Ні для кого не секрет, що в умовах сучасного ринку громадського харчування startup-менеджмент займає дуже важливу роль. Майже кожен підприємець цікавиться питанням, на якому етапі потрібно займатися вибором технологічного обладнання та як запланувати його придбання.
Виникли льодогенератори близько 150 років тому в Америці. Далекого 1850 року Джон Горі, лікар за професією, провів демонстрацію льодогенератора і вперше показав, як можна отримати штучний лід.
Слово "ресторан" походить від латинського слова restaur, що означає відновлювати, кріпити. За довгу історію свого становлення ресторанний бізнес став однією з найпопулярніших інвестицій.
На сьогоднішній день обладнання для торгівлі на вулиці і фаст-фуду можна виділити в окремий сегмент технологічного обладнання. До цього сегмента відносяться такі точки для продажу на вулиці, як кіоски, пересувні візки, автофургони, а також всілякі кафе, бари, бістро та ін.
Для кафе, барів, ресторанів, готелів і всіх закладів громадського харчування найкраще використовувати професійну порцеляну, нижче ми наведемо вісім відмінностей, які є перевагою порівняно зі звичайною порцеляною, яку краще використовувати в домашньому побуті.
Для сервірування столу в ресторані зазвичай використовують столове скло, столові прилади, текстиль і, звісно, порцеляну, у ресторані найкраще використовувати професійну порцеляну.
Гриль для курей - теплове обладнання, призначене для обсмажування м'яса курей. Даний вид обладнання широко використовується в ресторанах швидкого харчування, вуличній торгівлі, супермаркетах тощо. Організація бізнесу за допомогою гриля для курей дуже популярна і приносить постійний високий дохід своєму власникові.
На сьогоднішній день хот-дог - це страва, що складається з булочки з начинкою з сосиски або ковбаски з добавкою з овочів і соусів. До нас хот-доги прийшли з Америки і бізнес із продажу хот-догів уже десятиліття займає чималий сегмент вуличної торгівлі.
Розділяють два типи апаратів для шаурми: газові та електричні. Вони можуть бути з електроприводом або ручним приводом (шампур із м'ясом обертається вручну)