Поверхня для смаження газова та електрична, варіанти виконання
Поверхня для смаження - це обладнання, призначене для приготування омлетів, стейків, млинців та інших гарячих продуктів, шляхом прямого контакту їжі з поверхнею, що гріє. Поверхня для смаження - необхідний атрибут будь-якої професійної кухні поряд з кухонними плитами.
Поверхня для смаження має регулятор температури, що дозволяє підтримувати оптимальний для приготування тієї чи іншої страви рівень нагрівання. Діапазон температур, що досягаються, коливається в межах 30-300 С. Сама поверхня може бути гладкою, рифленою або поєднувати обидва види. По периметру робочої області вона захищена бортиком, що перешкоджає розбризкуванню жиру.
Поверхні для смаження можуть бути як газовими, і електричними. Газові моделі особливо актуальні для пересувних закусочних, де немає стаціонарної електромережі. Встановлюються на ніжки або спеціальну підставку. Робоча зона в поверхнях для смаження влаштована таким чином, що тепло передається тільки в дотику до продукту.
Поверхня легко миється, проста в обслуговуванні та компактна у зберіганні.
Купити поверхню для смаження від виробника у вашому місті
Якщо ви вирішили купити поверхню для смаження щоб приготувати улюблені страви, що часто готуються, то наші менеджери зможуть порадити вам найбільш підходящу модель. Це може бути стаціонарна або переносна поверхня для смаження потрібного розміру, з гладкою або рифленою робочою поверхнею, з газовим або електричним підключенням.
Таке професійне обладнання дозволить з легкістю та швидкістю приготувати як млинці, оладки, запіканки, так і різні котлети з м'яса та риби, відбивні, шаурму, овочеві гарніри та багато іншого. Купуйте у нас поверхню для смаження з нержавіючої високоякісної сталі необхідних габаритів, типу, потужності за прийнятною ціною.
Дуже зручна у використанні компактна поверхня для смаження для фаст-фуду. Особливо універсальний настільний варіант, який досить легко перевозити, переносити та переставляти з одного місця на інше. Ви можете придбати для приготування фаст-фуду поверхню для смаження рифлену, гладку або комбіновану. Комбінована поверхня дає змогу збільшити варіантність приготування продуктів.
Крім того, в нашому магазині вами може бути придбана поверхня для смаження шаурми. На сталевому листі гарячої поверхні чудово готуються скибочки м'яса, зберігаючи всі свої корисні властивості. Зайвий жир і масло можна з легкістю видалити завдяки спеціально вбудованому лотку безпосередньо під поверхнею смаження.
Також чудово може бути використана така поверхня для смаження для гриля. Відмінно підійде для такої мети саме рифлена структура поверхні смаження. Ви зможете приготувати на ній м'ясо, домашню ковбасу, рибу та овочі, які матимуть воістину чудовий вигляд, смак та аромат. Обсмажені скибочки солодкого перцю, кабачків, баклажанів зможуть прикрасити вишукані страви у ресторанах, їдальнях та кафе.
В інтернет магазині «Європейські Технології Обладнання» Ви знайдете великий асортимент обладнання для ресторанів в наявності та за доступними цінами. Доставка по Києву, Харкову та іншим містам України.