Якщо Ви вирішили відкрити піцерію і вибрали вже необхідне обладнання для цього, в цій статті ми розповімо про такі здавалося б дрібниці, як інвентар і посуд для піцерії, але, як то кажуть, все складається з дрібниць і правильно підібрані посуд та інвентар допоможуть полегшити роботу кухарям і складуть позитивне враження у Ваших клієнтів.
БАНКЕТ - це урочистий званий обід або вечеря. Банкети можна проводити як удома, так і в ресторані. Сервірування (фр. servir - обслуговувати) - це підготовка столу перед подачею страв і містить у собі розстановку в певному порядку всіх необхідних для застілля предметів посуду.
Піца - популярна італійська страва, яка підкорила весь світ. Піцу пропонують практично в кожному закладі: від фаст-фуду до ресторану. Яке ж обладнання для піцерій необхідне і як його вибрати?
Незамінним інгредієнтом італійської кухні безсумнівно є макарони. Містечко біля Неаполя - Гараньяго негласно вважається столицею виробництва макаронних виробів. Інша їхня назва - паста (італ. Pasta) - більш поширена в європейських ресторанах і кухні.
Компанія Berto's з самого початку свого створення 1973 року паном Джорджо Берто зарекомендувала себе як виробник інноваційної продукції. Таким чином, компанія зробила значний внесок у визначення нових світових стандартів для професійного варильного обладнання.
З якого матеріалу бувають кухонні обробні дошки? Скільки їх має бути і якого саме розміру? Як часто їх слід міняти і де купувати? Без обробної дошки обійтися важко, практично неможливо. Серед кухонного приладдя вона посідає одне з найважливіших місць.
Здавалося б, що може бути простіше за купівлю ножа? Але і в цій справі у багатьох виникають труднощі, оскільки придбання будь-якої якісної речі, яка служитиме вірою і правдою довгі роки, вимагає ґрунтовного підходу.
У цій статті хотів обговорити, що таке холодильник і як до нього ставитися, без зайвих формул, математичних викладок та інших цифр... Без них не обійтися, але постараємося, щоб їх було якомога менше.
Піца... Як багато в цьому слові. Це і традиційний смак та аромат Італії, і тихі сімейні вечори за круглим столом, і веселі дружні компанії, і спосіб реалізації своїх творчих та кулінарних фантазій.