Професійна подова піч для пекарень
Якщо Ви плануєте відкрити свою пекарню, формуєте цех з виробництва кондитерських виробів, або у Вас виникла термінова необхідність купити подові печі для хліба, то в нашому інтернет-магазині це не тільки легко і просто зробити, але й досить вигідно.
А все тому, що саме у нас ви зможете придбати за ціною виробника якісне обладнання від відомих фірм.
У нашому каталозі ви знайдете печі необхідного вам розміру, площі випічки та корисної площі завантаження.
Сьогодні вибрати для свого цеху професійне обладнання ви можете як з розстійною камерою, так і без неї.
Також подова піч може комплектуватися парогенератором, керамічним або кам'яним подом у кожній окремій камері, що дуже зручно під час роботи з нею.
Ви можете вибрати в нашому каталозі піч, що має всі бажані характеристики, включаючи максимальну температуру випікання, кількість подів та кількість дверей, яка працюватиме на газовому, дизельному паливі або на електриці.
Куплена у нас піч пекарська подова може успішно бути використана на хлібопекарських підприємствах або кондитерських цехах, приносячи чималий дохід.
Це обладнання, виконане з нержавіючої сталі – надійний помічник на будь-якій професійній кухні.
Вона універсальна та корисна, з її допомогою є можливість швидко та якісно випікати кілька різних видів виробів одночасно.
Таким чином, ви можете бути впевнені, що ваше хлібопекарське виробництво, на якому встановлена подова піч, ефективно працюватиме і регулярно випускатиме свіжий хліб і булочки, а також величезну різноманітність кондитерських виробів.
Крім того, така піч дозволить підняти ефективність і знизити трудовитрати на вашому виробництві, зробити приємною та легкою роботу трудівників пекарні, стимулюючи їх на додаткову працю.
Піч подова хлібопекарська - це найкращий вибір професійного пекаря.
Подові печі: чому варто купити подову піч?
Можливо, найважливіша інвестиція, яку Ви робите у свій бізнес, - це піч хлібопекарська подова. Випічка є останнім свідченням Вашого мистецтва. Вся важка робота та підготовка, які Ви вкладаєте у свій продукт, завершуються процесом випікання. Хороша, високоякісна хлібопекарська піч подова, купити яку пропонується в цій категорії нашого інтернет-магазину, забезпечить стабільність та надійність на довгі роки.
Вибір відповідної моделі для Ваших потреб залежить від багатьох факторів. Тип продукції, яку виробляєте, обсяг, який хочете виробляти, доступний простір, який у Вас є, і навіть бюджет, що розташовується - все це вплине на вибір. Якщо хочете спекти високоякісний хліб, такий як чіабатта, багети, рустикальний хліб, булочки та багато іншого, то, швидше за все, Вам підійдуть саме печі хлібопекарські подові. Як і в традиційних цегляних печах, вони так добре випікаються завдяки своїй здатності зберігати тепло. Хліб і булочки випікаються прямо на кам'яному осередку, забезпечуючи безпомилкову нижню обробку. Парові системи дозволяють точно контролювати кількість пари, що подається на кожну секцію, що дозволяє досягти ідеальної скоринки.
Енергоефективність. Високоефективні подові печі, купити які завжди можна на нашому сайті, дозволяють заощадити на витраті палива від 60 до 75% в порівнянні з деякими іншими традиційними хлібопекарськими печами. Це досягається, зокрема, за допомогою топки, повністю виготовленої з цегли, та за рахунок укриття системи розподілу тепла у паровій трубі у залитий цемент. Це дає печі можливість зберігати величезну кількість тепла, тому навіть коли пальник вимикається, піч може продовжувати забезпечувати рівномірну температуру випікання. Це залишкове тепло дозволяє пальнику спрацьовувати рідше, що призводить до значної економії палива.
Технологія Vapor Tube. Може представляти особливий інтерес для енергетично свідомого пекаря. У подовій печі з паровими трубами один непрямий пальник нагріває запечатані парові трубки, перетворюючи воду, що міститься в них, у пару. Пар потім циркулює по трубах за допомогою природної термодинаміки, рівномірно випромінюючи своє тепло перед тим, як конденсуватися у воду і циркулювати назад в нагрівальний елемент. Ці парові трубки рівномірно віддають тепло по всій зоні випікання без вентиляторів або частин, що рухаються, необхідних для розподілу тепла. Це забезпечує постійну якість від передньої до задньої частини, з боку в сторону та від секції до секції без регулювання демпфера чи повітряного потоку.
Стійкість. Для деяких підприємств, яким потрібна подова піч, ціна на нову піч може бути лякаюча. Ключ до успіху, однак, розглядає довгострокову стійкість у порівнянні з короткостроковим впливом. Ви можете виявити, що насправді можна заощадити більше на витратах на електроенергію!
Основні критерії вибору подової печі
Власники пекарень та булочних дедалі частіше встановлюють у своїх цехах сучасне висококласне обладнання, що відповідає всім європейським вимогам.
Якісні та високотехнологічні подові печі купити в Україні сьогодні стало набагато простіше, завдяки налагодженій роботі таких інтернет-магазинів, як наш.
Придбати будь-який товар з представленого каталогу, використовуючи весь функціонал даного сайту, нескладно, це досить легко і просто, варто лише заздалегідь обміркувати основні критерії вибору.
Звичайно ж, для багатьох виробників хлібобулочних виробів, яким для успішної роботи підприємства необхідна піч подова ціна матиме вирішальне значення.
Саме тому, купуючи щось у нашому магазині, ви можете бути впевнені в тому, що витрачаєте свої кошти економно та раціонально, адже всі товари у нас можна купити за ціною виробника.
Якість представленого нами обладнання відмінне, таким чином, якщо вам терміново потрібна подова піч купити її можна прямо тут і зараз - вам не потрібно переплачувати за товар в іншому місці.
Безсумнівно, вам потрібно при покупці звернути увагу на такі критерії вибору, як габарити печі, потужність, кількість та розміри подів, площа випічки, наявність парогенератора.
Насамперед, вибір даних критеріїв буде ґрунтуватися на величині обсягів вашого виробництва та перспективних планів на майбутнє.
Якщо мережа ваших булочних знаходиться в центральних частинах великого міста, а також якщо ви налаштовані на розширення виробництва і зростання попиту, то вам знадобиться великогабаритна подова піч купити яку можна у нас.
Наприклад, вас може зацікавити піч MONDIAL FORNI 43M серії MONDIAL габарити якої 2520*3760*2300 мм, площа випічки – 18, 20 м2, кількість подів – 4 одиниці, з розмірами 1860*2440 мм.
Зверніть також увагу на такі критерії як корисна площа завантаження, потужність камери випічки і потужність розстійної камери.
Важливим критерієм вибору є загальна комплектація обладнання, тому не зайвим буде переконатися, що комплект входить розстійна камера і парогенератор.
Модульне виконання професійного пекарського обладнання залежатиме повністю від побажань замовника.
З усіх питань щодо комплектації, а також для уточнення та підтвердження цін телефонуйте нашим менеджерам.
Вибрана в нашому каталозі піч подова ціна якої досить приваблива, приноситиме вам завтра максимум прибутку і мінімум турбот.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів у наявності та за доступними цінами.