М'ясорубки промислового типу
М'ясорубки промислового типу призначені виготовлення фаршу у великих обсягах за короткий проміжок часу. У м'ясорубці ви можете не тільки подрібнити м'ясо, та й приготувати рибний фарш, нарізати овочі. Цей агрегат використовується і для виготовлення різних напівфабрикатів.
У професійної м'ясорубки продуктивність у кілька разів вища, ніж у побутової, в ній може перероблятися до 300 кг м'яса на годину. Вона може працювати довгий час практично без зупинок, виконуючи свої функції на незмінно високому рівні, при цьому дуже компактною і невибагливою у догляді.
Наявність різних ножів та насадок, а також можливість вибору швидкості дозволяє досягати необхідної консистенції м'ясного чи рибного фаршу.
М'ясорубки відрізняються підвищеною міцністю за рахунок чавунного корпусу, облицьованого нержавіючої сталлю, сталевих ножів та надійного зовнішнього покриття. Крім того, це обладнання абсолютно безпечне завдяки незнімному запобіжнику, що закриває ножі.
У нашому каталозі представлені різні моделі м'ясорубок, у тому числі й універсальні, в яких крім м'ясорубки є ще й автоматична терка.
М'ясорубка промислова
Купуйте, користуйтеся, і звичайно ж, ділитесь своїми враженнями, залишайте нам на сайті про куплену електром'ясорубку відгуки. Оскільки в магазині у нас представлений товар абсолютно різних виробників, то потенційним покупцям, які заходять на сторінки, що їх цікавлять, буде цікаво дізнатися, наскільки задовольнила та чи інша м'ясорубка сподівання їх «колег по цеху».
Справа в тому, що запити щодо продуктивності даного професійного агрегату, частоти його використання, функціональності, габаритів тощо у споживачів найчастіше різні. Це зумовлено тим, наскільки малі чи великі масштаби та продуктивність кухонного цеху чи підприємства громадського харчування.
Крім того, важливо знати заплановану частоту використання професійної техніки для постійних потреб. Наприклад, якщо ви власник невеликого кафе і плануєте меню, де переважно переважають солодкі страви, а фарш використовується лише для невеликої партії пиріжків з м'ясом, то немає сенсу купувати дорогу, суперпродуктивну та багатофункціональну електром'ясорубку.
Якщо ж у вас величезна відвідувана їдальня в центрі міста або досить популярний ресторан, то продуктивність і потужність агрегату, що купується, мають для вас вирішальне значення. Від цих параметрів багато в чому залежатиме, чи впораються кухонні працівники з попитом, чи зможуть за короткий проміжок часу приготувати максимальну кількість страв, наприклад, у день несподіваного напливу відвідувачів, до весільної урочистості, Новорічних та Різдвяних свят. Саме тому ми чекаємо від вас після покупки та тестування електром'ясорубки відгуки.
Вибрати промислову м'ясорубку
Для будь-якого великого підприємства громадського харчування промислова м'ясорубка є предметом першої необхідності. Її вибір залежатиме, як ми вже визначилися вище, від масштабів і продуктивності продукції, що випускається цехом, а також від функцій, що виконуються в цеху, які вимагають найчастішого використання.
Це можуть бути функції як м'ясорубки, так і великої або дрібної терки і, шатківниці, нарізки на тонкі або товсті скибки. Якщо у вас виникла потреба купити м'ясорубку, то при виборі необхідно замислитися про необхідність наявності в комплекті або додаткової купівлі системи знімних ножів, ґрат і насадок.
Крім того, зверніть увагу на вагу та розміри м'ясорубок, які представлені на сайті у нашому каталозі. Вага нетто окремих екземплярів може коливатися від 9 кг до 80 з гаком кілограмів.
У нас ви можете купити електром'ясорубку великих або малогабаритних розмірів. Ми можемо запропонувати кілька видів м'ясорубок від різних виробників, які можуть випускати продукцію з продуктивністю 500-600 кг на годину. Якщо ви зацікавилися саме такими агрегатами, то варто звернути увагу на: м'ясорубку Essedue ICEBERG TC 32, м'ясорубку Altezoro NLS 32, м'ясорубку Fimar 32/TN, м'ясорубку МІМ-600М, м'ясорубку МІ 138.
Кожна така промислова м'ясорубка здатна працювати протягом тривалого часу без порушень у роботі, зупинок через перегрівання або інші проблеми, випускаючи якісну продукцію однорідної консистенції.
Адже, як відомо, для випуску такого продукту, як фарш вищої якості, необхідно використовувати свіжоприготовлену однорідну масу. А це можливо тільки в тому випадку, якщо ви підберете у нас модель відомої, перевіреної часом фірми, при цьому не поскупитеся і зважитеся купити електром'ясорубку хоч і дорогу, але якісну.
Як правило, така потужна, продуктивна м'ясорубка має повний Унгер, що спрощує процес переробки м'яса і вдвічі скорочує витрачений час на цю операцію. Таким чином, якщо ви є керівником великого підприємства торгівлі та громадського харчування, то ми рекомендуємо вам з метою скорочення трудовитрат та прискорення технологічних процесів купити м'ясорубку, забезпечену саме повним Унгером. У цьому випадку загостріть вашу увагу на моделях агрегатів, які представлені Білоруссю. У будь-якому випадку звертайтесь до наших консультантів, які зможуть завжди допомогти вам та швидко оформити замовлення, якщо для вашого кафе чи ресторану терміново потрібна потужна електром'ясорубка купити у Києві.
Проте не кожному підприємству громадського харчування можуть знадобитися високопродуктивні професійні машини, адже ми вже говорили про те, що є невеликі ресторани та кафе, а також їдальні з малою прохідністю, наприклад, десь на околиці селища, де обладнання з невеликою продуктивністю використовувати більш доречно. В цьому випадку вашу увагу повинні привернути моделі, продуктивність яких 100 кг/годину і нижче, а саме: м'ясорубка Reber 10025N, м'ясорубка Koncar МЕМ-12 Е, м'ясорубка Altezoro NLS 8, м'ясорубка Reber 10028N, м'ясорубка-тер Fimar TR 8/D, м'ясорубка МІМ-80 (220В), м'ясорубка Sirman, TC-12 DENVER, м'ясорубка Sirman, TC 8 VEGAS. Щоб правильно вибрати промислову м'ясорубку вам достатньо на нашому сайті докладно ознайомитися з характеристикою та описом моделі, що зацікавила вас. А наші менеджери вам підкажуть, чим відрізняється і чим перевершує інші моделі обрана вами електром'ясорубка у Харкові. Якщо сумнівів не виникає – залиште заявку на сайті в розділі «Контакти».