Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Безготівковий розрахунок
- Нова Пошта
- Самовивіз (уточнюйте у менеджера)
- 12 місяців
Опис
Двопостова електрична вафельниця KZ/PY/2-1 дозволяє робити дві вафлі одночасно, це робить дану модель найкращим вибором для кафе і кондитерських з постійним потоком відвідувачів. Як і інші вафельниці компанії Altezoro дозволяє робити круглі вафлі і різної форми (скачані в трубочки, сендвічі, зірки, і т.п.). Ця вафельниця зроблена з екологічно чистого матеріалу, має найбільші габарити і потужність, оснащена ручками для зручності випікання. Зберігає оптимальну цінову політику компанії.
Вафельниця 2-постова, кругла поверхня розділена на 4 сегменти.
габаритні розміри - 500х360х230 мм
потужність - 2 кВт / 220 В
Характеристики
| Вага нетто, кг | 18 |
| Вид обладнання | Вафельниця |
| Гарантійний термін, міс | 12 |
| Джерело живлення | Електроенергія |
| Диcплей | Немає |
| Кількість постів | 2 |
| Колір корпусу | Сірий |
| Країна виробник | Китай |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
| Матеріал робочої поверхні | Чавун з антипригарним покриттям |
| Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
| Напруга живлення, В | 220 |
| Потужність, кВт | 2 |
| Розмір | 500х360х230 |
| Температурний режим, С | +50...+275 |
| Тип установки | Настільний |
Основні характеристики Вафельниця електрична Altezoro KZ/PY/2-1. Вага нетто, кг - 18, Вид обладнання - Вафельниця, Гарантійний термін, міс - 12, Джерело живлення - Електроенергія, Диcплей - Немає, Кількість постів - 2, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Китай, Матеріал корпусу - Нержавіюча сталь, Матеріал робочої поверхні - Чавун з антипригарним покриттям, Матеріал ручки - Нержавіюча сталь, Напруга живлення, В - 220, Потужність, кВт - 2, Розмір - 500х360х230, Температурний режим, С - +50...+275, Тип установки - Настільний, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.
