Кондитерські мішки
Кондитерський мішок – це невід'ємний елемент професійної діяльності будь-якого кондитера. Це спеціальна ємність, із якої через насадки видавлюється крем. Якщо ви господиня і любите балувати домашніх смачними тортиками, знаєте, наскільки зручно працювати з насадками, якщо у вас якісний мішок.
Купити кондитерські мішки можна у спеціалізованих магазинах або на нашому веб-ресурсі. Щоб не помилитися у виборі, пропонуємо кілька корисних рекомендацій про те, як вибрати цей інструмент.
Вибираємо кондитерський мішок
Щодо його вибору, люди, які займаються професійним виготовленням кондитерських виробів, можуть сказати таке:
- вам буде набагато зручніше працювати, якщо насадки будуть не вставлятися всередину шийки мішка, а накручуватися зверху. Це значно полегшує процес роботи та зміни насадки;
- зверніть увагу на щільність швів, оскільки будь-яка маса, з якою ви працюєте, має здатність просочуватися не тільки через отвори в шві. У цьому контексті, можливо, варто купити силіконовий мішок кондитерський.
- укладання кондитерської маси в ємність має бути зручним. Бажано це робити не десертною ложкою, а застосовувати ефективніші способи. Для цього купуйте мішок із досить широким вхідним отвором. Це значно полегшить вам життя у процесі роботи.
Ще одна корисна порада щодо роботи з кондитерським мішком. Загальновідомо – щоб крем утворював на коржі гарний візерунок, він має бути однорідною масою і не танути від теплоти ваших долонь. Тому іноді залишайте ємність полежати в холодному місці остигати хоча б хвилин на п'ять - сім. Не варто, проте класти його в холодильник, оскільки крем стане менш еластичним.
Де придбати кондитерський мішок з насадками?
Шукаєте якісний кондитерський мішок? Ціна, як правило, залежатиме від виробника. У каталозі нашого сайту представлений товар від Stalgast та Martellato.
Чому багато хто працює саме з нами?
- конкурентна вартість;
- надійність та зручність співпраці;
- чудовий вибір.
Звертайтесь, ми завжди готові допомогти.