Обираємо холодильний регал (гірку)
Холодильні вітрини пристінні (гірки) є типом торгівельного обладнання у вигляді вертикальних стелажів, що охолоджуються. Вони можуть встановлюватися як прилавки в зоні самообслуговування в супермаркетах. Найчастіше власники супермаркетів вирішують купити холодильні регали (гірки) для викладання сирів, ковбас, молочної продукції, овочів, зелені тощо.
Холодильні вітрини пристінні (регали) - це відмінне рішення для кафе, магазинів і ресторанів, де важливо грамотне відображення продукції, як один із способів збільшення продажів. На ринку сьогодні представлено безліч різних видів, що відрізняються за розмірами, формою та призначенням, тому, в даній статті фахівці нашого інтернет-магазину «Європейські Технології Обладнання» вирішили докладніше зупинитися на кожному з моментів та допомогти Вам підібрати підходящі регали холодильні купити.
Типи холодильних вітрин пристінних (гірок):
- Для випічки. Відкриті холодильні регали (гірки) для випічки можуть поставлятися як з охолодженням, так і без нього, причому перший варіант здатний утримувати таку ж температуру, як і версії для делікатесів, але з меншою вологістю. Як правило, користувачі мають повний контроль за вологістю. Ці охолодні гірки підходять для хлібобулочних виробів, які можуть легко зіпсуватися за кімнатної температури, наприклад, тортів, пирогів, кондитерських виробів. Неохолоджені або сухі регали зазвичай містять їжу, яку не потрібно зберігати у вологому кліматі. Ці продукти, як правило, випікаються щодня і потребують сухої кімнатної температури, - такі як хліб та рогалики.
- Настільні холодильні регали для магазинів. Очевидно, що корпус такої гірки призначений для розміщення на стільниці. Багато підприємств встановлюють їх поруч із касою, що особливо підходить для магазинів з обмеженням простору. Однак вони можуть бути використані і як нормальна гірка для випічки.
- Холодильні регали (гірки) для м'яса та морепродуктів. На відміну від двох типів вище, як правило, є одним шаром, який забезпечує більше місця для поглиблення. Температура встановлюється так, щоб тримати сире м'ясо, рибу та птицю ідеально свіжими, не дозволяючи їм замерзнути. Розгорнуті продукти нормально розміщені у блоках скляної гірки, які змогли ізолювати додаткове довкілля.
Що ще необхідно враховувати, збираючись купити холодильні регали (гірки)?
Розмір. Є багато розмірів, доступних на ринку - від невеликої моделі для стільниці до стилю підлоги. Перед покупкою користувачам краще мати уявлення про те, де буде розміщено холодильні пристінні гірки і скільки місця може бути надано.
Дизайн:
Форми зі скла. Є два стилі регалів: один – із прямим скляним корпусом, інший – із вигнутим. Прямі мають невеликий нахил близько 12 градусів, для того щоб зменшити відображення від надземного освітлення; вигнуті скляні вітрини забезпечують збільшену верхню видимість продукту всередину через скляні криві.
Світло. Дисплеї в корпусі майже всі освітлені, внутрішнє освітлення є стандартним, що покращує зовнішній вигляд продуктів харчування. Однак, кожне виготовлення має їхню власну конструкцію. У деяких випадках є кольорові лампи, щоб предмети виглядали кращими, особливо для червоного м'яса.
Стелажі. Стелаж здатний збільшити ємність вражаючим чином. Оскільки більшість елементів, що відображаються, не є високими, користувачі можуть розширити обсяг за допомогою додаткових шарів. Втім, напівпорожні полиці заблокують клієнту огляд через вітрину.
Маючи 5-7 полиць, стандартна торгова гірка здатна значно заощадити торгову площу.
Основні види холодильних вітрин пристінних
Ви вирішили купити холодильні вітрини в Україні. Для цього потрібно знати, які види даного обладнання бувають. Розрізняють три типи холодильних регалів (гірок):
Гастрономічні, які здатні підтримувати постійний температурний режим від +1 до +7 градусів за Цельсієм. Такі конструкції використовуються для того, щоб здійснювати короткострокове зберігання та реалізацію молочних продуктів, яєць та гастрономії. Це найбільш популярний вид стелажів, встановлений практично у всіх сучасних магазинах.
Фруктові холодильні регали (гірки). Відмінний варіант для зберігання зелені, фруктів та овочів. Здатні підтримувати постійний температурний режим у межах +4 - +10 градусів за Цельсієм. Добре підходять для зберігання як вагової, так і розфасованої продукції.
Пресервні та м'ясні регали (гірки) використовуються для розміщення м'яса, птиці, риби та пресервів. Тут підтримується стабільна температура в межах 0 - +2 градусів за Цельсієм.
Чому покупка холодильних вітрин у нашому інтернет-магазині є найвигіднішим?
Якщо ви хочете купити холодильне обладнання, вам слід звернути увагу на наш інтернет-магазин. Купуючи у нас, ви отримуєте такі переваги:
- Найнижчі ціни на продукцію від відомих виробників.
- Великий асортимент професійного кухонного обладнання та комплектуючих до нього.
- Безкоштовна консультація наших спеціалістів.
- Доставка по всій території України.
Ціна холодильних регалів (гірок), наданих на нашому сайті, приємно здивує вас.