Професійні ножі: які ножі професійні купити можна на нашому сайті?
Є багато факторів, пов'язаних із вибором професійних столових приладів для комерційної кухні. Чи знаєте Ви, які професійні ножі необхідно мати для кожного завдання різання? Ви знайомі з типами лез? Як ручки ножів впливають на руки шеф-кухаря з часом? Це керівництво – все, що потрібно для того, щоб вибрати та купити кухонні ножі в Україні за допомогою нашого сайту «Європейські Технології Обладнання», який вже відкрили для себе сотні українців за доступність, широкий вибір ножів та перевірені часом характеристики.
Ніж кухонний професійний для шеф-кухаря. Доступний у довжинах від 18 до 25 см, має більше застосувань, ніж будь-який інший ніж на кухні. Клинок широкий на ручці і звужується до кінця. При належному використанні шеф-кухар розміщує вістря ножа на обробній дошці за продуктами, які слід подрібнити, і, не піднімаючи вістря, орудує рухом, що хитається ножем, щоб розрізати рівномірно і швидко.
Професійні кухонні ножі для чищення овочів. Найчастіше використовуються чотири типи ножів для очищення овочів: вигнутий, списоподібний, гострий та «кліп-пойнт». Ніжні перцеві кільця, дрібно нарізані оливки або вишню можна зробити за допомогою вигнутого чи гострого ножа для очищення овочів, щоб нарядити вишукані салати. Ніж для кулінарної обробки або гострий ніж можна використовувати для видалення кукурудзи з качанів, очищення фруктів або овочів, нарізаних бобів тощо; «Кліп-пойнт» використовується для спостереження за картоплею, посіву, очищення та кісточки.
Ніж професійний для обвалки. Довжина лез варіюється від 10 до 20 см. Багато кухарів спрощують процес нарізки та отримують додаткову порцію, виділяючи печеню, коли вона готується частково. Для смаженої яловичини, цілих окістів, баранячих ніжок, телячих лапок та філе риби купити ніж Харків рекомендує з вузьким гнучким лезом; більш ширше жорстке лезо використовується для різання сирого м'яса та багатьох інших операцій обрізки на менш товстих зрізах м'яса.
Ніж м'ясника & колун. Для позаштатних робіт на кухні ножі для м'ясника можна використовувати для нарізання солоної свинини, кубиків охолодженого м'яса, нарізки стейків або сирого м'яса. Багато кухарів замінюють улюблений кований ніж для роботи, яка зазвичай виконується цими ножами. Колун використовується для розкриття лобстерів, оброблення свійської птиці та видалення суглобів.
Хлібні ножі професійні кухонні. Не варто недооцінювати, наскільки важливі та корисні ножі для хліба! Зубчасті краї ідеально підходять для розпилювання товстих кірок, не розриваючи хліба під ними. Ножі для хліба та інші зубчасті леза також корисні для нарізки фруктів та овочів із шкіркою, яка легко рветься.
Ви також завжди можете купити професійний кухонний ніж універсальний – гострий ніж п'ятнадцятисантиметровий, найбільш ефективний для нарізки нетвердих фруктів та овочів. Для кислих фруктів доцільним є лезо з нержавіючої сталі. Корисно для різання великих кілець дині, підготовки капусти до шаткування, розрізання навпіл грейпфрутів та апельсинів тощо.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів в наявності та за доступними цінами. Доставка по Києву, Харкову та іншим містам України.