Лінії роздачі
Успішна робота закладів громадського харчування залежить від обладнання. У нашому інтернет-магазині ви можете купити все для лінії роздачі, починаючи прилавками, що охолоджують, і закінчуючи полицями. Правильно організований процес обслуговування допоможе персоналу швидко та якісно видавати замовлення і всі гості залишаться задоволені.
Устаткування для лінії роздачі
У їдалень та інших закладах, в яких передбачено самообслуговування та великий потік відвідувачів, використовують лінії роздач. Це ціла низка професійного обладнання, призначеного для короткочасного зберігання готових страв. напоїв, кондитерських виробів, закусок. Також там зберігаються столові прилади, тарілки, таці та інше приладдя.
Якщо ви хочете купити роздавальне обладнання, варто розпланувати приміщення та визначитися з тим, які саме позиції вас цікавлять. Лінії роздач встановлюють, щоб прискорити та спростити процес видачі страв та обслуговування відвідувачів загалом. Залежно від площі приміщення, типу закладу, поставлених завдань, меню та кількості відвідувачів вибирають різні комплектації.
Яке буває роздавальне обладнання:
- Марміти для перших та других страв;
- Охолоджувальні вітрини та прилавки;
- Нейтральні прилавки та столи;
- Стійки для приладів;
- Зона розрахунку, тобто місце касира.
У нашому інтернет-магазині ви можете купити роздавальне обладнання в комплектації або окремо з доставкою по Україні. Вибирайте потрібні позиції та оформляйте замовлення зручним для вас способом!
- Марміти та полиці для них – це автономне роздавальне обладнання, яке використовується в комплекті. Марміт – спеціальний апарат, що вміщує гастроємності з готовими стравами та підігріває їх. Марміти призначені для підігріву та короткочасного зберігання страв, щоб гості отримували свою порцію теплою та апетитною.
- Прилавки, що охолоджуються – таке роздавальне обладнання можна купити для зберігання та демонстрації салатів, холодних закусок, десертів. Тут підтримується правильний температурний режим, що дозволяє зберігати страви протягом дня свіжими. Також прилавки можуть використовуватись для зберігання продовольчих товарів (м'яса, риби, молочних продуктів, тощо).
- Нейтральні столи використовуються як лінії роздачі, так і в робочій зоні. Вони можуть виконувати функцію робочої поверхні або подавати замовлення.
- Стійка для приладів вміщує виделки, ложки, ножі, серветки, таці та інше приладдя.