Шприци для наповнення ковбасних оболонок для ручного та автоматичного наповнення
Ви бажаєте самостійно зробити ковбасу, сосиски, сардельки для себе чи своїх клієнтів? У цьому вам допоможе шприц ковбасний – чудовий інструмент для наповнення ковбасних оболонок, виконаний із харчової сталі. Ви зможете легко та швидко виконувати набивання ковбас за допомогою спеціальних насадок різних діаметрів, що входять до його комплекту.
Шприц із нержавіючої сталі для ковбаси може мати різні розміри, об'єм та вагу. Звичайно в першу чергу при покупці необхідно дізнатися об'єми циліндра і місткість, щоб надалі раціонально розподіляти ковбасну масу по порціях. Зверніть увагу, що у кожній картці товару вказано об'єм у літрах.
Наприклад, ви можете придбати шприц ковбасний ручний об'ємом 3,7 літрів та приготувати ковбасу ліверну, кров'яну або варену потрібного діаметра та величини. Завдяки ручному виконанню інструменту ви зможете самостійно регулювати величину, склад та щільність наповнення виробів.
Купуйте ковбасний шприц вакуумний у нашому магазині і тоді зможете порадувати відвідувачів вашого закладу, а також своїх близьких та друзів величезною різноманітністю ковбасних виробів високої якості. Ви можете придбати цей інструмент двох типів: вертикальний або горизонтальний.
Який із них зручніше використовувати – кожен вирішує для себе сам. Наприклад, інструменти від компанії-виробника Altezoro ви знайдете у нас на сайті як у горизонтальному, так і у вертикальному виконанні. Купуйте у нас надійний інструмент, який ефективно працюватиме протягом багатьох років без поломок і ремонтів.
Шприци для наповнення ковбасних оболонок: як вибрати та купити?
Незважаючи на уявну складність, дуже просто заправити приправлене м'ясо у ковбасні оболонки, використовуючи шприци для ковбаси. Ви можете використовувати м'ясорубку з набивними трубками для наповнення оболонки, однак, ковбасний шприц легше контролювати, особливо якщо ви робите великі порції ковбаси.
Після того як Ви приправили м'ясний фарш, Ви готові наповнити ним ковбасні оболонки. Комерційні шприци для ковбас існують у двох основних типах:
Горизонтальні ковбасні шприци. Купити такий пристрій можна в моделях з ручним та електричним приводом. Горизонтальні моделі мають великий поршнеподібний циліндр для зберігання м'ясного фаршу, встановленого горизонтально. Шнековий прес видавлює м'ясо із сальникової трубки на кінці циліндра, коли Ви повертаєте рукоятку на іншому кінці циліндра або вмикаєте електродвигун. Одним невеликим недоліком ручного варіанту цього типу наповнювача є те, що пристрій слід розміщувати поруч із краєм стола або прилавка, щоб ручна рукоятка звисала з боків, щоб дати йому достатньо вільного місця для повороту.
Вертикальний шприц для заповнення ковбасних оболонок. Вертикальні наповнювачі є найпопулярнішими, і є моделі як для початківців, так і для професіоналів. Ви можете знайти ці вертикальні шприци для наповнення ковбас як у ручному, так і електричному виконанні. Як і в горизонтальних моделях, вертикальні ковбасні наповнювачі мають великий поршневий циліндр для зберігання приправленого м'ясного фаршу, але циліндр сальника встановлений вертикально. Мішалка видавлює м'ясо із сальникової трубки в нижній частині циліндра, коли Ви повертаєте ручку або вмикаєте електродвигун.
Незалежно від того, яким вирішите купити ковбасний шприц в Україні, базова техніка однакова. Перед початком роботи протріть набивну трубку паперовим рушником, змоченим невеликою кількістю олії. Це полегшує знімання та зняття ковбасних оболонок. Також потрібно буде зав'язати або закрити кінець оболонки перед тим, як починати набивання, інакше ковбаса просто вийде з кінця оболонки. Ви можете закрити кінець шпагатом, кліпсою або просто зав'язати вузол у самій оболонці, але це призведе до втрати її довжини. Використовуючи ковбасний ніж, проткніть кілька отворів для випуску повітря в кінці корпусу, щоб будь-яке повітря, що потрапило всередину, могло вийти.
Підібрати та купити шприц для наповнення ковбасних оболонок у вашому місті
Якщо ви все ще думаєте з чого почати виробництво домашніх ковбас, то, звичайно, відповідь очевидна: потрібно в першу чергу, шприц ковбасний купити. Ми допоможемо вам підібрати потрібну річ максимально швидко, запакуємо, доставимо дбайливо і в обумовлені терміни.
Вибір професійного шприца буде дуже простий, якщо ви звернетеся до нашого менеджера і детально проконсультуєтеся з питань, які мають найбільшу важливість для вас. Наприклад, вас може цікавити вага, обсяг, тип, розміри тощо. Наші фахівці готові допомогти і надати якісну вичерпну інформацію про кожен тип товару, його ціну, а також про компанію-виробника виробу.
Купуючи у нас інструмент, ви зрозумієте, що ціна на ковбасний шприц повністю відповідає його якості. Такий нержавіючий сталевий виріб буде бездоганним, допомагаючи на кухні у виробництві смачних та корисних продуктів. Наважтеся купити шприц сьогодні, а вже завтра ви зможете вразити оточуючих достатком та різноманітністю апетитних ковбас.