Устаткування для шоколадного декору
A цій сторінці нашого інтернет-магазину Вашій увазі пропонується ще один представник категорії обладнання для пекарень та кондитерських – машини для шоколадного велюру та покриття гелем, спеціально сконструйовані для різних видів смаколиків, таких як торти, праліне та багато іншого, які потребують оригінальних візерунків декору, доступних у широкій різноманітності.
Машина для шоколадного велюру, купити яку у нас завжди можна за прийнятною ціною, робить процес декору шоколадом практично повністю автоматичним: шоколадний декоратор приводить в рух шламову трубу двома діями поздовжнього і бокового руху мотора, і шоколад з шламової труби, що рухається, віджимається назовні шламовим насосом, і поверхня праліне, торта або печива, що рухається по сталевій лінії, прикрашається певним візерунком, різноманітність яких може бути виконане простим регулюванням.
Чим корисна машина для шоколадного велюру (аерограф)?
- Устаткування виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі яке гнучко взаємодіє з охолоджувальним тунелем.
- Насос, що використовується в цьому обладнанні – спеціальний роторний насос для шоколаду, який стабілізований та ефективний у транспортуванні пульпи.
- Ця машина для шоколадного велюру, ціна якої на нашому сайті є однією з найдоступніших, у декоруванні застосовує ексцентричне колесо для того, щоб відрегулювати відстань для досягнення різних візерунків.
- Труби, якими протікає шоколадна суспензія, є двошаровими ізольованими трубами для забезпечення плавного перебігу шоколадної суспензії.
- Машини для шоколадного декору можна використовувати самостійно або з глазуровальною машиною, за допомогою якої прикрасу можна зробити на глазурі.
- Обладнання має високу міцність і хорошу зносостійкість.
- Забезпечує гнучкість у плані розміщення.
В останні роки, шоколад став неймовірно популярний на ринку, отже, виникло більше охочих купити машину для шоколадного декору, - вид обладнання, яке було народжене під стимулом розвитку ринку. Це продукт нової ери, створений невтомними переслідуванням та зусиллями головної фабрики виробництва машини декоратора шоколаду. Зараз ринковий попит на шоколад є сильним, що стимулює виробників продовжувати та вдосконалювати своє виробництво, впроваджуючи технологічні інновації обладнання.