Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

Статті

Ті люди, які вважають, що гастроємності - це дрібниці на професійній кухні, вони помиляються. Хоча б тому, що дрібниць на професійній кухні не існує. Як би це не звучало, але мало хто усвідомлює, що для приготування смачних страв, крім професійного обладнання, потрібен також не менш професійний посуд. Але мало того, щоб купити гастроємності, потрібно ще й розумітися на них..

  Детальніше

Технічне проєктування майбутнього ресторану закладає основу продуктивності підприємства. Тут головну роль відіграє далеко не стиль інтер'єру, розмір приміщення чи висота стель, бо гості платять не за мармурові колони та кількість посадкових місць, а за настрій і смачні страви. Щоб підприємство мало успіх і приносило прибуток, важливо забезпечити швидкість і якість приготування страв так, щоб на це витрачалося мінімум енергоресурсів із максимумом віддачі. Незважаючи на те, що здебільшого якість приготованої їжі та час, який персонал на це витрачає, залежить від досвідченості та кваліфікації кухарів і шеф-кухаря, планування робочого простору теж позначається на результаті.

  Детальніше

Кожна людина, яка хоч раз стикалася із замішуванням тіста, думала про спрощення цього нелегкого процесу. З таким важким завданням дозволяють справлятися тістомісильники - побутові та професійні. Обидва ці обладнання мають свої тонкощі використання, які знати не зайва справа.

  Детальніше

На сьогоднішній день існує велика кількість обладнання для смаження та випікання. Серед цього різноманіття помітно виділяється конвекційна піч, завдяки якій професійні кухарі можуть приготувати до 70% страв. Як і у будь-якого професійного обладнання, у конвектора є маса особливостей, завдяки яким його використання підтверджує важливість професійного обладнання на кухні.

  Детальніше

Замішування - це найголовніший процес у приготуванні будь-якого тіста. Щоб воно вийшло ідеальним, потрібне постійне перемішування з однаковим зусиллям, що, в свою чергу, вимагає рівномірних рухів. З цим важким завданням може впоратися тільки професійне обладнання, таке як тістоміс або планетарний міксер..

  Детальніше

Чистий і сяючий посуд є запорукою успішності та стабільної роботи будь-якого поважаючого себе закладу, чи то кафе, чи то громадська їдальня. При цьому немає ніякої важливості, на скільки місць розрахований заклад - професійна посудомийна машина просто зобов'язана бути.

                                                                       

  Детальніше

Печі та інше професійне теплове обладнання є основою сфери громадського харчування. Практично будь-який рецепт не обходиться без термічної обробки, важливо вибрати відповідну піч.

  Детальніше

Харчування в готелі - важлива складова його успішної роботи. Від нього залежить ставлення гостей до готелю, їх бажання зупинитися тут знову і, головне, рекомендації, які вони дадуть своїм друзям. Від нього залежить ставлення гостей до готелю, їхнє бажання зупинитися тут знову і, найголовніше, рекомендації, які вони дадуть своїм друзям. ня, які вони дадуть своїм друзям.

  Детальніше

Якщо Ви хочете відкрити кав'ярню і залучити велику кількість клієнтів, то навіть за наявності чудового місця розташування і першокласного шеф-кухаря, цього буде недостатньо. Ефективна робота насамперед залежатиме від правильно підібраної техніки.

  Детальніше

Високоякісне обладнання для фаст фуду та закладів швидкого обслуговування

  Детальніше

Високопродуктивне обладнання для піцерії забезпечить стабільний прибуток

  Детальніше

Сучасне обладнання для ресторану - запорука престижу закладу

  Детальніше

Професійний соковитискач Zumex із завантажувальним бункером на 10 кг апельсинів. Швидкість віджимання соковижималки - 22 апельсини на хвилину (1320 плодів/год). Продуктивність даного соковитискача - 1,5 літра свіжовіджатого соку за хвилину;

  Детальніше

Незважаючи на те, що безліч чоловіків люблять примовляти: "місце жінки - на кухні", професійні кухні до недавнього часу продовжували залишатися суто чоловічими за складом, та й шеф-кухарі були чоловіками. Однак ситуація почала змінюватися навіть у консервативній Франції.

  Детальніше

З усіх способів консервування холод - найбільш характерний і поширений. За низьких температур біохімічні реакції сповільнюються, тому початкові властивості продуктів залишаються майже незмінними протягом тривалого періоду часу. Без холодильників не обходиться жодне підприємство м'ясної, переробної, рибної, молочної, плодоовочевої та кондитерської промисловості.

  Детальніше


Показано з 136 по 150 із 334 (23 сторінок)