Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Банківський переказ
- Оплата за передоплатою
- Доставка будь-яким видом транспорту
- Самовивіз
- Нова Пошта
- Укрпошта
- Київ, вулиця Польова 21, оф. 212, Солом'янський Район; Харків, проспект Гагаріна 43, оф. 2
- Самовивіз конкретної позиції уточнюйте у менеджера
- 12 місяців
Опис
Настільна машина ICB Chocotemper 10, що темперує, підходить для використання в кондитерських, кафе-морожених, ресторанах і готелях. Забезпечує рівномірну консистенцію розтопленого шоколаду. Підлогові моделі машин, що темперують, призначені для роботи в кондитерських і шоколадних цехах.
Контроль та керування здійснюється за допомогою панелі Touch Screen. Корпус та шнек виготовлені з нержавіючої сталі.
Робота машини ICB Chocotemper 10, що темперує, полягає в розтоплюванні та охолодженні шоколаду.
Темперуюча машина Chocotemper оснащена:
• електронним педальним дозатором, що забезпечує рівномірну відсадку шоколаду у форми,
• двома окремими двигунами для ванни та шнека,
• режим очікування (standby) для підтримки рідкого стану шоколаду, приготовленого в нічний час,
• системою інверсування ходу шнека,
• системою вимкнення з можливістю зберігати програми для кожного типу шоколаду.
Темперуюча машина ICB Chocotemper 10 з об'ємом ванни 10 кг може бути забезпечена настільним вібростолом для форм для шоколаду.
Об'єм ванни – 10 кг.
Потужність – 2,1/380 кВт.
Вага – 134 кг.
Габарити - 520x800x1540