Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Безготівковий розрахунок
- Нова Пошта
- Самовивіз (уточнюйте у менеджера)
- 12 місяців
Опис
М'ясорубка Sirman TC 22 E з її потужним вентильованим двигуном і продуманою системою самозагострювальних ножів, м'ясорубка легко справляється з великими об'ємами роботи, видаючи до 198 кг продукції на годину. Комплект ріжучих елементів, виконаний з нержавіючої сталі, гарантує довговічність, а горловина і шнек з харчового чавуну захищені від зносу. Корпус із полірованого алюмінію надає пристрою елегантного вигляду і стійкості до пошкоджень. Редуктор із вузлом у масляній ванні та захисне управління IP54 з функцією NVR запобігають випадковому ввімкненню, що робить роботу з м'ясорубкою максимально безпечною. Італійська якість і реверсна функція завершують цей надійний інструмент для вашого бізнесу, забезпечуючи стабільну і довгу експлуатацію навіть в умовах інтенсивного використання.Характеристики
| Вага брутто, кг | 23 |
| Вага нетто, кг | 21 |
| Вид обладнання | М'ясорубка |
| Гарантійний термін, міс | 12 |
| Джерело живлення | Електроенергія |
| Колір корпусу | Сірий |
| Країна виробник | Італія |
| Напруга живлення, В | 220 |
| Панель управління | Механічна |
| Потужність, кВт | 0,8 |
| Продуктивність | 198 кг/год |
| Реверс | Є |
| Розмір | 215x440x445 |
| Система ножів | Enterprise |
| Тип установки | Настільний |
Основні характеристики М'ясорубка промислова Sirman TC 22 E. Вага брутто, кг - 23, Вага нетто, кг - 21, Вид обладнання - М'ясорубка, Гарантійний термін, міс - 12, Джерело живлення - Електроенергія, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Італія, Напруга живлення, В - 220, Панель управління - Механічна, Потужність, кВт - 0,8, Продуктивність - 198 кг/год, Реверс - Є, Розмір - 215x440x445, Система ножів - Enterprise, Тип установки - Настільний, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.
