Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Безготівковий розрахунок
- Нова Пошта
- Самовивіз (уточнюйте у менеджера)
- 12 місяців
Опис
Овочерізка Empero EMP.300 - це професійне обладнання, яке застосовується на кожній сучасній кухні ресторану. Овочерізка професійна дозволяє в лічені хвилини якісно подрібнювати, шинкувати, нарізати на шматочки різних форм, як в сирому, так і вареному вигляді. Також вона може в кілька разів економити час і зусилля декількох працівників закладу. Крім нарізки для свіжих і поживних салатів, електричний апарат може також нарізати овочі для моркви по-корейськи, картоплі-фрі і для багатьох інших овочевих страв. Захисний вимикач.
Характеристики
| Вага нетто, кг | 29 |
| Вид обладнання | Овочерізка |
| Гарантійний термін, міс | 12 |
| Джерело живлення | Електроенергія |
| Диcплей | Немає |
| Колір корпусу | Сірий |
| Країна виробник | Туреччина |
| Матеріал корпусу | Анодований алюміній |
| Матеріал робочої поверхні | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Пластик |
| Напруга живлення, В | 220 |
| Панель управління | Механічна |
| Потужність, кВт | 0,55 |
| Продуктивність | 300 кг/год |
| Розмір | 418х356х501 |
| Тип завантаження | Вертикальна |
| Тип установки | Настільний |
| Швидкість, об/хв | 1400 |
Основні характеристики Овочерізка Empero EMP.300. Вага нетто, кг - 29, Вид обладнання - Овочерізка, Гарантійний термін, міс - 12, Джерело живлення - Електроенергія, Диcплей - Немає, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Туреччина, Матеріал корпусу - Анодований алюміній, Матеріал робочої поверхні - Нержавіюча сталь, Матеріал ручки - Пластик, Напруга живлення, В - 220, Панель управління - Механічна, Потужність, кВт - 0,55, Продуктивність - 300 кг/год, Розмір - 418х356х501, Тип завантаження - Вертикальна, Тип установки - Настільний, Швидкість, об/хв - 1400, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.







