Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Якщо Ви вирішили відкрити піцерію і вибрали вже необхідне обладнання для цього, в цій статті ми розповімо про такі здавалося б дрібниці, як інвентар і посуд для піцерії, але, як то кажуть, все складається з дрібниць і правильно підібрані посуд та інвентар допоможуть полегшити роботу кухарям і складуть позитивне враження у Ваших клієнтів.

  Детальніше

БАНКЕТ - це урочистий званий обід або вечеря. Банкети можна проводити як удома, так і в ресторані. Сервірування (фр. servir - обслуговувати) - це підготовка столу перед подачею страв і містить у собі розстановку в певному порядку всіх необхідних для застілля предметів посуду.

  Детальніше

Виготовлення красивих кондитерських виробів - процес складний, що вимагає спеціальних інструментів. Який же інвентар необхідний кондитеру?

  Детальніше

Піца - популярна італійська страва, яка підкорила весь світ. Піцу пропонують практично в кожному закладі: від фаст-фуду до ресторану. Яке ж обладнання для піцерій необхідне і як його вибрати?

  Детальніше

Незамінним інгредієнтом італійської кухні безсумнівно є макарони. Містечко біля Неаполя - Гараньяго негласно вважається столицею виробництва макаронних виробів. Інша їхня назва - паста (італ. Pasta) - більш поширена в європейських ресторанах і кухні.

  Детальніше

Штучний холод у наш час застосовується у всіх галузях виробництва і сільського господарства.

  Детальніше

Компанія Berto's з самого початку свого створення 1973 року паном Джорджо Берто зарекомендувала себе як виробник інноваційної продукції. Таким чином, компанія зробила значний внесок у визначення нових світових стандартів для професійного варильного обладнання.

  Детальніше

З якого матеріалу бувають кухонні обробні дошки? Скільки їх має бути і якого саме розміру? Як часто їх слід міняти і де купувати? Без обробної дошки обійтися важко, практично неможливо. Серед кухонного приладдя вона посідає одне з найважливіших місць.

  Детальніше

У цього найпопулярнішого на сьогодні посуду цікава передісторія

  Детальніше

Деко по суті є металевим листом, що може мати різноманітні форми та розміри, і призначене, як правило, для смаження та випікання різних страв.

  Детальніше

Здавалося б, що може бути простіше за купівлю ножа? Але і в цій справі у багатьох виникають труднощі, оскільки придбання будь-якої якісної речі, яка служитиме вірою і правдою довгі роки, вимагає ґрунтовного підходу.

  Детальніше

Якщо ви шукайте брендові високоякісні посудомийні машини за доступною ціною для Вашого бізнесу і не можете визначитися, то ця стаття - саме для Вас!

  Детальніше

Кутери - популярне обладнання на професійній кухні.

  Детальніше

У цій статті хотів обговорити, що таке холодильник і як до нього ставитися, без зайвих формул, математичних викладок та інших цифр... Без них не обійтися, але постараємося, щоб їх було якомога менше.

  Детальніше

Піца... Як багато в цьому слові. Це і традиційний смак та аромат Італії, і тихі сімейні вечори за круглим столом, і веселі дружні компанії, і спосіб реалізації своїх творчих та кулінарних фантазій.

  Детальніше


Показано з 256 по 270 із 334 (23 сторінок)