У сучасному світі рестораном швидкого харчування або вуличним фаст-фудом нікого вже не здивуєш. Крім того, що це трапляється на кожному кроці, їжа, яку можуть запропонувати подібні заклади, досить шкідлива. Нині дедалі більше людей хочуть харчуватися не тільки смачно й швидко, а ще й корисно. У моду увійшли свіжі овочі та фрукти, зелень, риба, салати.
Ви купили пароконвектомат. І що далі? Заразом, після довгих роздумів, зваживши всі "за" і "проти", прорахувавши всі економічні складові, Ви стали щасливим володарем печі пароконвекційної (в народі - пароконвектомата).
TECNOEKA - італійська компанія, яка виробляє промислові та побутові конвекційні печі та пароконвектомати вже більше 35-ти років. Бренд EKA було створено 1978 року, з цього року починається історія компанії.
Прийшла довгоочікувана весна, яка з кожним днем наближає нас до найголовнішого свята всіх християн - Великодня. Це світле, радісне, життєствердне свято, незамінним атрибутом якого є великодня випічка.
Бісквіт - це основа всіх основ для цілої низки тортів, тістечок і десертів. Ніжна дрібнопориста повітряна структура напівфабрикату гармонійно поєднується практично з усіма видами крему і просочень. Багато господинь вважають приготування бісквіта вельми складним процесом, який не завжди увінчується бажаним результатом.
Ротаційні печі Logiudice Forni (Італія) представлені на ринку обладнання харчової промисловості з 1956 р. Це якісне, надійне й економічно вигідне обладнання, що доведено часом і досвідом експлуатації печей у США, країнах Західної Європи та СНД. Це універсальне обладнання для виробництва широкого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів.
Найпопулярнішим охолоджувальним напоєм є молочний коктейль, який поєднує в собі різноманіття смаку, цілющу прохолоду, користь і задоволення. Родоначальником молочного коктейлю вважають алкогольний напій мілк-шейк, до якого згодом стали додавати морозиво, різні фруктові наповнювачі.
У багатьох із нас смак дитинства асоціюється з домашньою випічкою. Різноманітне печиво, грибочки чи горішки готували на звичайних кухонних плитах за допомогою такого простого приладу, як вафельниці. Сучасний ринок техніки пропонує різноманітні моделі, як для виготовлення класичних тонких вафель, так і для бельгійських вафель.