, чи то фаст-фуд.
Світовий ринок професійного пекарського обладнання в наші дні досить широкий. Серед лідерів професійного обладнання яскраво виділяється італійська компанія Effedue. Адже саме ця компанія представляє найширший асортимент тістомісильних машин.
Гастроємність - це контейнер, виготовлений зазвичай з нержавіючої сталі, призначений для приготування, зберігання, транспортування страв, викладки продуктів харчування у вітринах. Також гастроємності бувають виготовлені із пластику, полікарбонату і скла.
У наш час м'ясорубки знайшли широке застосування практично у всіх сферах громадського харчування: від елітних ресторанів до маленьких кафе і їдалень. Сучасний модельний ряд цього обладнання пропонує комбіновані моделі м'ясорубок-терок, з додатковими насадками та аксесуарами.
Посуд для японської кухні може знадобитися ресторану, в меню якого входять японські кулінарні страви: суші, роли, сашимі, місо-супи та інше. Останнім часом японська кухня стала дуже популярною і зараз у меню майже кожного ресторану можна знайти цей розділ.
Льодогенератор - один із видів холодильного обладнання, призначений для виготовлення різноманітних видів харчового льоду, таких, як "порожнистий наперсток", "кубик", "крижана крихта" тощо. Цей вид обладнання широко використовується на професійних кухнях у кафе, барах, ресторанах.