Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Рецепти приготування пісочного печива

  Детальніше

Грілі для курей Fri-Jado завдяки своїм експлуатаційним якостям та унікальному дизайну мають великий успіх у Європі та США.

  Детальніше

Наразі все частіше на професійній кухні можна побачити посудомийні машини, які призначені для швидкого миття посуду у великих кількостях.

  Детальніше

Зараз піца - невід'ємна страва багатьох закладів громадського харчування.

  Детальніше

Ні для кого не секрет, що в умовах сучасного ринку громадського харчування startup-менеджмент займає дуже важливу роль. Майже кожен підприємець цікавиться питанням, на якому етапі потрібно займатися вибором технологічного обладнання та як запланувати його придбання.

  Детальніше

Виникли льодогенератори близько 150 років тому в Америці. Далекого 1850 року Джон Горі, лікар за професією, провів демонстрацію льодогенератора і вперше показав, як можна отримати штучний лід.

  Детальніше

Слово "ресторан" походить від латинського слова restaur, що означає відновлювати, кріпити. За довгу історію свого становлення ресторанний бізнес став однією з найпопулярніших інвестицій.

  Детальніше

Індукційні плити працюють за принципом електромагнітної індукції, який був винайдений 1831 року англійським фізиком Майклом Фарадеєм.

  Детальніше

На сьогоднішній день обладнання для торгівлі на вулиці і фаст-фуду можна виділити в окремий сегмент технологічного обладнання. До цього сегмента відносяться такі точки для продажу на вулиці, як кіоски, пересувні візки, автофургони, а також всілякі кафе, бари, бістро та ін.

  Детальніше

У наш час жодна кухня, а тим паче професійна кухня не може обійтися без посуду з нержавіючої сталі - каструлі, сковороди, сотейники, жаровні.

  Детальніше

Для кафе, барів, ресторанів, готелів і всіх закладів громадського харчування найкраще використовувати професійну порцеляну, нижче ми наведемо вісім відмінностей, які є перевагою порівняно зі звичайною порцеляною, яку краще використовувати в домашньому побуті.

  Детальніше

Для сервірування столу в ресторані зазвичай використовують столове скло, столові прилади, текстиль і, звісно, порцеляну, у ресторані найкраще використовувати професійну порцеляну.

  Детальніше

Гриль для курей - теплове обладнання, призначене для обсмажування м'яса курей. Даний вид обладнання широко використовується в ресторанах швидкого харчування, вуличній торгівлі, супермаркетах тощо. Організація бізнесу за допомогою гриля для курей дуже популярна і приносить постійний високий дохід своєму власникові.

  Детальніше

На сьогоднішній день хот-дог - це страва, що складається з булочки з начинкою з сосиски або ковбаски з добавкою з овочів і соусів. До нас хот-доги прийшли з Америки і бізнес із продажу хот-догів уже десятиліття займає чималий сегмент вуличної торгівлі.

  Детальніше

Розділяють два типи апаратів для шаурми: газові та електричні. Вони можуть бути з електроприводом або ручним приводом (шампур із м'ясом обертається вручну)

  Детальніше


Показано з 196 по 210 із 334 (23 сторінок)