Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Безготівковий розрахунок
- Нова Пошта
- Самовивіз (уточнюйте у менеджера)
- 12 місяців
Опис
Морозильний стіл на 3 дверей Tecnodom TF03MIDBTAL стане відмінним вибором для комплектації професійної кухні. Обладнання виготовляється в Італії з високоякісної нержавіючої сталі. Для виробництва полиць використовується харчовий пластик. Дана модель має по три полиці в кожній камері. Габаритні розміри - 187 * 71,5 * 92 см. Апарат працює на фреоні R 452A. Обладнаний пристінним бортом, відрізняється якісним покриттям робочої поверхні.
Характеристики
| Вид обладнання | Стіл морозильний |
| Гарантійний термін, міс | 12 |
| Джерело живлення | Електроенергія |
| Кількість дверей | 3 |
| Кількість полиць | 9 |
| Колір корпусу | Сірий |
| Країна виробник | Італія |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
| Матеріал робочої поверхні | Нержавіюча сталь |
| Напруга живлення, В | 220 |
| Наявність борту | Є |
| Наявність мийки | Немає |
| Панель управління | Електронна |
| Потужність, кВт | 0,7 |
| Розмір | 1870x715x920 |
| Температурний режим, С | -18...-20 |
| Тип двері | Глуха розстібна |
| Тип охолодження | Динамічне |
| Тип установки | Підлоговий |
Основні характеристики Стіл морозильний Tecnodom TF 03 MID BT AL 3 дверей. Вид обладнання - Стіл морозильний, Гарантійний термін, міс - 12, Джерело живлення - Електроенергія, Кількість дверей - 3, Кількість полиць - 9, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Італія, Матеріал корпусу - Нержавіюча сталь, Матеріал робочої поверхні - Нержавіюча сталь, Напруга живлення, В - 220, Наявність борту - Є, Наявність мийки - Немає, Панель управління - Електронна, Потужність, кВт - 0,7, Розмір - 1870x715x920, Температурний режим, С - -18...-20, Тип двері - Глуха розстібна, Тип охолодження - Динамічне, Тип установки - Підлоговий, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.

