Режим роботи: пн.-пт., 9.00-18.00

  м. Харків, пр-т Аерокосмічний, 43, пов. 2, оф. 2

  м. Київ, вул. Польова 21, пов. 2, оф. 212

5/5
Лопата для піци квадратна 33 см Gi.Metal A-32RF/120, все понравилось отличное оборудование.

Лопата для піци квадратна 33 см Gi.Metal A-32RF/120

Виробник: Gi.Metal
Модель: A-32RF/120
Лопата для піци квадратна 33 см Gi.Metal A-32RF/120
Є в наявності

Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.

Режим роботи

Пн-Пт: 9.00-18.00

Телефони для зв'язку:

+38(067) 5710158+38(050) 3017508

+38(044) 4577776+38(057) 7360213

6145.36 грн. Є в наявності
Оплата товарів
  • Банківський переказ
  • Оплата за передоплатою
Доставка
  • Доставка будь-яким видом транспорту
  • Самовивіз
  • Нова Пошта
  • Укрпошта
Самовивіз
  • Київ, вулиця Польова 21, оф. 212, Солом'янський Район; Харків, проспект Аерокосмічний 43, оф. 2
  • Самовивіз конкретної позиції уточнюйте у менеджера
Гарантія
  • 12 місяців

Опис

Перфорована квадратна лопата для піци Gi.Metal A-32RF/120 із серії AZZURRA створена для зручності та ефективності в роботі піцайоло. Легка і міцна конструкція з анодованого алюмінієвого сплаву забезпечує довговічність і стійкість до високих температур, а перфорована робоча поверхня розміром 330х330 мм видаляє надлишки борошна, запобігаючи пригорянню тіста. Довга ручка 1200 мм з ергономічним захопленням і стильним блакитним покриттям гарантує комфорт і безпеку під час роботи з піччю. 

Характеристики

Вага нетто, кг 0,63
Вид обладнання Лопата для піци
Країна виробник Італія
Матеріал корпусу Анодований алюміній
Розмір 330х330х1560
Розмір робочої поверхні, мм 330х330
Тип поверхні Перфорована

Основні характеристики Лопата для піци квадратна 33 см Gi.Metal A-32RF/120. Вага нетто, кг - 0,63, Вид обладнання - Лопата для піци, Країна виробник - Італія, Матеріал корпусу - Анодований алюміній, Розмір - 330х330х1560, Розмір робочої поверхні, мм - 330х330, Тип поверхні - Перфорована, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.

Показати все
  Написати відгук