Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Гагаріна, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

5/5
Камера для роботи з шоколадним велюром Bogana Chococabin 4.0, все понравилось отличное оборудование.

Камера для роботи з шоколадним велюром Bogana Chococabin 4.0

Виробник: Bogana
Модель: Chococabin 4.0
Камера для роботи з шоколадним велюром Bogana Chococabin 4.0
Під замовлення

Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.

Режим роботи

Пн-Пт: 9.00-18.00

Телефони для зв'язку:

+38(067) 5710158+38(050) 3017508

+38(044) 4577776+38(057) 7360213

526337.20 грн.
Оплата товарів
  • Банківський переказ
  • Оплата за передоплатою
Доставка
  • Доставка будь-яким видом транспорту
  • Самовивіз
  • Нова Пошта
  • Укрпошта
Самовивіз
  • Київ, вулиця Польова 21, оф. 212, Солом'янський Район; Харків, проспект Гагаріна 43, оф. 2
  • Самовивіз конкретної позиції уточнюйте у менеджера
Гарантія
  • 12 місяців

Опис

Камера для роботи з шоколадним велюром Bogana Chococabin 4.0 - це технологічний та інноваційний продукт для кожної кондитерської, що вирішує більшість поширених проблем, пов'язаних із розпорошенням шоколаду, олії какао, желатину та яєчного жовтка. Завдяки використанню спеціально розробленої системи подвійного фільтра Chococabin 4.0 дає змогу розпилювати продукти будь-якого типу, не розповсюджуючи небажані частинки робочими зонами. Фільтри легко знімаються для регулярного очищення та/або заміни.Chococabin 4.0 оснащений стільницею з нержавіючої сталі та системою світлодіодного освітлення. Температуру можна контролювати за допомогою цифрового екрана, встановленого на передній панелі. Є знімна полиця з метакрилату для легкого очищення, тримач пістолета-розпилювача, подвійні знімні фільтри, аспіратор зі швидкість потоку 2.000 м3/год, нічна завіса. Теплова база укомплектована: фільончастими орними дверима, подвійною стійкою для 14 стандартних листів для випікання (розмір 400x600 мм), цифровим термостатом до 80°C, нагрівальним елементом з вентилятором, коліщатками з гальмами.Комплект поставки:- Chococabin 4.0- теплова база- додатковий паперовий фільтр 1-й шар (10 замін)- додатковий акриловий фільтр

Характеристики

Вага нетто, кг 260
Вид обладнання Камера для роботи з шоколадним велюром
Гарантійний термін, міс 12
Джерело живлення Електроенергія
Колір корпусу Сірий
Країна виробник Італія
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Матеріал робочої поверхні Нержавіюча сталь
Напруга живлення, В 220
Потужність, кВт 0,00377
Розмір 1000х790х1890
Температурний режим, С до +80
Тип установки Підлоговий

Основні характеристики Камера для роботи з шоколадним велюром Bogana Chococabin 4.0. Вага нетто, кг - 260, Вид обладнання - Камера для роботи з шоколадним велюром, Гарантійний термін, міс - 12, Джерело живлення - Електроенергія, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Італія, Матеріал корпусу - Нержавіюча сталь, Матеріал робочої поверхні - Нержавіюча сталь, Напруга живлення, В - 220, Потужність, кВт - 0,00377, Розмір - 1000х790х1890, Температурний режим, С - до +80, Тип установки - Підлоговий, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.

Показати все
  Написати відгук