Холодильний стіл для професійного використання
Холодильний стіл – незамінне обладнання для кухні кафе або ресторану, адже цей апарат поєднує в собі одразу дві функції: функцію робочої поверхні та функцію зберігання продуктів харчування. У холодильних столах можна зберігати як свіжі продукти, так і готові страви. Використання холодильних столів для викладення та короткочасного зберігання готових страв особливо актуальне для середніх та великих підприємств, де розрахувати точні обсяги страв у різні дні тижня буває складно.
На невеликій кухні важливо оптимально використовувати робочий простір. Спеціальне обладнання допоможе вирішити проблему економії простору. Якщо для вашого виробництва це актуальне питання, варто купити морозильний стіл. Такий апарат є робочою поверхнею і морозильною камерою одночасно.
Якщо ви вирішите купити морозильний стіл для професійної кухні, полегшіть життя своїм кухарям. Більше їм не доведеться бігати за інгредієнтами на склад чи морозильну камеру, адже все буде під рукою. Ефективність використання такого обладнання підвищує швидкість роботи персоналу, а водночас і продуктивність підприємства.
Сучасні моделі виготовляються з нержавіючої сталі харчового зразка, що дозволяє використовувати їх на кухнях та в цехах підприємств громадського харчування. Температурний режим відрізняється залежно від конкретної моделі, в середньому від -18°С до -22°С. Швидке заморожування дозволяє зберігати продукти без втрати якості, у тому числі смаку, запаху та корисних речовин. Варто купити морозильний стіл, і ви завжди матимете під рукою свіжоморожену рибу, м'ясо, овочі та зелень, а також тісто та інші продукти.
Основна перевага, якою відрізняється холодильний стіл – це його ергономічність. Різні температурні режими, в яких може бути виконана конструкція холодильного столу, дозволяють зберігати як напівфабрикати, так і готові страви та заморожені продукти. Вибираючи стіл, що охолоджується, необхідно звернути увагу на те, в якому температурному режимі він функціонує. Це може бути і середньотемпературний стіл, температура охолодження продуктів, у якому становить від +10 до -2 градусів, і низькотемпературний стіл, який виконує функцію морозильника: температура в ньому може досягати -10-15 градусів. Вибір у цьому випадку залежатиме від тієї функції, яку насамперед покликане виконувати холодильне обладнання для магазинів: тривале зберігання продуктів або короткочасне зберігання напівфабрикатів чи готових страв.
Ви можете швидко та легко придбати у нас морозильний стіл, виготовлений TECNODOM, Coldline, POLAIR. Дана покупка не тільки багаторазово виправдає витрачені на неї гроші, але й дасть можливість відчути задоволення від помітного покращення якості умов роботи вашого персоналу на професійній кухні в результаті вдалого поєднання кількох, здавалося б, різних функцій.
Морозильний стіл може поєднувати холодильне обладнання, мийку, робочу поверхню. Ви можете підібрати для свого ресторану або кафе обладнання, яке не включає миття, але проте воно досить функціональне. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати холодильний стіл дводверний, тридверний або чотиридверний.
Купити холодильний стіл за ціною виробника
Як тільки у вас виникла потреба купити холодильний стіл, загляньте в наш каталог і обов'язково виберіть потрібне обладнання. Розміри столу багато в чому залежатимуть від того, скільки дверей він включає.
Наприклад, чотиридверний стіл, призначений для великого закладу комунального харчування, де обсяги продукції для короткочасного зберігання досить великі, може мати габарити 2320*700*900 мм.
Така шафа містить 4 пластикові полиці, що встановлюються загалом на 8 напрямних, які виконані з нержавіючої сталі. Потужність такого професійного обладнання становить 0,5 кВт. Діюча речовина – фреон 404А. Електронне керування дозволяє виставити необхідну температуру в межах від -2 до +8 градусів за Цельсієм.
Якщо ваша професійна кухня середніх розмірів, то ви можете обрати обладнання з трьома або навіть двома дверима. Дводверний агрегат може мати габарити 1420*715*920, дві пластикові полиці та відповідно 4 напрямні. Потужність може сягати 0,7 кВт. Діюча речовина – фреон. Є функціональна можливість автоматичного розморожування та випаровування конденсату.
На холодильний стіл ціна може змінюватись в залежності від його габаритів та кількості дверей, від застосованої основної діючої речовини, головних складових електронного управління та температурних можливостей, а також наявності або відсутності таких доповнень як миття, борт.
Що потрібно знати, щоб вибрати та купити холодильний стіл?
Холодильні столи для приготування їжі необхідні для Вашого ресторану, однак, вибір і покупка відповідного може стати важким випробуванням. У ресторанах є два основних стилі підготовчих столів, які пропонують різні розміри, стилі та методи охолодження їжі. Визначте, який з них підходить для Вашого ресторану, та пошукайте найбільш зручний для місця та функцій, які Вам потрібні.
Дане обладнання доступне у двох різних видах:
Холодильний стіл для салатів/сендвічів, що є найпоширенішим стилем. Цей тип пристрою є плоским, з підготовчою поверхнею поруч із заглибленнями на поверхні. Він оснащений удосконаленою системою охолодження, новою та покращеною решіткою для кращого управління повітряним потоком та рівномірного розподілу температури по всьому столу. Каструлі охолоджуються знизу. Повітряний потік гарантує, що продукти у відкритих контейнерах зберігаються при температурі нижче 5°C та вище точки замерзання, що збільшує термін придатності та покращує зовнішній вигляд продуктів. Цей стіл холодильно-морозильний має конструкцію, виготовлену з високоміцної нержавіючої сталі.
Холодильний стіл для піци. Холодильні столи для піци схожі на столи для приготування салатів і можуть відрізнятися кількома способами. Універсальний, загальновідомий стіл для делікатесів/піци з «піднятими рейками» гарантує, що приправи витримуються за температури нижче 5°C і вище точки замерзання. Це унеможливлює замерзання продукту з відкритими або закритими кришками. Охолоджувана область зазвичай знаходиться на висоті 10-20 см над робочою поверхнею, що полегшує приготування та кидання інгредієнтів у піцу.
Для тих керівників та керуючих, хто хоче в нашому магазині купити холодильний стіл, на нашому сайті існує розділ «контакти», де дано адреси та докладні карти наших магазинів у Києві та Харкові, а також телефони. Купити нашу продукцію можна у будь-якому місті: Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові та ін. Постачання продукції виконуються в будь-яке місто України.
Неможливо уявити роботу будь-якого місця громадського харчування без морозильного або холодильного столу. Це сучасне професійне обладнання, яке дозволяє не тільки правильно зберігати продукти, а й тримати їх під рукою, що дозволяє швидко готувати різноманітні страви. Ціна такого обладнання більш ніж доступна, тому ви без проблем зможете купити саме те, що вам потрібно. Для того щоб ви не витрачали свій час на тривалі пошуки якісного та сертифікованого обладнання, ми пропонуємо вам звернути увагу на широкий асортимент моделей, які представлені в нашому інтернет-магазині.
Перед тим, як ви зробите свій вибір, варто пам'ятати, що кожна модель холодильного та морозильного столу має свій температурний режим, ємність і місткість, що важливо враховувати для того, щоб зробити правильний вибір. Тому, якщо ви думали над тим, де купити холодильні та морозильні столи за доступною ціною та у чудовій якості, то тепер ви знаєте відповідь на своє запитання. Якщо у вас з'являться будь-які питання, ви можете отримати безкоштовну консультацію у наших фахівців, які будуть раді вам допомогти.