Виробничі столи з нержавіючої сталі
Знайти правильні виробничі столи для бізнесу – завдання, яке може мати вирішальне значення для ефективності Вашої кухні. Вони доступні в безлічі розмірів та різноманітності варіантів, включаючи додаткові полиці та плінтуса, а також мати кути квадратні, округлені або стільниці для того, щоб пристосувати фактично кожну потребу. Якщо Ви знаєте конкретні властивості, які мають столи кухонні виробничі, які хочете придбати або з кола яких доглядаєте найбільш підходящий варіант, в даній категорії нашого інтернет-магазину «Європейські Технології Обладнання» Ви неодмінно зможете підібрати варіант, який відповідає Вашим специфікаціям!
Марки нержавіючої сталі: AISI 304 – харчова сталь, AISI 201 – застосовують при виготовленні відповідальних конструкцій, що працюють в агресивному мінливому середовищі, AISI 430 – технічна сталь.
У нас в інтернет-магазині ви можете обрати собі стіл будь-якої конфігурації:
1. Можете купити виробничі столи з нержавіючої сталі без полиці і борту. Призначений для обробки, переробки м'яса, риби, овочів, також використовується у кондитерському та хлібопекарському виробництві. Але, залежно від того, для яких цілей плануєте використовувати виробничий стіл, ця модель може бути просто чудовою! Ці виробничі столи, ціна яких є найдоступнішою, відмінно підходять для приготування бутербродів або салатів, сортування предметів або просто для використання як спільний робочий простір! Вони більш сприйнятливі до вм'ятини, тому, майте це на увазі, якщо збираєтеся кидати на них важкі предмети або робитимете багато ударів і подрібнення.
2. Столи з бортом з нержавіючої сталі – комерційно чудовий дозвіл для професіоналів сервісу, пов'язаного з харчуванням, які шукають і якість, та доступність при додаванні робочого столу на кухню у своїй діяльності. Ці виробничі столи для кухні - хороший всебічний варіант!
3. Виробничі столи для кухні з нержавіючої сталі з бортом і нижньою полицею – найближче, що Ви можете отримати до виготовленого на замовлення столу, оперуючи поняттями стійкості та якості.
4. Стіл виробничий з нержавіючої сталі з мийкою для кафе, ресторану, магазину, пекарні, піцерії та їдальні. Виробничі столи з мийкою використовуються в харчовій та торговій галузі для обробки продуктів та інших операцій на підприємствах громадського харчування.
Столи виробничі обробні: додаткові аксесуари
Давайте розглянемо деякі з найпоширеніших комерційних варіантів робочого столу.
Відкрита база чи з нижньою полицею? Чи ви хочете відкриті виробничі столи для громадського харчування або модель з нижньою полицею, залежить від Ваших конкретних потреб. Наприклад, відкриті базові комерційні робочі столи хороші, якщо хочете тримати під рукою ящик або два з інгредієнтами, оскільки вони можуть розміщуватися прямо під столом. Робочий стіл з нижньою полицею забезпечує зручне місце для невеликих приладів або ящиків для зберігання продуктів.
Настільний стелаж. Доступний в одно- та двосекційних конфігураціях, так само, як і регульованій висоті, зможе додати чимало багатосторонності до Вашого робочого столу.