Піца... Як багато в цьому слові. Це і традиційний смак та аромат Італії, і тихі сімейні вечори за круглим столом, і веселі дружні компанії, і спосіб реалізації своїх творчих та кулінарних фантазій.
У даному огляді представленні газові плити від італійського виробника BERTOS
Сьогодні на ринку дуже великий вибір посуду. Але багато назв нас лякають. Давайте розберемося з деякими з них.
У сучасному світі рестораном швидкого харчування або вуличним фаст-фудом нікого вже не здивуєш. Крім того, що це трапляється на кожному кроці, їжа, яку можуть запропонувати подібні заклади, досить шкідлива. Нині дедалі більше людей хочуть харчуватися не тільки смачно й швидко, а ще й корисно. У моду увійшли свіжі овочі та фрукти, зелень, риба, салати.
Ви купили пароконвектомат. І що далі?
Заразом, після довгих роздумів, зваживши всі "за" і "проти", прорахувавши всі економічні складові, Ви стали щасливим володарем печі пароконвекційної (в народі - пароконвектомата).
TECNOEKA - італійська компанія, яка виробляє промислові та побутові конвекційні печі та пароконвектомати вже більше 35-ти років. Бренд EKA було створено 1978 року, з цього року починається історія компанії.
Ротаційні печі Bassanina забезпечують рівномірне й ефективне випікання широкого асортименту виробів.
В умовах зростання вартості газу та електроенергії, дедалі більшого застосування набувають печі з альтернативними видами палива
Прийшла довгоочікувана весна, яка з кожним днем наближає нас до найголовнішого свята всіх християн - Великодня. Це світле, радісне, життєствердне свято, незамінним атрибутом якого є великодня випічка.
Бісквіт - це основа всіх основ для цілої низки тортів, тістечок і десертів. Ніжна дрібнопориста повітряна структура напівфабрикату гармонійно поєднується практично з усіма видами крему і просочень. Багато господинь вважають приготування бісквіта вельми складним процесом, який не завжди увінчується бажаним результатом.
Ротаційні печі Logiudice Forni (Італія) представлені на ринку обладнання харчової промисловості з 1956 р. Це якісне, надійне й економічно вигідне обладнання, що доведено часом і досвідом експлуатації печей у США, країнах Західної Європи та СНД. Це універсальне обладнання для виробництва широкого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів.
Найпопулярнішим охолоджувальним напоєм є молочний коктейль, який поєднує в собі різноманіття смаку, цілющу прохолоду, користь і задоволення. Родоначальником молочного коктейлю вважають алкогольний напій мілк-шейк, до якого згодом стали додавати морозиво, різні фруктові наповнювачі.