Слайсер промисловий для нарізки від виробника
Нарешті можна дозволити собі насолоджуватися готовими до вживання і які так апетитно виглядають, найтонше нарізаними шматочками ковбаси, бастурми, солонини, балика, твердих і м'яких сирів, рибної продукції. І все це завдяки такому професійному обладнанню як слайсери. Тепер будь-хто може купити собі слайсер для дому і користуватися ним на свій розсуд: нарізати овочі та фрукти, м'ясо та рибу, бринзу чи хліб. Власники супермаркетів та кафе, ресторанів та їдалень поспішають закупити даний агрегат для постійного та безперервного використання у своєму закладі, прискорюючи та полегшуючи працю найманих робітників, а також споживачів продукції та готових страв.
Продуктивність кухні та якість страв залежить не тільки від кваліфікації персоналу, а й від наявності спеціалізованого обладнання. Якщо ви вирішите купити слайсер для нарізки, то отримаєте можливість робити фігурне нарізування абсолютно однакових скибочок. Цей апарат справляється з обробкою овочів, ковбас, сиру та хліба.
Красиво нарізати який-небудь продукт, використовуючи один ніж, не так просто, як здається. Це кропіткий процес, який вимагає від кухаря акуратності, а це займає чимало часу. Якщо ви вирішите купити слайсер для нарізки, зможете значно заощадити час свого персоналу, а в результаті отримаєте ідеальні скибочки.
Достатньо купити професійний слайсер та навчити одного оператора, щоб запустити безперебійний процес нарізки. Сучасні моделі дозволяють налаштовувати розміри скибочок, а людська участь зводиться до налаштування параметрів. Більшість апаратів оснащені дисковими лезами, а готові скибочки надходять у контейнери. Також усі моделі забезпечені захисними механізмами, що зводить ризик травмування до мінімуму. Бажаєте, щоб у вашій кухні подавали ідеальну нарізку? Тоді варто придбати професійний слайсер!
У слайсер для нарізки вбудована спеціальна пересувна каретка та дисковий ніж певного діаметра. За допомогою регулятора товщини нарізки ви на виході зможете отримати таку товщину скибки, яка вам потрібна. Як правило, зазвичай задається товщина нарізки від 0,2 до 15 мм, проте товщина продукту, що нарізається, може досягати і 220*320 мм.
Слайсер ви можете купити у нашому магазині за цінами виробника. Ми пропонуємо вам скористатися продукцією таких фірм, як ESSEDUE, Beckers, Karma, RGVLUSSO, Altezoro. Обирайте потрібні вам габаритні розміри, вага, потужність агрегату та експлуатуйте його довго, часто, із задоволенням та без проблем. У цьому вам допоможе вбудований заточний пристрій та можливість безпечно користуватися обладнанням 24 години на добу.
Якщо слайсер ви вирішили купити вже сьогодні, не зайвим буде поцікавитися у продавця, з якого матеріалу виконаний корпус обладнання, а також ніж. Наприклад, продукція ESSEDUE та Altezoro має повністю весь корпус, виконаний з анодованого сплаву алюмінію, а у RGVLUSSO на підставі – лакований алюміній, до того ж ця фірма випускає слайсери з тефлоновими ножами, а слайсер Karma має лезо з легованої сталі. Природно, що на слайсер ціна залежатиме саме від таких нюансів, які не варто брати до уваги. Наші консультанти знають у чому відмінність слайсерів різних фірм і завжди дадуть відповідь на ваші питання, якщо ви вагаєтесь з вибором. На всю продукцію ми готові надати сертифікати якості та гарантію. Цей вид товару з кожним роком користується все більшою популярністю і попит на нього постійно зростає. Ефективність слайсерів доведена практикою та перевірена часом, тому рекомендуємо скористатися наявною можливістю та купити відповідний екземпляр прямо зараз.
Варіанти слайсера для м'яса, овочів та інших продуктів
Слайсери використовуються у м'ясному, рибному, гарячому та холодному цехах професійної кухні, а також у кулінаріях та продовольчих магазинах для нарізки різних продуктів – м'яса, ковбас, твердого сиру, овочів, риби тощо.
Принцип дії слайсерів такий: продукт, підготовлений до нарізки, укладається на спеціальний лоток і присувається до дискового ножа, що обертається. Після відрізання кожного шматка лоток переміщається на вихідну позицію і цикл повторюється. При цьому є можливість задавати товщину шматків, що нарізаються, за допомогою регулятора товщини нарізки.
Основним інструментом у слайсері є дисковий ніж, діаметр якого має значення, так як від нього залежить обсяг товарів, які можна нарізати. Діаметр ножа, зазвичай, коливається не більше 220-300 мм.
Слайсери відрізняються також за типом продуктів, які можуть бути нарізані. Поряд з універсальними слайсерами, існують також моделі, призначені виключно для нарізки хліба (зазубрені краї у ножа), сиру (ніж покритий тефлоном, щоб не прилипав м'який сир), риби (плаваюча каретка, що дозволяє піднімати шматок під кутом до ножа) тощо. д.
