Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Більшість людей не розуміють, чому деякі кухонні матеріали кращі для посуду, ніж інші. Давайте поглянемо на кожен тип наплитного посуду і виділимо переваги та недоліки кожного з них.

  Детальніше

Кондитерські вироби - одні з найулюбленіших ласощів багатьох із нас. У даній статті йдеться саме про солодощі, а точніше про торгівельне обладнання, необхідне для цього виду продуктів.

  Детальніше

На ринку обладнання для підприємств харчування представлено безліч сучасних соковижималок, різних за ціною, виробником, конструкцією та принципом дії. Для того, щоб купити соковижималку, необхідно відповісти на запитання, яка соковижималка підійде саме Вам. Ми допоможемо Вам обрати модель сучасної соковижималки, що якнайповніше відповідає Вашим потребам.

  Детальніше

Десь близько 500 р. н.е., справжня біла порцелянова глина увійшла до вживання в північному Китаї і це дало можливість з'явитися порцеляні. До 1100 р. секрет виготовлення порцеляни поширився в Корею. До 1400, китайська порцеляна з розписом досягла столиці Європи.

  Детальніше

Цукрова вата - символ дитинства та свята - має давню історію, яка налічує понад 600 років. За цей час цукрова вата встигла перетворитися на невід'ємний атрибут різноманітних народних гулянь і свят, набути різноманітних кольорів і дуже сильно подешевшати.

  Детальніше

Барний інвентар - це необхідний атрибут, без якого ефективність роботи бармена близька до нуля.

  Детальніше

Представляємо Вам способи і правила вживання старовинного спиртного напою - абсенту

  Детальніше

Кошик - це бюджетний і компактний пристрій, який призначений полегшувати придбання товарів відвідувачами будь-якого сучасного супермаркету, і водночас допомагає працівникам магазину контролювати продукти на касовому місці.

  Детальніше

Купівельний візок є одним із видів торгового обладнання. Візки купівельні призначені для використання не тільки у великих супер- і гіпер-маркетах, а й у будь-яких магазинах самообслуговування маленької площі. Сучасні візки місткі, надійні й водночас зручні, безпечні та маневрені.

  Детальніше

Сервірування столу неможливе без келихів. Однак, щоб правильно підібрати форму келиха, потрібно знати певні правила. Які ж вони бувають і для чого призначені...

  Детальніше

З 2014 року Ви можете замовити нові моделі посудомийних машин для професійної кухні. Широко відомий виробник посудомийної техніки з Італії Krupps не потребує додаткової реклами. Посудомийні машини Krupps набули неабиякої популярності завдяки своїй функціональності, надійності, широкому модельному ряду та прийнятним цінами.

  Детальніше

Одне з провідних місць в асортименті хлібобулочних виробів посідає нарізана продукція. Швидко і якісно нарізати свіжий м'який хліб на однакові порційні шматочки з мінімальними відходами виходить не завжди. Тоді на допомогу нам приходить хліборізка.

  Детальніше

Пакувальний гарячий стіл - це обладнання, яке використовується для пакування продуктів харчування, напівфабрикатів, кондитерських, хлібобулочних виробів, а також нехарчових продуктів у стрейч-плівку.

  Детальніше

Сучасний світ харчової індустрії неможливо уявити без такого продукту, як шоколад. Ці ласощі, відомі вже понад 3000 років, не втратили своєї актуальності й у наші дні. Застосування шоколаду вельми широке й різноманітне: від шоколадної глазурі, яку використовують у вигляді начинки, що покривають торти, печиво, тістечка, булочні вироби, до фігурних шоколадних прикрас, компліментів і елітних цукерок ручної роботи;

  Детальніше

Чафіндіш (chafing dish) - обладнання для постійного підігріву різних страв, застосовується для організації шведських столів, використовується під час проведення фуршетів і банкетів, бізнес-ланчів у ресторанах.

  Детальніше


Показано з 226 по 240 із 334 (23 сторінок)