Слайсери бувають ручними, автоматичними та напівавтоматичними. Існують моделі, які нарізають продукт відразу на тарілку, а не спеціальний піддон, як більшість. У більшості слайсерів передбачена точилка, яка може бути вбудована у верхній частині корпусу або насаджуватися окремо за необхідності.
Ви можете знайти в нашому магазині слайсери, експлуатація яких передбачає виконання окремих операцій або за допомогою оператора, який притискає продукт до столу нарізки (такі агрегати як ESSEDUE 350 АТС, ESSEDUE 350 VerticalGearSalami, ESSEDUE 350 VerticalGearMeat), або без нього, коли вплив своєї сили тяжіння продукту притискається до столу нарізки (ESSEDUE 300 GravityGear). При виборі відповідного варіанту слайсера також необхідно мати на увазі, що деякі з них мають шестерну передачу (ESSEDUE 350 VerticalGearSalami), в той час як інші мають ремінну передачу (ESSEDUE 300 Vertical). Можна сказати, що слайсери, які мають шестерну передачу - це довговічні, надійні пристрої, що мають великий ККД, проте вони досить галасливі при роботі. А ось обладнання з ремінною передачею працює тихіше і плавніше, але ремені з часом мають властивість витягуватися, що призводить до порушення в роботі слайсера і необхідності рано чи пізно замінити ремені на нові.
Власникам великих гіпермаркетів будуть найбільш цікаві автоматичні слайсери, завдяки яким можна швидко і якісно нарізати великий обсяг продукції, а всі технологічні операції максимально автоматизовані. Для невеликих магазинів, кафе та ресторанів із середньою відвідуваністю є сенс взяти слайсер – напівавтомат. Маленькі магазини, кафе, буфети зазвичай мають мізерний потік відвідувачів і не вимагають установки потужних агрегатів з величезною продуктивністю, тому в цих закладах можна обійтися навіть ручним слайсером.
Застосування слайсера для нарізки в домашніх умовах
У домашніх умовах слайсер, звичайно ж, не настільки часто використовується, як у супермаркетах, ресторанах та кафе, тому його застосування виправдане якщо ви регулярно запрошуєте в будинок велику кількість гостей, якщо планується грандіозну урочистість або ж нарізка ковбаси – це ваше додатковий підробіток вдома у вільний від основної роботи час.
Для використання в домашніх умовах найкращою моделлю, мабуть, буде слайсер ESSEDUE 195, який живиться від мережі 220 В, має невеликі габаритні розміри 430*310*310 і масу менше 9 кг, а діаметр його ножа 195 мм.
З його допомогою нарізка м'ясних продуктів, ковбаси, риби та овочів буде вироблятися швидко та безпечно. Також, якщо ви плануєте купити слайсер для дому, варто звернути увагу на Essedue 220 AFP. Цей агрегат має габаритні розміри трохи більші, ніж вище представлений, його вага досягає 12 кг, а ніж має діаметр 220 мм. Нарізати на тонкі скибки продукти з використанням такого обладнання одне задоволення.
За допомогою цих невеликих, але досить потужних і продуктивних слайсерів нарізка різних продуктів у домашніх умовах перетвориться на приємне проведення часу. Користуватися цими пристроями дуже просто: товщина нарізки легко регулюється ручним регулятором, ніяких особливих навичок у роботі не потрібно. Як і з будь-яким механізмом, що вимагає підключення до електричної мережі, зі слайсером необхідно відповідне звернення, згідно з інструкцією і тоді нарізка продуктів у домашніх умовах буде для вас абсолютно безпечною, простою та захоплюючою.
Професійні слайсери мають багато різних моделей, і, на перший погляд, може бути складно вибрати правильну. Якщо хочете досягти найвищого результату при нарізанні продуктів, Вам слід враховувати кожну деталь машини, яку маєте придбати: всі деталі – це точний вибір, який залежить від двох основних елементів:
Тип продуктів, що нарізуються: це не те ж саме, що нарізати заморожене м'ясо або вершковий сир, м'ясне асорті або овочі, хліб або свіже м'ясо. Спеціально нарізні машини були створені, щоб отримати ідеальні скибочки з кожним типом їжі.
Кількість і розмір продукту для нарізки: якщо доводиться нарізати великі кількості продуктів щодня, слід вибрати і купити слайсер з посиленим різальним механізмом і високоякісними матеріалами; з іншого боку, якщо Ваші потреби в нарізці менші, можете отримати відмінні результати навіть на стандартному устаткуванні.
Діаметр леза. Однією з найважливіших характеристик, які необхідно враховувати, вибираючи слайсери, є діаметр леза: потрібно вибрати значення, яке відповідає максимальному розміру продукту, який має нарізати. Найбільш поширені розміри лез становлять від 250 до 370 мм: ці значення покривають більшу частину потреб у нарізці як при малих, так і при великих роботах.
Тип покриття пластин та лез. Відповідно до їх використання, нарізні машини можуть мати спеціальні типи пластин та спеціальні покриття на лезі. На пластинах можна розрізнити оптимізовані для нарізки м'яса та звичайні пластини для делікатесів, сиру та м'ясних нарізок. Леза можуть мати певні покриття, які полегшують нарізання певних продуктів, тобто тефлонові покриття для нарізки вершкових сирів.